mateoosh 23.11.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hej, Mieszkamy juz od roku - mysle ze dopielo sie juz na tyle duzo, ze mozna co nieco pokazac ... Budowe domu wspominam jako niesamowity czas, prawdziwa przygoda i spory stres ... no ale warto warto i jeszcze raz warto pozdrawiam wszystkich budujacych http://picasaweb.google.com/matt.kaleta/DomWLewkoniach?authkey=Gv1sRgCMH-yqWitOzWkQE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 23.11.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witaj mateo bardzo fajny domek i otoczenie, szczególnie podobają mi się czerwone dodatki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 23.11.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 (edytowane) aa to dzielo mojej zonki, przyznam ze na poczatku bylem sceptykiem, ale jakos sie przyzwyczailem ... PS. Spojrzalem na Twoje fotki i rozumiem, skad ten komplement o czerwieni Edytowane 23 Listopada 2010 przez mateoosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 23.11.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 hihi mój mąż też sceptycznie podchodził do czerwieni, a teraz pyta co jeszcze kupimy w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Bardzo przytulnie się urządziliście. Podoba mi się ( i też lubię czerwień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hej Mateo, fajny domek:) Mógłbyś powiedzieć coś na temat schodów? Czy były zrobione od A do Z przez fachowców? My chcemy podobną konstrukcę i mój mąż chce zamówić osobno odlew metalowy a osobno stopnie . No i chce sam zrobić resztę. Mógłbyś wstawić jeszcze jakieś zdjęcia schodów z bliska:)? P.S. śliczny sunuś Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 23.11.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 tak, schody byly robione od poczatku do konca przez jedna firme http://www.centrum-schodow.com.pl/kosztowaly chyba 14 tys (komplet z zelastwem, stopniami debowymi balustrada, taflami szkla, montazem itd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Aaa dziękować dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts