AgnesK 25.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Bardzo Wam dziękuję za te wszystkie miłe słowa. Zonowu przypomnieliśmy sobie, że kuchnia to faktycznie serce domu. Wczoraj byli u nas znajomi, było pieczone ciasto i chleb prowansalski - na imieniny dostałam od R. wymarzony i także wyczekany automat do pieczenia chleba - CUDO!! - kupiony na allego, tam też kupuję mieszaki do pieczenia chleba. Dziś o 9 obudził nas zapach upieczonego chleba (automat ma opcję opóźnionego startu), to naprawdę prawdziwa rozkosz taki chlebuś na śniadanko. Polecam z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1632774 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 To chyba najpierw wprosze się na ten chleb Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1632797 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1632874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1632893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.02.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Przyznaję rację moim przedmówcom.......CUDO TA KUCHNIA!!!!!! I tak ogólnie całościowo-superowo się u Was robi...... A co do automatu do chleba, tyż takowy posiadam już od prawie dwóch lat i chociaż jakiejś firmy "bylejakiej" sprawdza się rewelacyjnie ( A tfu..przez lewe ramię) Mój był zakupiony na jakimś otwarciu "Biedronki" za całe 50 zł ( pięćdziesiąt złociszy )ze wszystkimi wewnętrznymi akcesoriami, ino instrukcja po obcemu....Rewelecyjny chlebek wychodzi z dodatkiem Maggi, lub z pieczoną cebulką, a i ten, z żytniej mąki ekologicznej mniamniusi, tylko trudno dostać...Jak masz jakieś insze przepisy to bardzo chętnie......Acha, podobno można w tym cudzie jeszcze babę drożdżową upiec ino dojść do tego nie mogę,bo ciasto na pizzę już rozpracowałam...... A zapach świeżego chlebka o poranku.....do tego kawka i na......TARAS! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1633099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.02.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Z cebula jest mniam a jeszcze lepszy z cebulka i podsmazonym boczkiem.. mozna jeszcze jak ktos lubi dodac papryke w kostke, albo pomidory. Tylko pomidory po sciagnieciu skorki trzeba pokroic na cwiartki, ten wodnisty srodek wykroic i pokroic tylko to twarde w kostke. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1633253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Chyba naprwdę musze się do Agi wybrać a potem sama zachoruję na takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1633648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Doskonała rzecz, ale... Wiele obecnych na rynku ma zbyt małą moc grzałek i chlebek mimo ustawienia na "ciemną skórkę" jest blady. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1633681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 tomku, a jaka powinna byc moc takiej maszynki ? chociaz z drugiej strony ja sie zadowalam piekarnikiem, kupuje takie gotowe mieszanki chlebowe, robie mikserem w misce, wkladam do formy od keksa i do piekarnika. Wychodzi jak z maszynki sasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1633709 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 W maszynce możesz ustawić czas pieczenia tak, by zapach ciepłego chleba Cię obudził. W piekarniku chyba takiej opcji nie masz, a po drugie to tam wsypujesz i wlewasz ingrediencje, i zapominasz do czasu gdy ciche piiiii, piiii, piiii przypomni Ci o wyjęciu chleba z foremki. Smacznego Firmę o jakości mercedesa podaję na priva. Drogi cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1633730 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 hihi moja kuchenka a raczej piekarnik to taki ala mercedes moge nie tylko ustawic czas kiedy cos ma byc, ale tez wlozyc podac wage i co to za mieso, warzywa itp i nie martwiac sie czekac na obiad o wyznaczonej godzinie. Ale niestety przez takie urzadzenia czlowiek gloopieje i nie wiem ile sie piecze naprzyklad schab na swieta, tylko mowie ze o 19-stej ma byc ale dla samego chleba nie za bardzo chce mi sie piekarnik wlaczac, to moze taka maszynka bylaby lepsza hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1633760 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dla mnie może być z jasna skórką Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1633797 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ale piszecie pyszności o takim chlebku.....mniam....zjadłabym taką kromkę z samym masłem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1634414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ale piszecie pyszności o takim chlebku.....mniam....zjadłabym taką kromkę z samym masłem Jeszcze ciepłą Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1634479 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ale piszecie pyszności o takim chlebku.....mniam....zjadłabym taką kromkę z samym masłem Jeszcze ciepłą no jasne że ciepłą ! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1634517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ale piszecie pyszności o takim chlebku.....mniam....zjadłabym taką kromkę z samym masłem Jeszcze ciepłą no jasne że ciepłą ! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1634524 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 O rany! O czym Wy tu rozmawiacie? Ja też chcę taki! Ale mi apetytu narobiliście Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1634604 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ma sto zapytanych osób o to jakie pieczywo lubią najbardziej, jedna podaje konkretny gatunek, a 99 odpowiada, że gorące Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1634619 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witajcie Az boję się przy specu od wypieków wypowiadać się na ów temat W naszym automacie (za 180 zł) można ustawić wielkość chleba, stopień zarumienienia (gwarantuję, że wychodzi jasny, średni i ciemny ), program na chleb jasny i ciemny, chałkę, konfitury.... trochę tego jest, więcej nie pamiętam Na allegro kupuję mieszanki (od 2,2 do 2,5 za 0,5 kg) i piekę. Ostatnio jak pan listonosz wyciągnął 30 kg paczkę... miał troszkę zdziwioną minę A te gotowe mieszanki lekko ulepszam - dodaję śliwki, morele, słonecznik itp I dzięki Mohag za podpowiedź z pomidorami i mięchem. Spróbujemy. Zostało nam jeszcze 10 kg mieszanek, więc jest na czym próbować. Acha - w niedzielę rano obudził nas zapach chleba...ziemniaczanego (nie pytajcie z czego i dlaczego się tak nazywa - tak stało na opakowaniu Pyyyyyyychota Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1635666 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 O i cene ma przyzwoitą Teraz jak nic musze się wprosić w końcu kota w worku nie będę kupować Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/15069-komentarze-do-praktycznej-agnesk/page/93/#findComment-1636971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.