mnowak355 23.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 WitamW trakcie prowadzonego w mojej sprawie postępowania w jednym z pism mam takie stwierdzenie:"Wójt winien zwrócić się do RDOŚ o uzgodnienie warunków realizacji przedsięwzięcia" Proszę o informację co to tak normalnie oznacza i gdzie jest w ustawie POŚ zapisane z czym się ma zwrócić.Tzn. raport, karta informacyjna czy coś innego? Bo raport już wykonywałem.Proszę o informacje. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.11.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 po złożeniu kompletnego wniosku do gminy gmina (wójt) przekazuje niejako wszystkie te materiały z pismem o uzgodnienie do RDOŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts