thnd 02.12.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Moge wiedzieć skąd jest ten ładny stół w salonie? Za ile i gdzie był kupowany? Baaardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.12.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Przed chwila tu trafilam i widzac pierwsza fotke zapragnelam zobaczyc wszystko! Jest przepieknie, wszystko wywazone i takie przyjemne...czy ja moge u was zamieszkac? Mam nadzieje, ze nie zasmiece ale czym jest pomalowany sufit podwieszany w kuchni bo to wyglada na strukture ala betonowa, a taka pragne u siebie w lazience... ? hehe.. mam jeszcze jeden pokój wolny na dole.Jakby Cię zasypało to zawsze mogę przyjąć pod dach a co do sufitu to jest to farba strukturalna Novacolor Africa (odciań chyba Giza) pozdrowienia Edytowane 2 Grudnia 2010 przez nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.12.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Cudowne wnętrze , ciepłe i nowoczesne. Mam pytanie , jaka tapeta jest w sypialni? Diekuję Tapeta to Marburg ulf moritz Scala http://www.magichome.com.pl/sklep/tapety/wzor/Scala_Ulf_Moritz74824 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.12.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 nasz od 2 dni myślę, ze czegoś mi u was brak....i wiem czego- sztuki przez duze S i książek. Co nie zmienia faktu, ze wszystkie fotki mam na dysku.... No właśnie Mona Lisę oddałam do renowacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.12.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Moge wiedzieć skąd jest ten ładny stół w salonie? Za ile i gdzie był kupowany? Baaardzo ładny Stół z ikea - BJURSTA (ok. 600zł) Edytowane 2 Grudnia 2010 przez nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 02.12.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Stół z ikea - BJURSTA (ok. 800zł) A napiszesz jeszcze jaki kolor? Bo tez się na Bjurstę czaję, ale nie mogę zdecydować którą wziąć. Pięknie u Was:) tak jak lubię, nowocześnie i przytulnie... też reflektuję na ten wolny pokój ))))))) Zdjęcie ze światłem "przefiltrowanym" przez żaluzje mnie prześladuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.12.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A napiszesz jeszcze jaki kolor? Bo tez się na Bjurstę czaję, ale nie mogę zdecydować którą wziąć. Pięknie u Was:) tak jak lubię, nowocześnie i przytulnie... też reflektuję na ten wolny pokój ))))))) Zdjęcie ze światłem "przefiltrowanym" przez żaluzje mnie prześladuje.. Gdyby Venus_m się nie zdecydowała to będę trzymać miejsce Kolor stołu to brzoza. Pozdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 02.12.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Cenę poprawiłam, bo sprawdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 02.12.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No i ładna ta brzoza bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.12.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 hm, też mam Malm i Bjurstę z tymi krzesłami, tylko ciemniejsze... fajnie się sprawdzają! A jak kot lubi te krzesła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dziekuje bardzo za odpowiedz Ciesze sie, ze jeszcze nie za pozno na rezerwacje pokoju - jak przegladam jeszcze raz wasze wnetrza to mam ochote wyjsc i do was dotrzec P.S. podczas mojej nieobecnosci zgadzam sie na wypozyczenie pokoju komu innemu Powaznie, gdzie mozna ta farbe novacolor kupic? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.12.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 ja bym sie tam mogła wprowadzić w 3 godziny, spakowałabym tylko co niezbędne.....i rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Hejka! Dawno mnie tu nie było na forum a tu prosze same piekne, nowoczesne stylowe wnętrza.:)Jestem oczarowana kuchnia,salonem,łazinkami i sypialką. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 03.12.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ja bym sie tam mogła wprowadzić w 3 godziny, spakowałabym tylko co niezbędne.....i rodzinę. łe ... nie brałabym rodziny bo jeszcze nabałaganią ...nabrudzą...jak Mona L wróci z renowacji to bedzie z kim kawkę wypić nasz zachwyca ten twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 03.12.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ja bym sie tam mogła wprowadzić w 3 godziny, spakowałabym tylko co niezbędne.....i rodzinę. mi zajęło by to 2 godziny:) i jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.12.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 nasz, czy nie brakuje Ci światła w kuchni wieczorem? Widzę tylko oświetlenie w suficie podwieszanym i okopie( jakiej firmy masz okap) Będę miała bardzo podobny sufit w kuchni też nad wyspą, ale oprócz tego mam jeszcze zaplanowane więcej oświetlenia, boję się żeby nie przesadzić, a z drugiej strony w teraźniejszej kuchni narzekam bo mam za mało światła wieczorem. Niezmiennie zachwycam się Twoim domkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 03.12.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 No witam wszystkich sredecznie Widzę, że sporo osób ustawiło się do mnie w kolejce. Nie pozostaje mi nic inne go jak rozpocząć licytację kto da więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.12.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 No witam wszystkich sredecznie Widzę, że sporo osób ustawiło się do mnie w kolejce. Nie pozostaje mi nic inne go jak rozpocząć licytację kto da więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 03.12.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 kurcze wszystko mi się skasowało i muszę pisać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 03.12.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 hm, też mam Malm i Bjurstę z tymi krzesłami, tylko ciemniejsze... fajnie się sprawdzają! A jak kot lubi te krzesła! Sure ty masz kota a ja synka, który odwraca krzesła do góry nogami i skacze po nich jak po trampolinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts