tomekwa 12.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Kolejny znaleziony, nietuzinkowy dom. Bardzo fajne, lekko wyglądające schody, będące połączeniem klasyki z nowoczesnością. Brnę dalej przez wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.11.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 kakusek nie narażasz;) Myślę, że wyjdzie bombowo!! a pomysł na kominek po realizacji zamiaru ucieszy każde oko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.11.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 fomicz dzięki! Ale widzę że sam startować będziesz z ciekawą z mojego punktu wiedzenia perełką! układ pomieszczeń niesie potencjał na ciekawe wnętrze! ..bedę Cię z pewnością podglądał Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.11.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 mirela99 komplet pochodzi rodem z Obi;) malkul 2złote się należy! okej - coś tu jeszcze wkrótce powrzucam! aj promisss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Mytka - dawno kupowałaś ? Mają jeszcze jakieś wyprzedaże ?Zdradzisz ile płąciłać na PW ? Szukam czegos i nie wiem czy czekać do przyszłego roku na przeceny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.11.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Mam Ci ja kuchni takie zdjęcie ..http://archipunktura.pl/public/IMG_8969.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.11.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 ..jest jeszcze jedno! http://archipunktura.pl/public/IMG_9069.jpg ..obiecuje więcej ale trzeba kuchnie na sesje wypolerować! by nie była antyreklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 12.11.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 ..pogrzebałem i znalazłem jeszcze:) : http://archipunktura.pl/public/IMG_2998.jpg http://archipunktura.pl/public/IMG_3008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 12.11.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Piekna kuchnia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 ..jest jeszcze jedno! http://archipunktura.pl/public/IMG_9069.jpg ..obiecuje więcej ale trzeba kuchnie na sesje wypolerować! by nie była antyreklamą Zarąbiście:cool:... jak wszystko u Was zresztą. A drobne dziecięce paluszki, to najmodniejszy dekor, a nie antyreklama;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.11.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 kuchnia piękna, choć mnie ten czarny połysk przeraża;) tak z ciekawości - to czym czyścicie fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 13.11.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No widziałam kilka pięknych domów na tym forum ALE TEN TWÓJ jest po prostu I D E A L NY!Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 13.11.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) kuchnia piękna, choć mnie ten czarny połysk przeraża;) tak z ciekawości - to czym czyścicie fronty? DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM! Z utrzymaniem czystości koszmaru absolutnie nie ma! To nie lakierowane fronty a szklane:) NIe robią się na nich żadne mikroryski więc z czasem nie 'matowieją'. łatwo je utrzymać w czystości jak trzeba:) Jako że powierzchni szklanych mamy dużo sprawiliśmy sobie taki zakup -> skuteczny! http://www.tool-net.co.uk/data/tools/KarcherWV50.jpg Używamy od okazji do okazji ale pozwala usprawnić okazyjne porzadki w tym zakresie;) Edytowane 13 Listopada 2012 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mytka, kuchnia rewelacyjna! Nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Wpadłam przypadkiem. Przebrnęłam całe 22 strony i chciałam pogratulować efektu. Bardzo mi się podoba. W sumie to chyba sypialnia najbardziej Pozdrawiam i życzę cudownych chwil w pięknym nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.11.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Przybłąkałam się tu z wątku kuchennego Piękny dom, śliczne wnętrza. Wszystko takie spójne, przemyślane, dopracowane i wycackane No..no.. domek jak z okładki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 13.11.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 a! fornirowa ściana! Tak- skończona . nie mogę się na nią napatrzeć, ale anula05 musisz mi dać chwilę by ją obfotografować na pociechę powiem że w tym tygodniu jej zdjęcia wrzucę . Póki co znalazłem tylko jedno zrobione z bliska:) http://images38.fotosik.pl/640/900ce4e2ebe6a8bbgen.jpg Czołem. Jesli dasz radę to poproszę o odpowiedz jak wygląda montaz takiej sciany. zakładam ze widoczny element drewniany to płyta o grubosci na przykład 1,8 cm mdf z fornirem. jak ów płyta była przykręcana / klejona do sciany masz moze jakies forki z realizacji czy jestes tez w stanie podac cenę za m2 takiego forniru pytam dlatego ze w projekcie łazienki mam 2 takie sciany 1,6 m x 2,4 m x 2 sztuki , fornir tekowy i owe sciany wycenione zostały na około 6 tysiaków zakładam ze taka sciana z forniru ktorą posadasz kosztowała 6 000 x Twoje metry ???????????? masa kasiury !!!!! Pozdrawiam Radek z Tychów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.11.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mytka dziekuje za priv i za poparcie mojego pomysłu z kominkiem.Skoro Ty moiwsz ze bedzie dobrze to chyba sie odwaze Dam znac jak cos sie wyklaruje ale to dopiero w okolicach wakacji . Kuchnia jak sie mozna bylo spodziewac obledna Nie chce mi sie wierzyc ze jest malo problemowa w czyszczebiu-moze zona sie wypowie;) Powiedz co masz polozone w kuchni? (jakie to plytki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.11.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mytka, już kiedyś zaglądałam, ale nie pisałam. Trafiłam ponownie za piękną kuchnią. Masz bardzo ładny, spójnie urządzony dom, jak na architekta wnętrz przystało . Podobają mi się szczególnie łazienki i schody. I świetny pomysł na zasłonięcie muru sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts