Mytka 19.04.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Wyszło to tak http://images39.fotosik.pl/808/670a977356dc808c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.04.2011 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 http://images43.fotosik.pl/815/9d3a59688eb497c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.04.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) http://images39.fotosik.pl/808/8e8bcaa43e5360ea.jpg Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.04.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 O kurcze To są chyba najładniejsze schody, jakie widziałam Bez "chyba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.04.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 O ja pie...., sorki poniosło mnie, Mytka no czad po prostu! U mnie też będzie szklana i właśnie w tym stylu, tyle że schody tradycyjne, Mytka czy szkło styka się ze schodkiem czy jest tam delikatna szpara? Dzięki za info na temat szklanych drzwi, nie wiem czy cie pocieszę ale cenowo moje wyszły podobnie, jutro mają podobno montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.04.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 O kurcze To są chyba najładniejsze schody, jakie widziałam Bez "chyba" W moim przypadku zdecydowanie najładniejsze, choć czyszczenie szyby może być kłopotliwe - zwłaszcza przy małych rączkach, które są wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.04.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Oj tam, oj tam - niestety, często to, co ładne, nie jest praktyczne, a to, co praktyczne, nie jest ładne Dlatego czasami warto podjąć ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.04.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mytka, cudne masz schody a szklana balustrada idealna, bo nie zasłania tego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 19.04.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Rewelacja.. ale jak dla mnie to do takich szklanych balustrad powinna być dołączana Pani do sprzątania.. albo Pan.. A.. no i gdzie ta kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.04.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Łaaaaaaał... Piękne są. Ile wysokości ma Twoja balustrada?I bardzo, bardzo proszę o namiary na wykonawcę balustrady, bo właśnie szukam - mam mieć taką samą.I jeszcze pytanko o kabinę, a raczej szybę w łazience - zamawiałeś u szklarza? Jak jest mocowana do ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Piękne schody! Wogóle, super dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.04.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Przyszłam i tu powzdychać do Twoich schodów . Ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.04.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ..jesssu ..bardzo Wam dziękuję!!! :) ja detalistą jestem , więc póki co nie potrafię cieszyć nimi oczu przez to co jest przy nich do poprawienia:/ nic tylko to widzę! ..a oprócz górnych stopnic trzeba poprawić tynk i gładzie bezpośrednio przy stopnicach (o malowaniu nie wspominając) bo Panowie najpierw podkuli, a potem zagipsowali po swojemu:/ Malowanie i gładzie z resztą to niekończąca się tu historia.. 'Ciągle' jakieś poprawki bo co rusz widzę niedociągnięcia . . Końcowo więc postanowiłem wszystkie nierówności oznakować karteluszkami:D zabiorę się za to w śmigusa dyngusa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.04.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 MarJel to mnie pocieszyłaś - w końcu zasnę do teraz spanie ciężko mi przychodziło:) styka się praktycznie. Tam tylko jest silikonowa uszczelka może na mm grubości;) anna-maria3 madzioochna podpisuje się pod tym co napisała Ilona Agata. Choć z reguły mam świadomość konsekwencji zastosowania jakiegoś materiału, to czasem chęć jego użycia dla uzyskania zamysłu wygrywa z praktycznością:/ anula05 110cm od poziomu górnej krawędzi pierwszej stopnicy. Namiary podeślę Ci jutro na Priva. Co do szyby kabiny to krawędź przyścienna jest w nią wpuszczona, podobnie jak ta w podłodze. W tym celu wcześniej miedzy kafle kafelkarz wkleił ceownik o głęb. 1,5cm. przy suficie z kolei szyba złapana jest na rogu mało widocznym uchwytem L. Te wpusty w ścianie widać chyba na zdjęciu kabiny , które tu wklejałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.04.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ..jest i zoom;)http://images45.fotosik.pl/817/f2c002d3a8eea0f4.jpg http://images39.fotosik.pl/809/6b9dae74187af0bf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.04.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 :jawdrop: stracliam wszystkie zeby w dolnej szczece:D Piekny dom! Mytka, mozecie z Zona byc dumni z efektu...nawet jezeli nie jest to jeszcze koncowy;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.04.2011 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 anna-maria3 madzioochna podpisuje się pod tym co napisała Ilona Agata. Choć z reguły mam świadomość konsekwencji zastosowania jakiegoś materiału, to czasem chęć jego użycia dla uzyskania zamysłu wygrywa z praktycznością:/ Mytku, zgadzam się w całej rozciągłości. Sama często jak staję przed dylematem "praktyczne" czy "ładne" wybieram to, co mi się podoba. Nie miałam nic złego na myśli Po prostu oczami wyobraźni widzę tylko wysiłek, jaki trzeba będzie włożyć w utrzymanie tej pięknej szyby w czystości, ale jeśli takie schody Wam się marzyły, to wysiłek będzie uzasadniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.04.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam! Dołączam do zacwytów:) Niesamowite schody,świetny dom-gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.04.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mytka, tym razem Ty mnie pocieszyłeś jeśli chodzi o balustradę, panowie odradzali mi ten sposób montażu właśnie po przez tą szparę że niby czym ja tam się dostanę i umyję, ale skoro mówisz że szkło się praktycznie styka, to jestem spokojniejsza. Zastanawiałam się jeszcze czy zostawić samo szkło czy dać drewniany pochwyt, wizualnie podoba mi się sama szyba, a jak już zobaczyłam u Ciebie, to nie wyobrażam sobie inaczej, najwyżej jak się nie sprawdzi w każdej chwili pochwyt można zrobić. To teraz ja spać nie mogę, bo już chcę mieć to balustradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts