Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze wnętrza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 368
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj nasz :)

Bardzo ładne wnętrze w moim klimacie,

chociaż troszkę jak dla mnie brakuje detali z ''duszą '' czysto katalogowy wystrój.

Jeżeli sama urządziłaś dom- to głęboki ukłon- nie jest to prosta sprawa dla laika.

Nawet najprostszą formę można zepsuć dopasowując np. złe kolory :(

Fajna zmiana z bloku do domu :D ja również niedawno miałam przeprowadzkę z bloku :D:D

Zmiana nie do opisania :lol2:

Ale to jestem cała JA ! Żadnych zbędnych ozdób, świeczuszek i wazoników. Wszystko musi być na swoim miejscu i pochowane. Jestem bardzo konkretna, co widać nawet po wpisach :)

Jeszcze mam dwa pytania:oops: Jaka to szyba w drzwiach na piętrze (drzwi do wszystkich pomieszczen macie tak przeszklone) i gdzie kupione kinkiety te które sa w salonie?

Szyba jest hartowana, trawiona. Kinkiety są gipsowe i dokładnie nie wiem gdzie kupione, ale są chyba ogólnie dostepne w każdym sklepie z oświetleniem :)

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Nasz, wymiękam za kazdym razem, jak widzę Twoje wnętrza... Jest tak czysto, konsekwentnie...aż brakuje mi właściwego określenia:oops:- angielskie "pure" ciśnie mi się na usta (a właściwie na klawiaturę ;) ). Wchodzę na Twój wątek kilka razy dziennie i nadal będę to robić:yes::yes:, bo te wnętrza działają jak balsam:D.

Pozdrwiam

Justyna

Nasz cudnie tak jaśniutko :))) Poprostu bosko. Malutkie pytanko może i już było ale proszę odpowiedz co masz na ścianie przy schodach na górę????? Czy to jest jakiś tynk z taką strukturą?

Dziękuję:yes:

A na ścianie przy schodach jest tynk strukturalny - trawertyn drapany w poziomie.

Przed chwila tu trafilam i widzac pierwsza fotke zapragnelam zobaczyc wszystko! Jest przepieknie, wszystko wywazone i takie przyjemne...czy ja moge u was zamieszkac? :)

Mam nadzieje, ze nie zasmiece ale czym jest pomalowany sufit podwieszany w kuchni bo to wyglada na strukture ala betonowa, a taka pragne u siebie w lazience... ?