tom soyer 09.05.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 Budynek isnieje 50lat z przyłączem napowietrznym. Jak zamienić je na przyłacze kablowe za najmniejsze pieniądze? Energetyka chce ode mnie 8000 PLN i trwać to ma 1 rok:-[] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpy 11.05.2002 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2002 W tej dziedzinie jestem amatorem, ale ja zabrał bym się za to w ten sposób, że poszukałbym firmy która mogła by to wykonać, i zaproponował energetyce przełożenie zasilania na własny koszt. Powinno wyjść taniej, znając stawki energetyki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 16.05.2002 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 chyba zapominasz że mamy do czynienia z monopolistą :-[] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpy 16.05.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 ale sprawdzić co by ten monopolista powiedział na takie rozwiązanie nie zawadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 21.05.2002 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 energetyka uzurouje sobie wyłączne prawo zazrządzania liniami i przyłączami. Poza tym zakwalifikowała moje przyłącze napowietrzne jako kolizję i dlatego muszę ponieść pełne koszty. Wiąże się to także ze zmianą na mapkach (projekt). Kasa i czas - to rozbój:-# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts