majenka 24.11.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Witam. Jestem posiadaczką wąskiej działki, bo ma tylko 14 m. ale jest bardzo długa. poszukiwałam projektu który pasowałby na taką działkę. ale był trudno coś wybrać, bo ja chciałam mieć duży salon, jadalnię, a mąż z kolei uparł się na pokój na parterze. Nie moglismy nic znaleźć co by nam obojgu odpowiadało. Znalazłam wiele domów ale ich powierzchnia wynosiła zwykle ok. 105m kw. a to jest jednak trochę mało w praktyce. Ostatnio znalazłam idealny projekt na właśnie taką działkę. Jest to projekt Marcysia.link do stronyhttp://www.studioatrium.pl/projekty-domow/wszystkie-projekty/S-GL-180-Marcysia,198.htmluważam że ten projekt jest naprawdę idealny:)Mam pytanie czy ktoś może buduje ten dom, ma jakieś zdjęcia. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts