fighter1983 24.11.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Temat dotyczy wprowadzenia zakazu palenia w miejscach publicznych, jak dla mnie: wprowadzono go "po cichu" za plecami, bez odpowiedniego przygotowania lokali i wbrew wszystkim.Malo tego: sondaze wykazuja ze palacze sa ZA.... nie wierze w to, wg mnie lekko naciagane te sondaze sa. Lokale nie przygotowane, palacze kryjacy sie jak szczury.... Osobiscie pale, jest mi z tym dobrze, kupujac kazda paczke papierosow place akcyze i to spora, wspieram zatem panstwo. Pale bo lubie i nie zamierzam przestac, nawet gdyby paczka kosztowala 10-20-30zl. Odebrano mi przyjemnosc zapalenia przy piwku ze znajomymi.Mozna na to spojrzec inaczej: jestem chory, uzalezniony od papierosow, panstwo zabralo mi mozliwosc palenia, co dajac w zamian: jak zwykle NIC.A jakie sa Wasze opinie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.11.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Temat dotyczy wprowadzenia zakazu palenia w miejscach publicznych, jak dla mnie: wprowadzono go "po cichu" za plecami, bez odpowiedniego przygotowania lokali i wbrew wszystkim. Malo tego: sondaze wykazuja ze palacze sa ZA.... nie wierze w to, wg mnie lekko naciagane te sondaze sa. Lokale nie przygotowane, palacze kryjacy sie jak szczury.... Osobiscie pale, jest mi z tym dobrze, kupujac kazda paczke papierosow place akcyze i to spora, wspieram zatem panstwo. Pale bo lubie i nie zamierzam przestac, nawet gdyby paczka kosztowala 10-20-30zl. Odebrano mi przyjemnosc zapalenia przy piwku ze znajomymi. Mozna na to spojrzec inaczej: jestem chory, uzalezniony od papierosow, panstwo zabralo mi mozliwosc palenia, co dajac w zamian: jak zwykle NIC. A jakie sa Wasze opinie na ten temat? ... aleś się obudził ... stary temat http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169322-wyodrębniamy-palaczy-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.11.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 ojoj... nie przejrzalem tego dzialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts