dagaDDD 01.12.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nasz... no szaleństwo normalnie!!! :jawdrop::jawdrop: ech... dech zapiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 01.12.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Cudnie, świetliście, przestrzennie ..... ach ech Gratuluję Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 01.12.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeszcze mam dwa pytania:oops: Jaka to szyba w drzwiach na piętrze (drzwi do wszystkich pomieszczen macie tak przeszklone) i gdzie kupione kinkiety te które sa w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witaj nasz Bardzo ładne wnętrze w moim klimacie, chociaż troszkę jak dla mnie brakuje detali z ''duszą '' czysto katalogowy wystrój. Jeżeli sama urządziłaś dom- to głęboki ukłon- nie jest to prosta sprawa dla laika. Nawet najprostszą formę można zepsuć dopasowując np. złe kolory Fajna zmiana z bloku do domu ja również niedawno miałam przeprowadzkę z bloku :D Zmiana nie do opisania Ale to jestem cała JA ! Żadnych zbędnych ozdób, świeczuszek i wazoników. Wszystko musi być na swoim miejscu i pochowane. Jestem bardzo konkretna, co widać nawet po wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 dagaDDD oraz YAGAN dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeszcze mam dwa pytania:oops: Jaka to szyba w drzwiach na piętrze (drzwi do wszystkich pomieszczen macie tak przeszklone) i gdzie kupione kinkiety te które sa w salonie? Szyba jest hartowana, trawiona. Kinkiety są gipsowe i dokładnie nie wiem gdzie kupione, ale są chyba ogólnie dostepne w każdym sklepie z oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A oto jeszcze parę fotek łazienki i kilku detali http://img203.imageshack.us/img203/7277/ukaszdom21.jpg http://img217.imageshack.us/img217/4344/ukaszdom23.jpg http://img839.imageshack.us/img839/403/ukaszdom30.jpg http://img11.imageshack.us/img11/3295/ukaszdom2.jpg http://img339.imageshack.us/img339/5788/ukaszdom6.jpg http://img696.imageshack.us/img696/2269/ukaszdom8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 01.12.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 :jawdrop: Nasz, wymiękam za kazdym razem, jak widzę Twoje wnętrza... Jest tak czysto, konsekwentnie...aż brakuje mi właściwego określenia:oops:- angielskie "pure" ciśnie mi się na usta (a właściwie na klawiaturę ). Wchodzę na Twój wątek kilka razy dziennie i nadal będę to robić:yes:, bo te wnętrza działają jak balsam:D. Pozdrwiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 01.12.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Fajne ganiazdka na trzecim zdjęciu z jakiej firmy ? Mam ściany robione ozdobnym betonem, fajnie by pasowały Zdjęcia są naprawdę zawodowe, super ! Dzięki z góry za odpowiedź , bo tu kolejka straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Fajne ganiazdka na trzecim zdjęciu z jakiej firmy ? Mam ściany robione ozdobnym betonem, fajnie by pasowały Zdjęcia są naprawdę zawodowe, super ! Dzięki z góry za odpowiedź , bo tu kolejka straszna Kontakty to Gira. Dzięki i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Justynka Dziękuję za miłe słowa. A Twoje wpisy łechcą moje ego Pozdrawiam i miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 01.12.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Nasz cudnie tak jaśniutko )) Poprostu bosko. Malutkie pytanko może i już było ale proszę odpowiedz co masz na ścianie przy schodach na górę????? Czy to jest jakiś tynk z taką strukturą? Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Synthia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 01.12.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nasz cudnie tak jaśniutko )) Poprostu bosko. Malutkie pytanko może i już było ale proszę odpowiedz co masz na ścianie przy schodach na górę????? Czy to jest jakiś tynk z taką strukturą? Dziękuję A na ścianie przy schodach jest tynk strukturalny - trawertyn drapany w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Co tu dużo mówić pięknie i tyle. Fotki są dowodem na to,ze nie trzeba wydawać majątku aby było na gustownie we wnętrzu. Podoba mi się , ze nie masz tych wszystkich durnostojek- kurzołapów i tym podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 02.12.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dzięki nasz macie przepiekny domek Żona m masz w zupełności rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Przed chwila tu trafilam i widzac pierwsza fotke zapragnelam zobaczyc wszystko! Jest przepieknie, wszystko wywazone i takie przyjemne...czy ja moge u was zamieszkac? Mam nadzieje, ze nie zasmiece ale czym jest pomalowany sufit podwieszany w kuchni bo to wyglada na strukture ala betonowa, a taka pragne u siebie w lazience... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 nasz, też mnie kontakty zachwyciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisia 02.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Cudowne wnętrze , ciepłe i nowoczesne.Mam pytanie , jaka tapeta jest w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.12.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 ''No pomyśleliśmy, że byłoby dobrze żeby mały miał trochę kolorów wokół siebie, więc trawę też zostawiliśmy zieloną'' dopiero teraz doczytałam:rotfl: celna riposta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.12.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 nasz od 2 dni myślę, ze czegoś mi u was brak....i wiem czego- sztuki przez duze S i książek. Co nie zmienia faktu, ze wszystkie fotki mam na dysku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts