jolana 21.02.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Aga, gratulacje rozpoczęcia budowy w najbliższym czasie i odwagi w pisaniu dziennika...czekamy na ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.02.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 O rany...Jola..dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 21.02.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 ..hm... ja to już zazdroszczę samych widoków z takiej działeczki . Życzę powodzenia i rozkosznych chwil spędzonych w nowym - przyszłym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.02.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Serdeczne dzięki Tommi5. Dziaj byliśmy na działeczce, Śnieżka wygląda jak góra lodowa, świecące słońce odbijało się w niej jak w lustrze. Wiatr urywał głowę. Cóż, trzeba będzie się przyzwyczaić do życia w górach. Jak nauczę się umieszczać zdjęcia w sieci to i zdjęcia pooglądacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Aga gratulacje mam nadzieję że budowa bedzia szła tak jak do tej pory papiery życzę Ci tego z całego serca. Pisz dziennik wytrwale. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 21.02.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Super, że wreszcie się zdecydowałaś pisać dziennik. Czekam z niecierpliwoscią na ciąg dalszy. Powodzenia w budowie i pisaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 21.02.2004 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Dziaj byliśmy na działeczce, Śnieżka wygląda jak góra lodowa, świecące słońce odbijało się w niej jak w lustrze. No nie, teraz to już się znęcasz nade mną . Ja też chcę takich widoków. Czekam ( wszyscy czekamy) na zdjęcia . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 nareszcie czekam na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Agnes - tak czytam,Twój dziennik i czytam.....i zaczynam tęsknić znam dobrze tamte tereny.....tamte widoki....a przyszło mi budowac się w płaskich okolicach Wrocławia myslę że będzie sie Wam tam super mieszkać - trzymam kciuki za ekipy i terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.02.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 aaaa i projekt - śliczny !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.02.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Aga - gratulacje !!!! Mam nadzieję, że budowa nie sprawi Ci żadnych problemów i niedługo zamieszkasz w wymarzonym domku A projekcik wybrałaś niezły Dziennik też fajny - pisz często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Aga mam nadzieje że w banku wszystko pojdzie dobrze i budowa bedzie szła zgodnie zplanem czego Ci zyczę.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Dziękuję Wam wszystkim baaaardzo serdecznie.Jutro ciąg dalszy - po wizycie w banku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.02.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 AgnesJesteśmy na tym samym etapie ja właśnie porzuciłam papierzyska w jaskini i czekama tych papiurów to ciągle im małotrzymam łapki wiem, że zdecydowałaś się na solbet jednowarstwowo i mam pytanie dlaczego solbet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Bo o Solbecie naczytałam się dużo dobrego. Wiesz były tez niezbyt dobre opinie, ale to jak z Ytongiem - są zadowoleni i niezadowoleni. Zobacz ile na Forum jest na ten temat. Poza tym Solbet wyszedł nas ok. 5 tys. taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 25.02.2004 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 A w jakim banku Agnes składasz wniosek? Napisz koniecznie, jak poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.02.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Bo o Solbecie naczytałam się dużo dobrego. Wiesz były tez niezbyt dobre opinie, ale to jak z Ytongiem - są zadowoleni i niezadowoleni. Zobacz ile na Forum jest na ten temat. Poza tym Solbet wyszedł nas ok. 5 tys. taniej... wniosek ytong i solbet jeden pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Aga gratulki mała sliczna i widok żałuje że u mnie takiego nie będzie. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 26.02.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Agnes jesteś moją najzdolniejszą uczennicą ! Pozdrawiam. Ja chcę w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 i znów mnie wzieło na smutno jakie piękne widoczki ja też takie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts