Magda 34 24.12.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!!:) http://foto2.m.onet.pl/_m/1ac175922b5a36a045eae96d7898079e,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mytka 25.12.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 http://images46.fotosik.pl/465/d38d2ba4b31961fe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.12.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 http://www.protonrelations.pl/html/upload/file/wesolych_swiat_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 26.12.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Super domek jak na śląsk to naprawde niezły projekt. Wnętrze w stylu który nam ( mojej żonce i mi) bardza odpowiada. Schody , kuchnia super.Patrząc na zdjęcia przeprowadzka tuż tuż, a na wiosnę chyba zaczniecie sie bawić w ogrodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.12.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://mojekartki.eu/kartki/274/3/d/3212.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 łatafaka, ale domiszcze. Zazdroszcze Ci tych okien. Miałam w głowie takie własnie dokładnie,najlepiej w cedrze, ale ze skarbonki nie dało się na nie wyskrobac i pozostałam przy aluminiakach;)Pikny synuś.Z baterii melange ideala bedziesz super zadowolony, wiem co mówie:)Szczęsliwego nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 05.01.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 hmm nie bede orginalna , BOMBA . TAKI NIETUZINKOWY.Prosze o odpowedz jaki kolor macie okien ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martzel 05.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Świetny domek W naszym stylu. Też chcemy coś podobnego zbudować i widzimy że mamy podobne spojrzenie na architekturę i wnętrza. I tak się fajnie składa, że też jestem architektem wnętrz. Zostajemy kibicami tego wątku i Waszego domku ). Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.01.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Puk puk! Ściana z forniru gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ja też chciałam się dowiedziec jak postępy z kuchnią?jaka wysokość wyspy od strony funkcji gotowania przewidujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 19.01.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Świetna bryła. Jestem ciekawa Waszych okien. Jaki to producent i kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.01.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 witam i ja gdzieś natknelam sie na Twoje okna...podobne do moich, także mam rogowe i tylko poziome szprosy wnętrza bardzo w moim typie, gratuluje i bede śledzić dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 04.02.2011 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 O matko, jaki dom! Nie mogę odejść od komputera!!! Gratuluję serdecznie i domu i maleństwa. Jak ja się cieszę, że powstaje coraz więcej nowoczesnych domów Jakiś czas temu znalazłam przepiękny dom Anuli, teraz twój...A ile fajnych domów znajdę dzięki twoim zapiskom - tyle osób o podobnej estetyce się tutaj ujawniło. Wreszcie na forum nie tylko pseudodworki, łuczki, kolumienki. Hurrrrrraaaaa! Życzę powodzenia w dalszych pracach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 04.02.2011 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 ....a propos kibelka - zakupiłam ego z Koła wybierając wirtualnie, podobała mi się forma. Jeszcze leży zapakowany...i teraz boję się, że odpakuję i będę widziała tylko brzydkie zaślepki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danae 05.02.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam na forum, dom cudowny - jestem ciekawa jak wygląda teraz już bardziej wykończony? Korzystaliście z gotowego projektu czy to jakiś na zamówienie?? Jestem właśnie z mężem na etapie projektowania - z racji wąskiej działki oraz wielu funkcji które ma spełnić dom musimy korzystać z projektu indywidualnego i będzie to dom z płaskim dachem i schodami na dach, gdzie docelowo powstanie ogród i miejsce do grillowania. Ciekawa jestem jak w praktyce sprawdza się taki dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauritius 09.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dołączam do grona fanów i dodaje do ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 09.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Juz kiedyś oglądałam ten wątek a teraz wpisuję się do grona oficjalnych podglądaczy. Jak wam się spisuje drewno na elewacji, bo ja cały czas nie mogę się zdecydować, czy i ile drewna dawać na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Mytka, ja nie wiem, jak tu trafiłam... najpierw chyba zaczęłam rozliczać vat budowlany, potem jakimś cudem w wątku tapetowym wylądowałam, no a teraz jestem u Ciebie i absolutnie nie żałuję, że vat leży i kwiczy, bo mam tu ochotę zostać dłużej banalnie to zabrzmi po tylu stronach komplementów i zachwytów, ale piękny masz dom... znowu uświadomiłam sobie, że przecież wszystko mogłam zrobić inaczej, lepiej.... wrzuć jakieś foty, bo mam głoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrip 15.02.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam. Mam pytanie odnośnie domu z płaskimi dachami a mpzp? Czy ktoś z was próbował albo miał zamiar wybudować taki dom gdzie mpzp nie dopuszcza budnków z płaskim dachem lub dopuszcza warunkowo np parterowy? A domek wasz naprawde fajowy, też się przymierzamy ale gmina i mpzp:( nie poddajemy się i mam nadzieję, że nasze bryły w końcu powstaną!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 raftrp, u mnie wokol domy ze spadzistym dachem, mpzp nie jest precyzyjny - zaleca stosowanie dachow spadzistych do 45 st, my zrobilismy spadek 15 stopni dla bezpieczenstwa, ale wyglada, jakby dach byl plaski - nie widac go nawet z konca ulicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts