czaras1 23.11.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 http://images41.fotosik.pl/405/f018fec8eba5e229.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.12.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Może troszeczkę późno odpowiadam na ten post ale wyjaśnia, że powyższy schemat jest ... nijaki. - nie wiem ile będzie tunerów satelitarnych?- czy to ma być końcowe rozwiązanie dla instalacji? Wyjaśniam.Na chwilę obecną, jeżeli będziesz miał 3 tv i tylko 1 tuner sat to inst. może być. Jeżeli będziesz chciał zamontować jeszcze jeden tuner - to nie będziesz miał takiej możliwości.W mojej okolicy (Chwaszczyno k. Gdyni) już nadają tv cyfrową a za kilka lat taka instalacja, jaką przedstawiłeś, będzie w 100% do wymiany bo nie będzie spełniać swoich zadań.Najpierw opisz co chciałbyś osiągnąć, ile tv, ile tunerów, co to za budynek a potem coś doradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młynek2010 17.12.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 A nie lepiej zrobić instalacje oparta o multiswitcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 18.12.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 A nie lepiej zrobić instalacje oparta o multiswitcha? Do tego właśnie zmierzam. Chcę by klient sam sobie to uzmysłowił że nie da się zrobic tanio i dobrze. Ja swoim klientom (wszystkim) robię instalację na multiswitchach - innej opcji nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts