Barthmew 24.11.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Chcemy w korytarzyku trzy jednakowe żródła światła - wpuszczone w podwieszany sufit i zamknięte mlecznym szkłem reflektory. Niby banał, prawda? Najpierw chcieliśmy wyciąć dziury, zamocować tam reflektory i wziąć kogoś kto dorobi trzy mlecznobiałe przeszklone "zaślepki". Ale to głupi pomysł, i postanowiliśmy kupić coś gotowego. No i nie mogę nic znaleźć... Chodzi o coś w tym stylu:http://www.spotline.tomix.pl/photo/product_info/2/1/f/1_21f111265_1.jpg(najlepiej gdyby ramka była jak najmniejsza). Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Może ktoś montował u siebie coś podobnego? Na pewno gdzieś coś takiego jest, tylko nie mogę tego namierzyć, a wykonawca ma się zająć tym sufitem... więc czasu mało. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 24.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 w Krakowie jest sklep reflex studio - tam widziałam, zacznij od ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78South 25.11.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 może takie? http://www.chors.pl/index.php?l=pl&m=3&r=175&p=176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 25.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 a może coś takiego by spełniło Twoje oczekiwania szkło matowe, przykręcane na 4 dekoracyjne śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barthmew 26.11.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 O kurcze, super! Zwłaszcza to na śruby MM.olejnik, bardzo fajne, gdzie coś takiego można kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 26.11.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Imperial - na stronie producenta możesz zobaczyć inne wymiary i dostępne moceW sprawie cen, proszę o mail na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts