Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Z płaskim dachem i nutą modernizmu:) ZAPRASZAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 494
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lady in red dziękujemy!! :)

anna-maria3;) bardziej pracochłonnie zapowiada się kuchnia w czarnym szkle ..ale tu na usprawiedliwienie dodam, że szkło wygrało z MDFem właśnie ze względów praktycznych;) na czarnym MDFie (który się palcuje nie gorzej) od pucowania robią się widoczne mikroryski:D

Tak więc szkło - no ale cóż, że na wysoki połysk i w czerni zdecydowaliśmy jeszcze nim wkopali łopatę:D

Mytka wracając do schodów, a bardziej wielkiej ścianie przy nich tak zwanej ścianie płaczu, to co Ty tam masz???? Na fotkach bardzo nie widać, ale ciekawie to wygląda.

Też miałam problem co tam zrobić bo ściana wielka i taka łysa, ostatecznie wymyśliliśmy kompozycje z kwadratów oklejanych szkłem lacobel, kolory czarny, szary i lustra, nie wiem jak to wyjdzie bo na żywo jeszcze nigdzie nie widziałam:rolleyes:

:)

ściana płaczu miała wnękę (widać ja na zdjęciu schodów na str 5).

Znajomy malarz mojej mamy (w śluboprezencie od niej:D) namalował nam obraz pod nią (110x305cm):D

..no i zawisł. Wnęka stanowi jego 'ramę' a od tyłu po obwodzie obraz podświetliliśmy ledowo;)

http://images43.fotosik.pl/815/53078d509cb242db.jpg

pod schodami wnęka na subwoofer;)

Ano wnękę zauważyłam i że coś tam namalowane też, nie wiem czy dobrze widzę ale tam są jakieś panienki lub baletnice:rolleyes:

Podoba mi się Twój pomysł na ścianę płaczu.

Jeszcze jak zobaczę parę fotek z Twojego wykończonego wnętrza i normalnie chyba zburzę swój dom:roll:

Mytka schody wyszly obledne zreszta jak caly dom:jawdrop::jawdrop::jawdrop:. Zdradzisz co to za lampy? I mam prosbe - moge prosic na priv namiar na malarza:rolleyes:. Ja uwielbiam malarstwo - bede miec kilka obrazow,wlasciwie juz mam tylko jeszcze nie wisza :cool:a na klatke chcialam ciemny z jasna ala baletnica na hustawce, jak zobaczylam Twoj to poprostu wymieklam - piekny jest:jawdrop:Masz zapewne wiecej obrazow w domu, pochwalisz sie?