anula05 05.04.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 puk, puk, mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.04.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No właśnie, mieszkacie? Można nieśmiało poprosić o zdjęcia...? Dom przepiękny. Mój kolejny będzie właśnie taki - z drewnem na elewacji, wielkimi oknami, płaskim dachem. Ciekawe tylko, gdzie pod Warszawą urzędnicy pozwolą mi taki wybudować... Mytka, czekamy niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.04.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Darcy, w Lesznowoli:) no z prawie płaskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.04.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie było mnie tu wcześniej (właśnie dlaczego mnie nie było to nie wiem), niemniej jednak nadrobiłam zaległości. Domek super - świetna kolorystyka, kapitalna bryła i bardzo zachęcające wnętrze się robią. Dołączam się do próśb o kolejne fotki. No i oczywiście witam się ślicznie u Ciebie. Będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.04.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mytka -łobuzie, ona nie jest szara tylko fioletowa:yes:,wczoraj sprawdziłam w katalogu rasch, dokładnie ten numer:rolleyes: szara szara;) wiem ze na każdym zdjęciu wygląda na fioletowawą , nawet światło daje takie wrażenie, ale w związku z tym że zostały mi jej jakieś kawałki mogę w ramach forumowskiej pomocy wysłać Ci ją poglądowo;) musiałbym tylko dostać adres na priva;) o ile jeszcze oczywiście jest sens:/ bo znoowu trochę mnie tu nie było;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.04.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 witaj Mytka co u Was slychać? czy wy szyby prysznicowe macie montowane w profilach aluminiowych? tak:) przy kafelkowaniu wpuściliśmy w ścianę i podłogę aluminiowe listwy tak by licowały się z kafelkami. Później szyby zostały w nie wsunięte i tylko delikatnie obsilikonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A co ze zdjęciami? Mieszkacie już? Bo my tu czekamy i przebieramy nogami z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ja bardzo przebieram nogami, zwłaszcza na łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.04.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a też przebieram, na całokształt... i scianę fornirowana szczególnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 szara szara;) wiem ze na każdym zdjęciu wygląda na fioletowawą , nawet światło daje takie wrażenie, ale w związku z tym że zostały mi jej jakieś kawałki mogę w ramach forumowskiej pomocy wysłać Ci ją poglądowo;) musiałbym tylko dostać adres na priva;) o ile jeszcze oczywiście jest sens:/ bo znoowu trochę mnie tu nie było;/ Mytka dzięki, tapetę już kupiłam inną co prawda, ale ja nie o tym chciałam........ pisz czy już mieszkacie i chwal się tu szybciutko, już przygotowuję szczękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Hihihi, podwiązujesz ją czymś, żeby nie opadła? Oj, mam nadzieję, że doczekamy się w końcu tych upragnionych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Hihihi, podwiązujesz ją czymś, żeby nie opadła? Oj, mam nadzieję, że doczekamy się w końcu tych upragnionych fotek Dokładnie tak:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.04.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ..ja wiem ..opuszczam się Ale pewnie domyślacie się że przeprowadzić się na nie do końca gotowe to prawdziwy hardcore;/ co uda nam się coś ogarnąć to za chwilę jest usyfione.. Obecnie od ładnych paru dni Panowie wykańczają nas i schody.. Prawdziwy sajgon, bo oczywiście okazało się że stalowe stopnice trzeba o parę cm skrócić!:] Dalej nie będę opowiadał ale z racji emitowanego przez nich syfu jestem rozchwiany nerwowo.. aa! - dodam że kuchnie zmontowali nam na gotowo równo mies. później niż ustaliliśmy w umowie!! i jeszcze czekamy na 'montażowe braki'.. Naszym królestwem przez bity miesiąc pichcenia była pralnia . . W między czasie przewinęli się jeszcze Panowie od szaf, szkleń, żaluzji (w trakcie) i wiecznie dłubiący u nas elektryk . . A przed nami jeszcze temat zabudowy garderoby, tarasu, listew podłóg parteru. O tym co w koło domu nie wspominając. Wystrzeliłbym się na chwil parę w kosmos , ale nie wiem gdzie to się załatwia! ..krótko mówiąc MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.04.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) ..a wy o jednym:P fotki fotki! ..zero współczucia! Łazienek niestety nie będzie, bo potrzebny detal i nieszczęsne szafki, które zamówiliśmy tam gdzie kuchnie ..i oczywiście będą na dzień przed Wielkanocą! (co się jeszcze pewnie okaże) Kuchnie za to może zaprezentuje po weekendzie;) wyszła . . no ocenicie! powiem tylko że mnie i żonie leży bardzo:) warto było się przy niej trochę pogimnastykować, bo po zeszłotygodniowym realnym zagospodarowaniu szafek - stwierdzam: jest też funkcjonalna:) Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.04.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Za to by jakoś zaspokoić ciekawość MarJel i anula05 : Fornirowy hol:http://images50.fotosik.pl/800/ef9a11260fea7e16.jpg ..i szafy które w nim ostatnio zagościły;)http://images43.fotosik.pl/799/9ce9204ce1f5ce5f.jpg ..to oświetlenie ściany forniru daje na zdjęciach trochę tandety, ale w rzeczywistości nie jest chyba tak źle, a wieczorem nawet klimatycznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ja współczuję, ale nasza (oczekujących) sytuacja też jest nie do pozazdroszczenia Żartuję oczywiście I jednej i drugiej stronie życzę zatem sporo cierpliwości A cały ten "urok" oczekiwania na pewno się opłaci Wnętrza po takiej głodówce będą smakować na pewno jeszcze lepiej, niż gdyby wszystko przebiegało gładko i sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.04.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ..no i przedłużenie fornirowej ściany ..czyli zaszklony wiatrołap:)http://images39.fotosik.pl/793/b24d1c1efc632c32.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No to podsyciłeś tylko nasz głód Ja tam tandety żadnej nie widzę, wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.04.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ..o! tu rozwiniętyhttp://images39.fotosik.pl/793/531a42872e2da3b1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.04.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Czadowo. Bardzo fajnie wyszło. Jakiej szerokości masz hol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts