krystiang 23.11.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam. Mam wielki problem z kominami poniewaz od kilku miesiecy przeciekaja mi . Kominy sa postawione systemem Leiera, Obrobione sa Styropianem 2cm na tym jest siatka, klej i wykaczone tinkiem zywicznym. Fachowiec ktory wykonywal elewacje twierdzil ze wine maja dekarze, z koleji dekarze wine zwalaja na tinkarzy. Nie wiem co mam robic bo kominy wciaz przeciekaja a ludzie umywaja rece. Prosze o pomoc lub jakies wskazowki jak to naprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 23.11.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Zapodaj zdjęcia tych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 24.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Potrzebne zdjęcie kominów, obróbek blacharskich, nakrycia komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts