anula05 03.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Mytka, bardzo Cię proszę o namiar na wykonawcę balustrad. I pytanie od razu: jakie masz szkło w tej balustradzie? To jest pojedyncza tafla? Jakiej grubości? Mam oferty 15 lub 16,5 mm , 8-4-8, hartowane i laminowane. Proponują mi spinki do tafli, ale ja nie chcę, a widzę, że Ty nie masz, więc da się zrobić. Będę wdzięczna za info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marietta358 04.05.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam! Masz przepiekny dom! Biorę w całości Kuchnia, schody, salon...po prostu bajka! Mogłabym poprosić na priva namiar na balustradę i orientacyjny koszt za 1 mb? Muszę wiedzieć, czy mam wogóle z czym startować.... Pozdrawiam i czekam na dalsze odsłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta1981 07.05.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Nie mogę nie dołączyć się do zachwytu nad Waszym domem ... ! Cudowny w całości i w detalach. A schody wprost z moich marzeń. I właśnie o te schody chciałam spytać, a właściwie o orientacyjny koszt ... bo nie wiem czy jest sens dalej o nich marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 15.05.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Jędrek 21.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 A tak wyglądać będą same meble:) które już mamy zeskładowane w garażu! http://images40.fotosik.pl/399/7eee88255687ee0b.jpg Dodatki jak na powyższym zdjęciu tez chcemy mieć srebrne więc poszukiwania 2 lamp wiszących i 2 nocnych trwają Śliczny domek i fajne meble do sypialni:-)) jakiej firmy??????? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No właśnie mnie też ciekawi skąd te meble są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.06.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 O ile się nie mylę to jest sypialnia NOTTE z Rattan Prestige. Mytka, pewnie już trochę zrobiliście we wnętrzach. Pochwaliłbyś się wkońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.06.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) wow:jawdrop::jawdrop: szczena mi opadła - PIĘKNY, REWELACYJNY dom - CUDO!!! z niecierpliwością czekam na dalsze foto... Edytowane 2 Czerwca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 03.06.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mytka mam pytanie odnośnie podłogi w salonie - czy pod dechami masz ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.06.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Oldzia deska jest klejona do podłoza a pod nia podłogówka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 03.06.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Oldzia deska jest klejona do podłoza a pod nia podłogówka:yes: kakusku dzięki widzę, że Ty również tutaj trafiłaś..... właśnie mnie to zaciekawiło, bo u siebie po całym parterze mam podłogówkę i częściowo chciałabym zastosować drewno połączone z płytką i szukam, co tu najlepiej zastosować (jaki rodzaj drewna)?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mytka nie chwal się, twój dom jest obłędny i po prostu cholernie ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 oldzia na podłogówkę spokojnie daj deskę trójwarstwową ale nie lita dechę, ja mam na podłogówce deskę jednolamelową, nic się nie dzieje i cieplutko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 03.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 reni dzięki za podpowiedź a możesz mi jeszcze napisać, jakiej firmy deski zastosowałaś u siebie? boję się tego tzw. rozsychania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) oldzia nic się nie dzieje, oczywiście drewienka na podłodze nie można przegrzać, max temp to 27 stopni, a tak poza tym wszystko ok, wiele osób mówi że na podłogówkę tylko płytki,a moim zdaniem mówią tak bo kiedyś tak było, dziś wszystko sie zmieniło i deski trójwarstwowe są tak robione aby się nie rozsychały, każdy producent poleca klejenie desek na podłogówkę,oczywiście klejone jak parkiet a nie układanie pływająco jak panele, ja ma dąb jednolametowy dąb winter z tarketta Edytowane 3 Czerwca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 03.06.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 dzięki reni:) no właśnie nam też wszyscy odradzają.... i jak widzą, że wszędzie podłogówka to są przekonani, że tylko płytka - no to ich zaskoczę DZIĘKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrinn 07.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Powtórzę po wszystkich - przepiękny dom, wnętrza, aż miło popatrzeć. Wiem, że pytanie o fornir na ścianach już było ale nie znalazłam odpowiedzi - jaki to kolor, producent? Też mamy w planach ale jeszcze nie możemy się zdecydować jaki konkretnie... Ten wygląda pięknie! Będę wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 10.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mytka, chciałabym się przywitać Ja właśnie poszukuję inspiracji i trafiłam do Ciebie przez przypadek. Muszę przyznać, że masz świetny dom, spójny i przemyślany. A co to za lampy nad schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 17.06.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 MYTKA, proszę , pokaż jak wyszła łazienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnik009 27.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja tylko uprzejmie się przywitam i dołączam do fanów całego domków. Cudo - bardzo w moim stylu, mam nadzieję, że uda mi się też coś ciekawego wykombinować u siebie - choć wielkim ograniczeniem w wykończeniu będzie kasa ( i jej strażnik - MĄŻ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts