Anna Wiśniewska 13.08.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 AgnesK Pakuj Glizdeczkę i jazda! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Aga trzymam kciuki żeby było jak najmniej szargających nerwy panów koparkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.08.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Oj, dzięki, dzięki i za dobre słowo i za słodycze. Z panem koparkowym spotkamy się ponownie dopiero przy niwelacji gruntu a jedyny plus ze tego spotkania z nim to fakt, że zaproponował nam zwietrzelinę do obsypania fundamentów troszkę taniej niż facet, który nam ją ostatnio przywoził. Ivo, Karpniki? Trzcińsko?? Janowice??? Marciszów???? A Glizdeczka była dzisiaj super kochana. Łapała styropian, którym panowie oddylatowali beton od fundamentów, bo wiatr zawiewał co chwilkę. Co i rusz ino pytała, gdzie jest ten jej pokoik i upewniała się, czy aby na pewno będzie taaaaaaaaaaaaaki kolorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 13.08.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 AgnesKWidzę, że jesteśmy dokładnie na tym samym etapie. Mi dziś przywieźli bloczki - Silka 18. Tak więc do dzieła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Aga to gratulki stanu zero trzeba zrobic jakieś małe LLLUUU za to Pozdrawiam i mam nadzieję że uda mi się to zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 15.08.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Witambrak tylko bednarki w fundamencie, ale to już za późnoa tak to spoko i papiery szybko poszły gratulacje ja mieszkam w Lubaniu i za rok może dwa zacznę budowęnajpierw muszę spłacić kredyt za jedną chałupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.08.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Oj jak miło nie pobyć chwilkę na forum. Tyla się wydarzyło To ja powiem tak: czasem musi być gorzej by było lepiej. Co tam pan koparkowy czy inne popaprańce. Masz szczęście do ekipy, masz pogodę na stawianie murów.. Sen staje się jawą i on nie może być z elementami horroru. Może to potraktować jako swoisty folklor budowlany? Czytam i czytam i włosy stają mi dęba. Ale chciała bym aby to był mój dziennik. Już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Miłego (d)oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Aga to gratulki niech się mury pną do góry Może jadąc do pracy zjadziemy zobaczyć jak Twój domek rośnie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.08.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 no to mam nadzieję niedługo obejrzeć efekty murowania ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.08.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witam brak tylko bednarki w fundamencie, ale to już za późno (...) W którym fundamencie? Moim?? Jest jej aż nadto. 2 x w pnie do góry, połączona ze zbrojeniem ław i jeszcze raz po ułożeniu ocieplenia i folii kubełkowej, tak na wszelki wypadek, dookoła budynku. W sumie pewnie ok 50 m tego ustrojstwa poszło. Oj, nasz mistrz by tego nie popuścił...a KB? Już nie chcę nawet pisać co by facetom połobcinała za taką niezgodność "ze sztuką oraz projektem". Sen staje się jawą i on nie może być z elementami horroru. Ziabko, cudnie Cię widzieć ponownie. A u nas mistrzem suspensu to jest nasza KB Z kolei dowódcę brygady RR - mistrza - ochrzciłam dla swoich potrzeb mianem "Siła Spokoju". Zawsze, gdy mnie coś wkurzy (ostatnio kilka uszkodzonych bloczków bk), on się dobrotliwie uśmiecha i tylko mówi: "Spokojnie, będzie dobrze, niech się Pani nie martwi." i ten jego uśmiech i ton powodują, że tętno znowu mi się normalizuje. Aga, zapraszam serdecznie, a i może uda nam się wreszcie spotkać? Magi, Kroyena, dziękuję za pamięć. Film powoli się kończy. Ostatnio była mała przerwa w pracach, to i zdjęć nie było gdzie pstrykać. Raczej na pewno już w przyszłym tygodniu wywołam film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 18.08.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witamprzepraszam, oj coś nie dopatrzyłem się na zdjęciu , na którym jest zbrojenie w wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.08.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 powiem Ci, że gdy było co fotografować to zdjęcia Julci pojawiały się sporadycznie a teraz to tylko dziecko a budowy niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.08.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Geguś, spoko. Faktycznie na tych zdjęciach, które tu zamieściłam nie widać bednarki. Jutro zrobię ekstra ujęcia z oną w roli głównej a potem umieszczę tu dla spokojności ducha Magi, ja się taaaak strasznie cieszę na ten etap ścian. Tu będzie co dzień widać zmiany - jak będzie rósł dom. Potem, mam tego świadomość, postępy nie będą już tak spektakularne, za to gotówka będzie topniała mniej więcej dwa razy szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Aguś tak się wybieraliśmy do tej mojej pracy ten pourlopowy zapał że nie zdążyliśmy zajechać. Trudno a przegapiłam taki piękny napis Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 19.08.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Witamoch, dzięki elektryka to mój zawód i dlatego w tym temacie tak marudzęale jak co, to przepraszam - takie zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.08.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ale fajnie wyszło z tą Twoja Glizdeczką ....mam nadzieję że ten napis również ujrzymy na zdjęciach ?? ...i przypominam się że dalej nie odgadłaś nazwy mojej miejscowości ...pasujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Agnes - jeszcze kilka dni i chałupka będzie stała A zrobiłaś pamiątkowe zdjęcie Malinki piszącej słowo "TATA"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Oj jasne że zrobiłam! Ależ byłam szczęśliwa. Jejku. A zdjęcie oczywiście umieszczę. Ivo....ja stale uczę się geografii mojej najbliższej okolicy. Chyba muszę jakąś mapę wyciągnąć, albo do kolegi przewodnika zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.08.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Agnes, dopiero teraz przeczytałam Twój dziennik (ciągle nadrabiam straszne zaległości ) Jeju, jakie Wy macie cudne widoki!!! Oj, będzie smakować poranna kawka na tarasie A w ogóle to jesteś strasznie dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts