Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Z płaskim dachem i nutą modernizmu:) ZAPRASZAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 494
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...

Mytko na Śląsku dzisiaj leje, zimno i ponuro ,ale odwiedzając Twój dziennik i ogladając dom w poczułam energię i ciepło. Piękne okna -kolor fantastyczny -ja chciałam podobny ,ale nasz producent nie posiadał takowego. Podłoga i schody ...naj...naj...Architektura domu naj...

Czekam z niecierpliwością na łazienkę z wanną.Ja też będę mieć wolnostojącą -niestety nie taką piękną jak Twoja tylko firmy Sanplast. Baterię kupiłam już podłogową, ktoś pisał tutaj wcześniej wygląda jak żyrafa-hansgrohe axor starck

Ciekawa jestem gdzie planujesz umieścić kosmetyki do wanny-mydło,szampon itp.Jak to rozwizałeś ?

Aha ponieważ budujemy na tym samym terenie mógłbyś mi podesłać na priva ekipy z których jesteś zadowolony ?-elewacja, bruk, podłogi ,kominek itp.

Mytka, ja też dołączę do zachwytów - dom cudny! Każdy szczegół przemyślany. Rewelacja :)

Trafiłam tu szukając informacji na temat umywalki Hatria Area 90x35. Wyczytałam, ze macie taką. Macie? Mozna zapytać, jak się z niej korzysta? Jest wygodna? Nie za mała? Jeśli możesz to proszę, napisz :)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Bardzo fajny dom!! szkoda ze mytka troche mniej tutaj bywa bo z checia bym zobaczyla cos niecos więcej tegoż domku.

Pomogłeś w wyborze: widząc u Was tapetę rasch soft velvet chyba się do niej przekonałam. widziałam inne ale ceny niebotyczne żeby ścianę o szerokości 3,6m nimi robić...

Fajowa chałupka!

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

..haaaaaa.looo !! !!

Wszystkich Was przepraszam za zniknięcie swoje ! Nawet bardzo..

Składowych było wiele . .

Najsmutniejsza to śmierć taty , ale że daleko mi do 'uzewnętrzniania' się w takich miejscach.. nie ciągnijmy wątku.. Czasu trochę już minęło , więc napomknąłem tylko o tym by się usprawiedliwić tym którzy tu kiedyś często zaglądali , a w pewnym momencie pomocy czy odpowiedzi na zadawane pytania nie dostali:/

Niniejszym przepraszam i wracam:) Służąc pomocą !;)

Pochwalę się zmieniając więc już temat , że mieszka nam się cacy!;) Syn rośnie jak na drożdżach , a w nasze nowe miejsce na ziemi już po mału wrastamy, choć sporo detali nam jeszcze brakuje ..i sporo mamy jeszcze do zrobienia ..zwłaszcza wokół domu:) Zakładam jednak , że w tym roku uda nam się część tematów pchnąć do przodu ..co oczywiście nieodzownie wiąże się z finansami:/ A jak przypuszczacie groszem się teraz nie śmierdzi;P

Edytowane przez Mytka