sure 26.11.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Bardzo piękne wnętrze i elewacja, naprawdę wyszło super! jakoś mi tylko nie pasuje do całości kolor zestawu na placu zabaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No pomyśleliśmy, że byłoby dobrze żeby mały miał trochę kolorów wokół siebie, więc trawę też zostawiliśmy zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 26.11.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 :lol2: no nie mogłam się opanować nasz - przepięknie u Ciebie, podglądam z podziwem, ale to ostatnie zdanie zmusiło mnie do ujawnienia się bardzo ładny kolor trawy wybraliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.11.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 : no tak, dzieci czasem potrzebują żywszych kolorków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 cieszę się, że się podoba i pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Łóżko kupone w Ikea seriam Malm (cena ok.550zł za ramę), a sofa w salonie DeVelde (10 000zł) Z tym że sofy i narożniki DeVelde jak dla mnie to nr.1 wśród całej reszty sof Nie wyobrażam sobie innego i właśnie czekam na wycenę swoich z DeVelde:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Z tym że sofy i narożniki DeVelde jak dla mnie to nr.1 wśród całej reszty sof Nie wyobrażam sobie innego i właśnie czekam na wycenę swoich z DeVelde:D Ogólnie jestem bardzo zadowolona z wyboru, skóra jest dobrej jakości i nie ma najmniejszych problemów z czyszczeniem ( a mam małe dziecko i wiem o czym mówię ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.11.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 To świetnie bo ja mam dwoje dzieci:), a sofy będą jaśniutkie. Ps. fajna torba ta na schodach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 26.11.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Łóżko kupone w Ikea seriam Malm (cena ok.550zł za ramę), a sofa w salonie DeVelde (10 000zł) Dzieki za odpowiedz Na łózko mnie stac hahaha na sofe raczej nie no ale cóż A to wezgłowie z tyłu za łóżkiem tez w Ikeii kupywliscie czy było robione na zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 MarJelhehe... dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzieki za odpowiedz Na łózko mnie stac hahaha na sofe raczej nie no ale cóż A to wezgłowie z tyłu za łóżkiem tez w Ikeii kupywliscie czy było robione na zamówienie ? Wezgłowie kupuje się osobno, ale też jest z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 26.11.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 pieknie , spojnie, i taka pozadana prostota (przy wielu przeladowanych projektach.. i widoku we wlasnym mieszkaniu)ech i cale osiedle takich pieknych domkow?? pozazdroscic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.11.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Świetne wnętrza Hasło z trawą mnie powaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalida 26.11.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Podglądam i się zachwycam. Prześlicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 26.11.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 STANOWCZO domagam się większej ilości zdjęć górnej łazienki!!! Jakiż to piękny żyrandol odbija się w tych cudnych płytkach? P.S Przez Ciebie to ja się na pewno nie wyleczę z miłości do Travertino... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ja też stanowczo sie domagam. Cudne te płytki w łazienkach. A plac zabaw to całkowicie bym wymieniła, hihihi...:rotfl:Trawka mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 26.11.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 nasz, masz piękny dom wszystko jest piękne: bryła, elewacja, wnętrza. W moim prywatnym rankingu zajmuje to samo miejsce co dom Efilo (sama nie wiem, który piękniejszy). Chętnie zobaczę całą resztę: kuchnię, wiatrołap, a nawet spiżarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 a powiedz, te foty były robione pod kątem portfolio jakiegoś? bo fajne są, profesjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 26.11.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nasz napisz jeszcze jak sprawuja sie białe blaty w kuchni ???I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 26.11.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 a powiedz, te foty były robione pod kątem portfolio jakiegoś? bo fajne są, profesjonalne Zdjęcia wykonał nasz znajomy, który specjalizuje się m.in. w fotografii wnętrz. Chcieliśmy poprostu zobaczyc jak widzi to oko fachowca. Cieszę się, że to zrobiliśmy, bo mimo że zdjęcia są bez żadnej obróbki, to dom ( chociaż mieszkamy w nim już ponad dwa lata ) nadalnami się bardzo podoba . Czasami taki rzut z perspektywy pozwala docenic to sie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts