Gość kapoczta 24.11.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Gdzie można zamówić prenumeratę muratora na maila. Interesowałoby mnie abym mógł go czytac na czytniku e-booków. Wszystkie e-kioski wymagaja połaczenia z netem. Może znacie firmę która wysyła normalnego pdf na wskazany adres po zakupie prenumeraty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robdk 25.11.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Chyba nie ma takiej opcji. Chodzi o to, że można wtedy kopiować i przesyłać dalej naruszając prawa autorskie. Dlatego stosuje się czytniki choć po ściągnięciu eboka i jego autoryzacji można go czytać lokalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 25.11.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Gdzie można zamówić prenumeratę muratora na maila. Interesowałoby mnie abym mógł go czytac na czytniku e-booków. Wszystkie e-kioski wymagaja połaczenia z netem. Może znacie firmę która wysyła normalnego pdf na wskazany adres po zakupie prenumeraty ? Rybcia, zapomnij... Takie czasopismo w pdf-ie dobrej jakości waży jakieś 50MB. Nikt nie będzie wysyłać pocztą takich ogromnych załączników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 25.11.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ja kupiłem prenumeratę tutaj: http://superksiegarnia.nextore.pl/e-prasa/murator_-_e-wydanie_p11207.xml 49 PLN za rok. Co miesiąc wysyłają mailem, ale nie samego PDFa z numerem, tylko odnośnik do ściągnięcia PDFa z ich serwera. Ściągasz i korzystasz. Mimo to nie polecam czytania gazet w ten sposób, sam od kiedy kupiłem, nie przeczytałem w całości żadnego numeru w tym formacie. Jest to dla mnie po prostu niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 26.11.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Rybcia, zapomnij... Takie czasopismo w pdf-ie dobrej jakości waży jakieś 50MB. Nikt nie będzie wysyłać pocztą takich ogromnych załączników... Masz rację, po prostu w liście dostaniesz link z plikiem do ściągnięcia na komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts