Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Z płaskim dachem i nutą modernizmu:) ZAPRASZAMY

Recommended Posts

Mytka, bardzo Cię proszę o namiar na wykonawcę balustrad. I pytanie od razu: jakie masz szkło w tej balustradzie? To jest pojedyncza tafla? Jakiej grubości? Mam oferty 15 lub 16,5 mm , 8-4-8, hartowane i laminowane. Proponują mi spinki do tafli, ale ja nie chcę, a widzę, że Ty nie masz, więc da się zrobić. Będę wdzięczna za info.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 494
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

Masz przepiekny dom! Biorę w całości :) Kuchnia, schody, salon...po prostu bajka!

Mogłabym poprosić na priva namiar na balustradę i orientacyjny koszt za 1 mb? Muszę wiedzieć, czy mam wogóle z czym startować....

Pozdrawiam i czekam na dalsze odsłony!

A tak wyglądać będą same meble:) które już mamy zeskładowane w garażu!;)

http://images40.fotosik.pl/399/7eee88255687ee0b.jpg

Dodatki jak na powyższym zdjęciu tez chcemy mieć srebrne więc poszukiwania 2 lamp wiszących i 2 nocnych trwają;)

Śliczny domek i fajne meble do sypialni:-)) jakiej firmy???????

Ania

• 2 weeks później...
Oldzia deska jest klejona do podłoza a pod nia podłogówka:yes:

kakusku dzięki:) widzę, że Ty również tutaj trafiłaś..... właśnie mnie to zaciekawiło, bo u siebie po całym parterze mam podłogówkę i częściowo chciałabym zastosować drewno połączone z płytką i szukam, co tu najlepiej zastosować (jaki rodzaj drewna)?.

oldzia nic się nie dzieje, oczywiście drewienka na podłodze nie można przegrzać, max temp to 27 stopni, a tak poza tym wszystko ok, wiele osób mówi że na podłogówkę tylko płytki,a moim zdaniem mówią tak bo kiedyś tak było, dziś wszystko sie zmieniło i deski trójwarstwowe są tak robione aby się nie rozsychały, każdy producent poleca klejenie desek na podłogówkę,oczywiście klejone jak parkiet a nie układanie pływająco jak panele, ja ma dąb jednolametowy dąb winter z tarketta Edytowane przez reni1980

Powtórzę po wszystkich - przepiękny dom, wnętrza, aż miło popatrzeć.

Wiem, że pytanie o fornir na ścianach już było ale nie znalazłam odpowiedzi - jaki to kolor, producent? Też mamy w planach ale jeszcze nie możemy się zdecydować jaki konkretnie... Ten wygląda pięknie!

Będę wdzięczna za odpowiedź:)

• 2 weeks później...