Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 494
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fomicz dzięki!:) Ale widzę że sam startować będziesz z ciekawą z mojego punktu wiedzenia perełką!:)

układ pomieszczeń niesie potencjał na ciekawe wnętrze! ..bedę Cię z pewnością podglądał:p

Życzę powodzenia!

Mytka - dawno kupowałaś ? Mają jeszcze jakieś wyprzedaże ?Zdradzisz ile płąciłać na PW ?

Szukam czegos i nie wiem czy czekać do przyszłego roku na przeceny ... :(

..jest jeszcze jedno!

http://archipunktura.pl/public/IMG_9069.jpg

..obiecuje więcej ale trzeba kuchnie na sesje wypolerować!:D by nie była antyreklamą:p ;)

Zarąbiście:cool:... jak wszystko u Was zresztą:yes:. A drobne dziecięce paluszki, to najmodniejszy dekor, a nie antyreklama;):D.

kuchnia piękna, choć mnie ten czarny połysk przeraża;) tak z ciekawości - to czym czyścicie fronty?

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM!

Z utrzymaniem czystości koszmaru absolutnie nie ma! ;)

To nie lakierowane fronty a szklane:) NIe robią się na nich żadne mikroryski więc z czasem nie 'matowieją'.

łatwo je utrzymać w czystości jak trzeba:)

Jako że powierzchni szklanych mamy dużo sprawiliśmy sobie taki zakup -> skuteczny!:)

http://www.tool-net.co.uk/data/tools/KarcherWV50.jpg

Używamy od okazji do okazji ale pozwala usprawnić okazyjne porzadki w tym zakresie;)

Edytowane przez Mytka

Wpadłam przypadkiem. Przebrnęłam całe 22 strony i chciałam pogratulować efektu.

Bardzo mi się podoba. W sumie to chyba sypialnia najbardziej :)

Pozdrawiam i życzę cudownych chwil w pięknym nowym domku :)

Przybłąkałam się tu z wątku kuchennego :welcome: Piękny dom, śliczne wnętrza. Wszystko takie spójne, przemyślane, dopracowane i wycackane ;) No..no.. domek jak z okładki :yes:

Pozdrawiam :bye:

a! fornirowa ściana! Tak- skończona . nie mogę się na nią napatrzeć, ale anula05 musisz mi dać chwilę by ją obfotografować;) na pociechę powiem że w tym tygodniu jej zdjęcia wrzucę . Póki co znalazłem tylko jedno zrobione z bliska:)

http://images38.fotosik.pl/640/900ce4e2ebe6a8bbgen.jpg

Czołem.

Jesli dasz radę to poproszę o odpowiedz jak wygląda montaz takiej sciany.

zakładam ze widoczny element drewniany to płyta o grubosci na przykład 1,8 cm mdf z fornirem.

jak ów płyta była przykręcana / klejona do sciany

masz moze jakies forki z realizacji

czy jestes tez w stanie podac cenę za m2 takiego forniru

pytam dlatego ze w projekcie łazienki mam 2 takie sciany 1,6 m x 2,4 m x 2 sztuki , fornir tekowy i owe sciany wycenione zostały na około 6 tysiaków

zakładam ze taka sciana z forniru ktorą posadasz kosztowała 6 000 x Twoje metry ???????????? masa kasiury !!!!!

Pozdrawiam Radek z Tychów

Mytka dziekuje za priv i za poparcie mojego pomysłu z kominkiem.Skoro Ty moiwsz ze bedzie dobrze to chyba sie odwaze ;) Dam znac jak cos sie wyklaruje ale to dopiero w okolicach wakacji .

Kuchnia jak sie mozna bylo spodziewac obledna :yes: Nie chce mi sie wierzyc ze jest malo problemowa w czyszczebiu-moze zona sie wypowie;)

Powiedz co masz polozone w kuchni? (jakie to plytki)

Mytka, już kiedyś zaglądałam, ale nie pisałam. Trafiłam ponownie za piękną kuchnią. Masz bardzo ładny, spójnie urządzony dom, jak na architekta wnętrz przystało :). Podobają mi się szczególnie łazienki i schody. I świetny pomysł na zasłonięcie muru sąsiada :)