Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze wnętrza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 368
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przed chwila tu trafilam i widzac pierwsza fotke zapragnelam zobaczyc wszystko! Jest przepieknie, wszystko wywazone i takie przyjemne...czy ja moge u was zamieszkac? :)

Mam nadzieje, ze nie zasmiece ale czym jest pomalowany sufit podwieszany w kuchni bo to wyglada na strukture ala betonowa, a taka pragne u siebie w lazience... ?

hehe.. mam jeszcze jeden pokój wolny na dole.Jakby Cię zasypało to zawsze mogę przyjąć pod dach :)

a co do sufitu to jest to farba strukturalna Novacolor Africa (odciań chyba Giza)

pozdrowienia

Edytowane przez nasz

Stół z ikea - BJURSTA (ok. 800zł)

A napiszesz jeszcze jaki kolor? Bo tez się na Bjurstę czaję, ale nie mogę zdecydować którą wziąć.

Pięknie u Was:) tak jak lubię, nowocześnie i przytulnie... też reflektuję na ten wolny pokój ;))))))))

Zdjęcie ze światłem "przefiltrowanym" przez żaluzje mnie prześladuje..

A napiszesz jeszcze jaki kolor? Bo tez się na Bjurstę czaję, ale nie mogę zdecydować którą wziąć.

Pięknie u Was:) tak jak lubię, nowocześnie i przytulnie... też reflektuję na ten wolny pokój ;))))))))

Zdjęcie ze światłem "przefiltrowanym" przez żaluzje mnie prześladuje..

Gdyby Venus_m się nie zdecydowała to będę trzymać miejsce :)

Kolor stołu to brzoza.

Pozdawiam.

ja bym sie tam mogła wprowadzić w 3 godziny, spakowałabym tylko co niezbędne.....i rodzinę.

łe ... nie brałabym rodziny bo jeszcze nabałaganią ...nabrudzą...jak Mona L wróci z renowacji to bedzie z kim kawkę wypić:lol2:

nasz zachwyca ten twój domek :yes:

nasz, czy nie brakuje Ci światła w kuchni wieczorem? Widzę tylko oświetlenie w suficie podwieszanym i okopie( jakiej firmy masz okap)

Będę miała bardzo podobny sufit w kuchni też nad wyspą, ale oprócz tego mam jeszcze zaplanowane więcej oświetlenia, boję się żeby nie przesadzić, a z drugiej strony w teraźniejszej kuchni narzekam bo mam za mało światła wieczorem.

Niezmiennie zachwycam się Twoim domkiem:D