robertunio 02.03.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Co sądzicie o takiej lampie przy szezlongu? Pasuje, czy raczej macie jakieś inne zdanie / propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 09.03.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jeśli pasuje do wnętrza oraz z wymiarami, to jest ok.a może coś w większym pałąkiem:http://e-kare.pl/floor-lamp-vaso-p-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertunio 14.03.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Myślałem o niej wcześniej, ale wolałbym pójść w coś z bardziej nowoczesnym designem.Szezlong tak jak wcześniej kiedyś wspominałem wygląda tak: http://e-kare.pl/relax-chair-soso-chrome-imitation-leather-black-p-126.htmlNie koniecznie to musi być produkt kare, chętnie przyjmę też przekierowanie Forumowiczów do podobnego wątku na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 20.03.2011 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 może tutaj dopasujesz sobie coś z bardziej nowoczesnym designem - FLOShttp://lampy-oświetlenie.com.pl/lampy-podåogowestojä ce-c-4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertunio 24.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ta lampka zawsze mi się podobała.Castiglioni się tu wykazali wybitnym smakiem tak jaki i Starck w wielu Swoich dziełach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniportal 15.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam, Co prawda jestem młody na forum bardziej czytam niż się wypowiadam aczkolwiek nóż mi się otwiera w kieszeni jak sobie przypomnę przygodę z kare design... Szukając po stronkach biurka pod kompa wpadłem na cudnie wyglądające biurko Kare Design White Club 140 / 120 . Z uwagi że pod Poznaniem jest sklep oferujący produkty Kare postanowiłem przed zamówieniem go obejrzeć. Więc na początek usłyszałem od Planeta Design w Komornikach że sprowadzą mi go na zamówienie. Odbijanie piłeczki trwało 2 miesiące pomimo że mial przyjść w kolejnej dostawie. Po 2 miesiącach jak zajechałem obejrzeć produkt to się załamałem. Na zdjęciach super produkt w świetnym wykonaniu ( oczywiście obrazek z programu graficznego ) na żywo decha MDF, bałem się tego dotknąć aby nie porobić wgnieceń. Lakier z sporą ilością wtrąceń - niedopuszczalne, nie wspominając że w niektórych narożnikach zabrakło już chyba pieniążków aby domalować dobrze lakierem. Ponadto lakier miękki więc dość łatwo go porysać. Oczywiście na MDF nałożony biały podkład w niektórych miejscach niedomalowany. Nie wspomne o ilości szpar i spasowaniu elementów. A cena... heh za 1600 zł można na prawde porządne i ładne biureczko kupic które się nie rozleci w 2 miesiące. Zaproponowano mi obniżkę ceny na 1400 zł. Śmiech na sali już sporo lepszej jakości są meble w realu (* mówię całkiem poważnie ) Jedyne co mnie uratowało przed zamówieniem przez internet tego czegoś to fakt że mam niedaleko sklep i całe szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.02.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 to ja mam pytanko w imieniu mojej forumowej przyjaciółki. widziales kiedys na żywo lampe mobile? ja widziałam, bo planowałam ją na klatce schodowej. Niestety rozczarowałam się i zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 12.12.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 a czy kiedyś doczekamy się obiektów w 3D do programów do projektowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts