Sławek Agi J.G 23.08.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Hej IVO! Wiem cos o tej wspinaczce na Sokolik. Kilkanaście razy udało mi się na niego wspiąć oraz spać na betonie na stacji kolejowej w Twoim rodzinnym Trzcińsku. A propos - Czy stacja pkp jeszcze funkcjonuje czuy jak na innych mniejszych już tylko można wsiadać i wysiadać a bilet u konduktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 23.08.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 AgnesK- nie ma co ekipe macie super a mistrza 2 razy super. Chłop się sam przyznaje "bez bicia" do pomyłki to jest Gość. Jak tak piszesz o tym swoim domku to ja też bym już chciał zaczynać budować. A tu narazie klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 23.08.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Hej IVO! Wiem cos o tej wspinaczce na Sokolik. Kilkanaście razy udało mi się na niego wspiąć oraz spać na betonie na stacji kolejowej w Twoim rodzinnym Trzcińsku. A propos - Czy stacja pkp jeszcze funkcjonuje czuy jak na innych mniejszych już tylko można wsiadać i wysiadać a bilet u konduktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.08.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Oj farciaro..pokłony bić Twojemu majstrowi. Takie cudne ludziska jednak bywają. Ty Go ludziom z Forum nie pokazuj, bo Ci Go rozdrapią, nim chałupkę skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.08.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Agnes - masz majstra extra żeby wszyscy tak mieli A taki fundamencik to naprawdę szybka robota i nawet nie zauważysz jak szybko to zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Hej IVO! Wiem cos o tej wspinaczce na Sokolik. Kilkanaście razy udało mi się na niego wspiąć oraz spać na betonie na stacji kolejowej w Twoim rodzinnym Trzcińsku. A propos - Czy stacja pkp jeszcze funkcjonuje czuy jak na innych mniejszych już tylko można wsiadać i wysiadać a bilet u konduktora? witaj sama zasmakowałam również wspinaczki...ale to było dawno, dawno temu i bez większych sukcesów ...jak juz byłam prawie zapisana na kurs ....to okazało się że jestem w ciąży ....no i potem już nie wróciłam do tematu....może szkoda a Trzcińsko nie jest moje rodzinne - nie doczytałeś rodzinne są Karpniki ...i nie mam pojęcia czy stacja PKP tam funkcjonuje, bo od paru lat mieszkam we Wrocławiu pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.08.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wiecie co, za to przyznanie się do pomyłki wzrósł jeszcze bardziej mój podziw dla mistrza. Naprawdę. Mógł nam wciskać kit, ale facet ma klasę. Po prostu. Zresztą - już dziś dolali ten brakujący fragment fundamentu pod komin i sobie właśnie schnie. Sławku, super, żeś już zalogowany. Moja Malinka następnego dnia po waszej wizycie dopytywała się jadąc na budowę, czy dziś też będzie jej przyjaciółka Kornelka ( ), bo fajnie się z nią biegało. A jeśli chodzi o drapanie, to...hm...kurcze.... ja to szczecinianka z urodzenia a w Szczecinie ino na "Lodogryf" się jeździło, tudzież "Gontynkę". Brak mi teraz tutaj takiego sztucznego lodowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Aga ta ekipa mnie coraz bardziej zadziwia i jak dobrze że jesteśmy z tych samych stron Kora też się dopytuje kiedy pojedziemy na tą budowę do koleżanki a jeszcze bardziej nurtuje ją czy będziemy tam jeździć jak dom będzie gotowy ach te dzieci Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.08.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Agnes - tyś ze Szczecina ? jakoś chyba to wcześniej przeoczyłam ....czyli rzeczywiście uczyłaś się o okolicach Jeleniej ....a Rudawy Janowickie czekają.... ...fajnie że domek rośnie i że ekipa w porządku (ciiiiii...odpukać w niemalowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.08.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Ivo, no szczecinianka jam i dlatego tak hm... inaczej..znam Karkonosze Aga, no jasne że będziecie przyjeźdżali jak domek bedzie! Wtedy to się dopiero będzie działo. A dzieci wiedzą co czynią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.08.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 wszystko widzę jest miodzio ten wucecik ja mam jeszcze mniejszy bo 1,7 czy coś takiego i wcale nie jest maciupeńki wszystkie pilne sprawy idzie załatwić z wygodą trzymam CIę za słowo i czekam na resztę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.08.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Aga pomyślcie może nad tym: macie ostatni moment na zwiększenie odrobinę łazienki na parterze, jak staną ścianki działowe to zobaczycie jak ciasne jest to pomieszczonko. U nas z bólem zapadła decyzja rezygnacji z prysznica tam. Dziś byśmy uszczuplili choć troszkę pom gospodarcze to mozna by wtedy pogodzić obie funkcje w tej dziupli... Tam ma się wg projektu zmieścić : umywaleczka, wc, prysznic i kaloryferek (nie ma jak zrobić tam podłogówki bo cała podłoga zajęta! ) Próbowałam! Serio !!! I wiesz,że wszystko się zmieści tylko że z niczego nie da sie korzystać w pełni... U nas ostał się wc + pełnowymiarowa umywalka. I to by było na tyle z naszego doświadczenia łaziękowego w D07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 no i zdjątka się pojawiły...i szybko skończyły czekam na napis "TATA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Aga fajnie że nasze dziewczyny się polubiły łatwiej się jest spotykać jak dzieci się dogadują. Teraz musimy się umówić na jakieś dłuższe pogaduchy i ploteczki . Dobry pomysł z tymi nadprożami, i tu wychodzi nasza pomysłowość. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Ori, dzięki za wskazówki. My już tę łazienkę rozrysowaliśmy sobie kredą, "powstawialiśmy" do niej najmniejsze z możliwych sprzęcików (ani grama przytyć nam nie wolno!!! ) i mam nadzieję, że się uda. Ivo, zaraz ruszam do boju i może przed wyjazdem na działkę zdążę jeszcze wkleić "tatę". Aga, już niedługo polotkujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Aga nie wiem jak Tobie, ale mi sie ten projekt coraz bardziej podoba Zero zbędej przestrzeni i wszystko "pod ręką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 W końcu to Pan Praktyczny Joanka Ten domek jest genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 o, i udało się super zdjęcie i przede wszystkim super pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Zdjęcia piękne najpiękniejszy napis Pilnuj pilnuj pana koparkowego Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts