Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tylko dla fanów KARE DESIGN

mm.olejnik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Myślałem o niej wcześniej, ale wolałbym pójść w coś z bardziej nowoczesnym designem.

Szezlong tak jak wcześniej kiedyś wspominałem wygląda tak:

http://e-kare.pl/relax-chair-soso-chrome-imitation-leather-black-p-126.html

Nie koniecznie to musi być produkt kare, chętnie przyjmę też przekierowanie Forumowiczów do podobnego wątku na forum.

• 10 months później...

Witam,

Co prawda jestem młody na forum bardziej czytam niż się wypowiadam aczkolwiek nóż mi się otwiera w kieszeni jak sobie przypomnę przygodę z kare design...

Szukając po stronkach biurka pod kompa wpadłem na cudnie wyglądające biurko Kare Design White Club 140 / 120 . Z uwagi że pod Poznaniem jest sklep oferujący produkty Kare postanowiłem przed zamówieniem go obejrzeć. Więc na początek usłyszałem od Planeta Design w Komornikach że sprowadzą mi go na zamówienie. Odbijanie piłeczki trwało 2 miesiące pomimo że mial przyjść w kolejnej dostawie. Po 2 miesiącach jak zajechałem obejrzeć produkt to się załamałem.

Na zdjęciach super produkt w świetnym wykonaniu ( oczywiście obrazek z programu graficznego ) na żywo decha MDF, bałem się tego dotknąć aby nie porobić wgnieceń. Lakier z sporą ilością wtrąceń - niedopuszczalne, nie wspominając że w niektórych narożnikach zabrakło już chyba pieniążków aby domalować dobrze lakierem. Ponadto lakier miękki więc dość łatwo go porysać. Oczywiście na MDF nałożony biały podkład w niektórych miejscach niedomalowany. Nie wspomne o ilości szpar i spasowaniu elementów. A cena... heh za 1600 zł można na prawde porządne i ładne biureczko kupic które się nie rozleci w 2 miesiące. Zaproponowano mi obniżkę ceny na 1400 zł. Śmiech na sali już sporo lepszej jakości są meble w realu (* mówię całkiem poważnie :) ) Jedyne co mnie uratowało przed zamówieniem przez internet tego czegoś to fakt że mam niedaleko sklep i całe szczęście.

• 1 year później...