Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna Schuco od PHU Zieliński z Łodzi - szukam opinii

Recommended Posts

Witam wszystkich budujących i nie tylko.... Poszukuję pilnie opinii o firmie z Łodzi PHU Zieliński i jej produktach - oknach Schuco. Zamierzam u nich kupić "Corone", ale przeglądając forum nie znalazłem żadnej opinii o tej firmie... Kto pomoże? Sprawa pilna, bo chcę dokonać zakupu

• 5 months później...
O, tego tematu nie mogłam znaleźć!

Właśnie stoję przed decyzją o zakupie od nich okien na profilu Schuco (System Schuco CT70) i szukam opinii. Może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia?

Zagadaj do forumowego @jareko. Od lat sprzedaje okna na Schuco wiec wie najlepiej co i jak z tymi oknami.

Napewno odpowie Ci na nurtujące Cie pytania odnośnie właśnie okien Schuco.

Pozdrawiam

• 1 month później...

Witam wszystkich

Rowniez jestem przed wstawieniem okien i wyslalem po paru firmach projekty do wyc eny i okna Schuco ct70 najtaniej wlasnie ma ZIELINSKI OKNA

wszycsy polecaja Okna ze Zdunskiej Woli ale tam cena za te same okna jest o 3 tys wieksza wiec chodzi tylko o dobry montaz

Wiec kto juz ma wstawione to prosze pisac opinie ,bo co do typu Schuco znam tylko bardzo dobre opinie, wszyscy chwala

chwala kolego tez oknoplast co nie znaczy ze kazda veka bedzie tak samo dobra.

Studiujac doswiadczenia, ludzi budujacych, na tym forum wniosek jest jeden.

Jezeli masz ten sam profil i podobne wyposazenie okna to nigdy nie decyduj sie na najtansza oferte.

Wybierz cos sredniego albo targuj sie do upadlego z najdrozszym ale najtansze odrzuc juz na wstepie.

chyba ze budujesz na sprzedaz i chcesz sie nowemu nabywcy pochwalic materialami uzytymi do budowy :, wtedy schuco to schuco i tyle w temacie :))

• 3 years później...
Witam wszystkich budujących i nie tylko.... Poszukuję pilnie opinii o firmie z Łodzi PHU Zieliński i jej produktach - oknach Schuco. Zamierzam u nich kupić "Corone", ale przeglądając forum nie znalazłem żadnej opinii o tej firmie... Kto pomoże? Sprawa pilna, bo chcę dokonać zakupu

Może to zbieg okoliczności, ale pięć lat temu w innym wątku pytałeś o okna tego przedstawiciela. Teraz w drugim swoim poście znów pojawia sie nazwa tej samej firmy, ktora raczysz reklamować. Dla mnie to jest spam i nie szukasz opini tylko klientów.