Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Z płaskim dachem i nutą modernizmu:) ZAPRASZAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 494
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łatafaka, ale domiszcze. Zazdroszcze Ci tych okien. Miałam w głowie takie własnie dokładnie,najlepiej w cedrze, ale ze skarbonki nie dało się na nie wyskrobac i pozostałam przy aluminiakach;)

Pikny synuś.

Z baterii melange ideala bedziesz super zadowolony, wiem co mówie:)

Szczęsliwego nowego Roku!!!

• 2 weeks później...
O matko, jaki dom! Nie mogę odejść od komputera!!! Gratuluję serdecznie i domu i maleństwa. Jak ja się cieszę, że powstaje coraz więcej nowoczesnych domów :) Jakiś czas temu znalazłam przepiękny dom Anuli, teraz twój...A ile fajnych domów znajdę dzięki twoim zapiskom - tyle osób o podobnej estetyce się tutaj ujawniło. Wreszcie na forum nie tylko pseudodworki, łuczki, kolumienki. Hurrrrrraaaaa! Życzę powodzenia w dalszych pracach!

Witam na forum, dom cudowny - jestem ciekawa jak wygląda teraz już bardziej wykończony? Korzystaliście z gotowego projektu czy to jakiś na zamówienie?? Jestem właśnie z mężem na etapie projektowania - z racji wąskiej działki oraz wielu funkcji które ma spełnić dom musimy korzystać z projektu indywidualnego i będzie to dom z płaskim dachem i schodami na dach, gdzie docelowo powstanie ogród i miejsce do grillowania. Ciekawa jestem jak w praktyce sprawdza się taki dom.

Mytka, ja nie wiem, jak tu trafiłam... :rolleyes: najpierw chyba zaczęłam rozliczać vat budowlany, potem jakimś cudem w wątku tapetowym wylądowałam, no a teraz jestem u Ciebie :)

i absolutnie nie żałuję, że vat leży i kwiczy, bo mam tu ochotę zostać dłużej :cool:

banalnie to zabrzmi po tylu stronach komplementów i zachwytów, ale piękny masz dom...

znowu uświadomiłam sobie, że przecież wszystko mogłam zrobić inaczej, lepiej....

wrzuć jakieś foty, bo mam głoda ;)

Witam. Mam pytanie odnośnie domu z płaskimi dachami a mpzp? Czy ktoś z was próbował albo miał zamiar wybudować taki dom gdzie mpzp nie dopuszcza budnków z płaskim dachem lub dopuszcza warunkowo np parterowy? A domek wasz naprawde fajowy, też się przymierzamy ale gmina i mpzp:( nie poddajemy się i mam nadzieję, że nasze bryły w końcu powstaną!! Pzdr