Ivonesca 04.08.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 no dobre, dobre z tymi oczętami czekam na wybór dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ciągle czekam na wycenę Creatona (może właśnie próbują faxować a ja w sieci??? ). Na Euronit stawialiśmy od dawna Magi, więc może dlatego sądziłaś, że ją już kupiliśmy. Chcieliśmy teraz ino przed podjęciem ostatecznej decyzji jeszcze zrobić porównanie. Do wyceny Euronit i Braas podał te same elementy. Euronit możemy kupić w "naszej" hurtowni, w której mamy naprawdę dobre upusty, pewnie dlatego różnica taka jest. W Braasie też pan upustów troszkę dał, jak widać, ale Euronit wypadł lepiej. (Oczek nie faksowałam ) Ori, w wycenie są dachówki boczne. Nie chcemy robić wiatrownicy, żeby potem problemów z konserwacją nie było. O blachach do obróbki pod rynny nie mam mowy w obu wycenach. Są tam ino taśmy wentylacyjne i taśmy do komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Aga umnie było tak samo z mężem najpierw nic o mnie nie pisz a potem czemu o mnie tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Faceci są fajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Agnes - polecam Creatona, jest drogi ale warto. Ja mam Symfonię, angobowaną miedź i cudnie wygląda na dachu. Na poczatku chcieliśmy Brassa ale jak zobaczyłam na wystawce Brassa koło Creatona to od razu stwierdziliśmy, że tylko ceramika - zdecydowanie lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Maluszku, masz rację w 1.000%. Zaraz jedziemy do hurtowni i zobaczę ile chcą za Creatona. U nas niestety rozstrzygnie kasa. Ta miedź Creatona jest po prostu cudna, ale nastawiam się mentalnie na brąz Euronitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.08.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Maluszku, masz rację w 1.000%. Zaraz jedziemy do hurtowni i zobaczę ile chcą za Creatona. U nas niestety rozstrzygnie kasa. Ta miedź Creatona jest po prostu cudna, ale nastawiam się mentalnie na brąz Euronitu. to gratki za zakup, szkoda tylko, że konto schudło o parę kilo obejrzałem na gorąco dwa zdjęcia ekipa geodetów i sprzęt kopiący i te góry w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 coś skąpo z tymi zdjęciami - tylko dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Powoli , cały czas wklejam ino mam mało miejsca na dysku i co chwila mi sprzęt strajkuje Poza tym w międzyczasie posilałam się. Już są 4 zdjęcia. Skanuję dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 widzę całkiem spory kawał roboty to jest tempo...u mnie też idzie szybko , az sie serce raduje, prawda Aga? Widok masz extra, a u mnie tylko banany i banany ( niziny znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Oj, żebyś wiedziała Ewa. Nabardziej się cieszę teraz na etap stawiania ścian. I w ogóle strasznie się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 no to sie obie cieszymy...ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.08.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Dziewczyny jak ja się cieszę, że Wy się cieszycie Widoczki Aga masz rzeczywiście za...rypiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 05.08.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Rośnie domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 coś skąpo z tymi zdjęciami - tylko dwa dopiero dzisiaj obejrzałem resztę, ładnie to wszystko wygląda, dobrze, że taras na góry a nie na osiedle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Dziękuję Wam bardzo. Zastanawiam się od kilku dni, czy po wylaniu podłogi na gruncie trzeba robic jakąś prerwę, czy ekipa może zacząć od razu na następny dzień stawiać ściany? (pod warunkiem oczywiście, że jeszcze po tej podłodze chodzić nie będą). Wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 wierzysz, że nie będą chodzić , beton musisz polewać wodą, a na ścianie fundamentowej będzie jakaś izolacja poz. to po co lać wodę pod izolację???, może mają jeszcze jakies wesele, albo żniwa na 3,4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Już wszystko się wyjaśniło - mąż był na rozmowie z mistrzem, żeby omówić plan działań bojowych na najbliższy tydzień. W środę wieczorem bedzie zalewanie stanu zero a od następnego poniedziałku zacznie się stawianie ścian. A o co Ci chodziło z tą izolacją? No ściany fundamentowe są zaizolowane, o czym pisałam i co widać na zdjęciach. A beton wulany na stanie zero polewać trza, tym bardziej, że taki upał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 ja na górę ściany dawałem jeszcze pas folii chyba Dorkena z zapasemdo środka w celu połączenia na zakład z folią pod wewn. wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 U nas ma być 2 x papa na lepiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts