Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Z płaskim dachem i nutą modernizmu:) ZAPRASZAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 494
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie było mnie tu wcześniej (właśnie dlaczego mnie nie było to nie wiem), niemniej jednak nadrobiłam zaległości. Domek super - świetna kolorystyka, kapitalna bryła i bardzo zachęcające wnętrze się robią. :) Dołączam się do próśb o kolejne fotki.

No i oczywiście witam się ślicznie u Ciebie. Będę zaglądać. :)

Mytka -łobuzie, ona nie jest szara tylko fioletowa:yes:,wczoraj sprawdziłam w katalogu rasch, dokładnie ten numer:rolleyes:

szara szara;) wiem ze na każdym zdjęciu wygląda na fioletowawą , nawet światło daje takie wrażenie, ale w związku z tym że zostały mi jej jakieś kawałki mogę w ramach forumowskiej pomocy wysłać Ci ją poglądowo;) musiałbym tylko dostać adres na priva;)

o ile jeszcze oczywiście jest sens:/ bo znoowu trochę mnie tu nie było;/

witaj Mytka co u Was slychać?

czy wy szyby prysznicowe macie montowane w profilach aluminiowych?

tak:) przy kafelkowaniu wpuściliśmy w ścianę i podłogę aluminiowe listwy tak by licowały się z kafelkami. Później szyby zostały w nie wsunięte i tylko delikatnie obsilikonowane.

szara szara;) wiem ze na każdym zdjęciu wygląda na fioletowawą , nawet światło daje takie wrażenie, ale w związku z tym że zostały mi jej jakieś kawałki mogę w ramach forumowskiej pomocy wysłać Ci ją poglądowo;) musiałbym tylko dostać adres na priva;)

o ile jeszcze oczywiście jest sens:/ bo znoowu trochę mnie tu nie było;/

Mytka dzięki, tapetę już kupiłam inną co prawda, ale ja nie o tym chciałam........ pisz czy już mieszkacie i chwal się tu szybciutko, już przygotowuję szczękę ;)

..ja wiem ..opuszczam się;)

Ale pewnie domyślacie się że przeprowadzić się na nie do końca gotowe to prawdziwy hardcore;/ co uda nam się coś ogarnąć to za chwilę jest usyfione..

Obecnie od ładnych paru dni Panowie wykańczają nas i schody.. Prawdziwy sajgon, bo oczywiście okazało się że stalowe stopnice trzeba o parę cm skrócić!:] Dalej nie będę opowiadał ale z racji emitowanego przez nich syfu jestem rozchwiany nerwowo..

aa! - dodam że kuchnie zmontowali nam na gotowo równo mies. później niż ustaliliśmy w umowie!! i jeszcze czekamy na 'montażowe braki'..

Naszym królestwem przez bity miesiąc pichcenia była pralnia . .

W między czasie przewinęli się jeszcze Panowie od szaf, szkleń, żaluzji (w trakcie) i wiecznie dłubiący u nas elektryk . .

A przed nami jeszcze temat zabudowy garderoby, tarasu, listew podłóg parteru. O tym co w koło domu nie wspominając.

Wystrzeliłbym się na chwil parę w kosmos , ale nie wiem gdzie to się załatwia!

..krótko mówiąc MASAKRA

..a wy o jednym:P

fotki fotki!

..zero współczucia!;)

Łazienek niestety nie będzie, bo potrzebny detal i nieszczęsne szafki, które zamówiliśmy tam gdzie kuchnie ..i oczywiście będą na dzień przed Wielkanocą! (co się jeszcze pewnie okaże)

Kuchnie za to może zaprezentuje po weekendzie;)

wyszła . . no ocenicie! powiem tylko że mnie i żonie leży bardzo:)

warto było się przy niej trochę pogimnastykować, bo po zeszłotygodniowym realnym zagospodarowaniu szafek - stwierdzam: jest też funkcjonalna:)

Edytowane przez Mytka

Za to by jakoś zaspokoić ciekawość MarJel i anula05 :

Fornirowy hol:

http://images50.fotosik.pl/800/ef9a11260fea7e16.jpg

..i szafy które w nim ostatnio zagościły;)

http://images43.fotosik.pl/799/9ce9204ce1f5ce5f.jpg

..to oświetlenie ściany forniru daje na zdjęciach trochę tandety, ale w rzeczywistości nie jest chyba tak źle, a wieczorem nawet klimatycznie;)

Ja współczuję, ale nasza (oczekujących) sytuacja też jest nie do pozazdroszczenia :yes:

Żartuję oczywiście ;) I jednej i drugiej stronie życzę zatem sporo cierpliwości :yes: A cały ten "urok" oczekiwania na pewno się opłaci :) Wnętrza po takiej głodówce będą smakować na pewno jeszcze lepiej, niż gdyby wszystko przebiegało gładko i sprawnie :yes: