Venus_m 29.11.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Kolejna dzienniko-galeria, ktora dodaje do ulubionych i obserwowac zamierzam Bryla bloko-domu fantastyczna, zaluje, ze u nas nie pasowala taka bryla do okolicy. Z wnetrz narazie ujawnionych wyczekuje szarej lazienki skonczonej i modernistycznej sypialni z nutka glamour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.11.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 (edytowane) O rany jaki piękny dom, super okna- jakiej firmy i czy drewniane, czy macie tu rolety? czy nie strach ze względu na przeszklenia, czy to fixy?Podobają mi się te schody- może jest fotka samej konstrukcji -przed montażem w ścianę? lub skan projektu bardzo ciekawe rozwiązanie?gdzie kupowaliście deskę elewacyjną?I czy może jest fotka z montażu desek elewacyjnych?Kurna ale git chata -cudo, podziwiam odwagę w stworzeniu tej bryły-. Czy to projekt indywidualny- może podaj nazwę biura? skąd? Edytowane 29 Listopada 2010 przez acca5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Piękny dom! Ja też buduję z płaskim dachem i też ciągle słyszę pytania typu "czy tu będzie sklep", "o, garaż jest a gdzie będzie dom?". A na widok okien (mam wszystkie balkonowe), usłyszałam "to pani nie ma normalnych okien?" a ostatnio pan się pogubił i zapytał się po co mi tyle wejść do domu Oczywiście będę śledzić postępy prac. Zapowiadają się ciekawe wnętrza. Mój to malutek w porównaniu z Twoim Oczywiście synuś słodziutki. I tak jak ktoś napisał, pozostaje już tylko posadzić drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 29.11.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 rewelacyjny dom.mój niestety tradycyjny (wymuszony warunkami zabudowy i finansami..)ale podpatrywać wasz będę, bo piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.11.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Pozbierawszy i pokleiwszy mą szczenkę z podłogi dołączam do gronafanów Twojegodomu. Jest piękny. Dlaczego ja zaczęłam budować cztery lata temu? Tak mi się chciało domu dworkowego a teraz miszmasz mi wychodzi bo zakochałam się architekturze nowoczesnej. Ehhh samo życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.11.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Bardzo fajny projek,t wykończenie zapowiada się interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YAGAN 01.12.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Zajrzałam i się nie rozczrowałam. Więc cichutko przycupnę i przypatrywać się będę kolejnym zmianom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 09.12.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 i ja się przywitamdesign zdecydowanie mój, ja też buduję kostkę, co prawda mniejszą...wasz metraż powalagratuluję synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 09.12.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Rewelacyjny domek!Kopara opada! :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Gratuluję Miłoszka! Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 11.12.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Dołączam do piejących z zachwytu - śliczny dom. I tez pozostaje mi tylko płakać nad moim MPZP [dach stromy ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.12.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Swietny domek.Mam pytanie o oprawy w suficie na parterze-co to i jak dlugie sa te wneki w ktorych sa osadzene?Mozesz podac dokladne wymiary :dlugosc ,szerokosc i glebokosc tych wnek oraz w jakich proporcjach rozmiescies oprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.12.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Dzięki kakusek!Lampy to Brilux Paseo 100 i 200 w części kuchennej.Nie wiem czy rozmiar wnęk ma jakieś dla Ciebie znaczenie .. u nas ich rozmiar wynika z umeblowania.W części kuchennej długość wnęki wynika z długości przyszłej wyspy, a te dwie prostopadłe wnęki w salonie mają znaleźć się nad kanapami..Ich szerokość jeśli pamiętam to ok 28cm - tak by zmieściły się w nich oprawy lamp i głośników. Głębokość to raptem parę cm (chyba ok 5cm) http://images35.fotosik.pl/311/6be12262b9c43dccgen.jpghttp://images47.fotosik.pl/476/1527be214568ce10.jpg ..rozwiązanie to zostało jeszcze powielone po części w wiatrołapie, acz wnęka tam jest węższa i głębsza ze względu na fakt , że zostaną tam zastosowane inne oprawyChors Optique D2.http://www.ledowe.info/photo/product_big/9/b/7/1_9b7b63cb4ada.jpg Edytowane 20 Grudnia 2010 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.12.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 ellaj , anula05 , merenwen , Venus_m , ann i pawel , MonikaC , mariomili , YAGAN , monjan, AJa?! , claris bardzo Wam dziękuję! i witam Was wszystkich u Nas!! Trochę mnie tu nie było ale ..na budowie kumulacja prac : kładą podłogi na piętrze, kafelkują co popadnie, gładzą i malują parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.12.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Czyli przeprowadzka wisi w powietrzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 19.12.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 zaglądam i podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.12.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Czyli przeprowadzka wisi w powietrzu ? no niestety . . 'niestety' bo nie lubię pośpiechu:) a pechoszczęście chciało że sprzedaliśmy mieszkanie i musimy się z niego ewakuować do początku lutego http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jawdrop.gif Przyspieszamy więc, a ja całą energię ładuje w ergonomikę i wyposażenie kuchni:) Jej układ już na etapie projektowym mieliśmy przemyślany, ale sen z powiek spędzają detale i wybór wykonawcy:/ o bajońskich kwotach nie wspomnę:/ Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Mytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.12.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Tak więc wszystkie szafki rozpisane z podziałem na role;)ale jest i wykończeniowy dylemat a tyczy się górnego blatu wyspy..Generalnie kuchnia będzie w czerni na wysoki połysk (szkło) łączone z dębem w kolorze podłogi salonu.A dylemat sprowadza się do kwestii tego czy górny blat (maskująco/barowo/hokerowy) wykonać właśnie w dębowym fornirze, czy podobnie jak blat roboczy w czarnym granicie..Ja jestem za opcja numer 2 , a druga połowa za opcją numer 1:) opcja 1:http://images47.fotosik.pl/476/6a378330b0914458.jpghttp://images38.fotosik.pl/469/4a43a13afacc1b19.jpg opcja2:http://images40.fotosik.pl/459/2aa24bcbd103ae29.jpghttp://images39.fotosik.pl/471/07f7ea2fbf402b5e.jpg help!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Też dołączam do zachwycających się Waszym pięknym domem! rewelacja! czekam na kolejne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Mi też się podoba wersja nr 1. Solidarność jajników . Żartuję oczywiście. Podoba mi się z tego względu, że blat jest powtórzeniem tej opaski wysokiej zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 19.12.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 zaglądam i podziwiam! ..ciesze się podpowiedź też mile widziana;) acca5 Dzięki bardzo! Pytań w pytaniu milion więc może podeślę odpowiedź na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts