jupiter1000 25.11.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam, mam rolety podtynkowe przymocowane do ościeżnicy okiennej za pomocą wkrętów.Prowadnice są przewiercone na wylot z pozostawionymi z zewnątrz dziurami. Wykonawca przekonuje mnie o swojej racji, że tego typu rolety montuję się w ten sposób i dziur nie ma jak zaślepić. Chciałem się dowiedzieć czy tego rodzaju wymówka to tylko brak jego chęci wykonania tej roboty jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.11.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 są specjalne zaślepki więc niech nie wciska kitu że nie ma jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 25.11.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dokładnie tak jak napisał jareko - są specjalne zaślepki w kolorze profila. Widać, że wykonawca nie ma doświadczenia w montażu rolet lub powiercili za duże otwory i zaślepka nie ma się czego trzymać, a Tobie wciska kit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 a jeśłi zamiast wiertła fi-10 zastosował 12 niech ruszy cztery litery i poszuka jakiś innych zaślepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts