Maluszek 25.08.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Agnes - uroczą masz córcię a domeczek piękny rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Dziękuję Wam wszystkim za te miłe słowa.Pan koparkowy był/jest dziś super uważny. Ciagle jeszcze równa teren, a ja wróciłam z małą do domu, tak że nadzoruje go mężuś ino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.08.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Widać Cię! I to mój małżonek wypatrzył swoim okiem śliczną blondynkę Ja się wślipiałam w fundamenta i ściany a on wrzask : " ooooo są !!!! ( kobiałki ! ) " No tak . Wprawne męskie oko zawsze zobaczy rzeczy najważniejsze ( inwestora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.08.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 hi hi I podziękuj panu Ziabowi za komplimenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.08.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Pięknie wygląda ten Wasz dom, a widok na górskie pasmo jest wspaniały Świetnie się czyta Twój dziennik jest taki hm... praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.08.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Dziękuję panie inżynierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.08.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Dziękuję panie inżynierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.08.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 AgaK czytam o naprawie fundamentu na własny koszt.... a jak to ma wyglądać w praktyce? jesteś pewna ,że na koniec roboty majster nie podrapie sie po glowie i nie powie ,że z przyczyn niezależnych od niego cena roboty będzie wyższa???? i tym samym zrekompensuje sobie zepsuty fundament ? Ja tam już nikomu nie wierzę ...niestety A domek masz fajowy ....wogóle to mi sie Irmy podobają .... Trochę ich sie buduje , ja nie znam nikogo kto zdecydowałby się na LK-263 i nie mam z kim wymieniać doświadczeń Buduj , buduj i wygraj w toto-lotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.08.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Tak, jutro !!! Z 6 Mega PLN zostanie Ci parę groszy na pikniasty ogródek z oczkami wodnymi. Fajne numery wycina pan z betoniarni. Ot i widzisz, jak błyszczy na tle bylejakości i koparkowatości-kamulcowości ? Beton superowy i zegarek rzecz święta.. no no cuda jakoweś.. A już mistrz to zupełnie po mistrzowsku działa. Tzn. chciałoby się rzec "normalnie", ale w kraju bez norm... tjaaa.... Solbet itd.. Myśli, kombinuje, ulepsza. Full service z niespodzianką OKLASKI dla Mistrza !!! [w tle słychać gromkie brawa jedenastu tysięcy Forumowiczów]. Przy Tobie mury Twojego domu takie wyyysokie się zdają. Ślicznie rośnie domek. Ślicznie. Oby tak dalej. Niech się wszystko udaje. PS: Na zdjęciu "tatowym" najbardziej podoba mi się mina primabaleriny. Ino włoski Jej troszku spłowiały od słońca. Pozdrowienia dla sprawcy pisaniny i dla pisarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.08.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ew-ka, fundamencik pod komin już naprawiony, kominy stoją. Ceny nie może podnieść ponieważ mamy umowę spisaną. Poza tym przez ten miesiąc mieliśmy okazję dość dobrze poznać mistrza i jego brygadę i są to naprawdę w porządku ludzie. Ewa, my nie mamy Irmy, ino Pana Praktycznego (D07) z Muratora. A tego totolotka, to jejku...jak ja bym chciała.... Ponurku, dziękuję śliczniście za taki przekrojowy komentarz (oj, wiele wydarzeń do pamięci przywołać musiałam ... a już z masła zrezygnowałam przeca - nic ino starość nadchodzi wielkimi krokami ). Pozdrowienia przekażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.08.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 -siara jak czapka ( z tą Irmą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.08.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Dobrze , że nie tylko ja się starzeję Qpą raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 29.08.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 WitamAgnesK pytanko:1. czy kupiliście wydzieloną działkę2. ile kosztuje geodeta do zrobienia map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.08.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Geguś - tak kupiliśmy wydzieloną działkę. Geodeci biorą u nas za 1 pkt od 100 zł. Ta nasz geodetka wzięła od nas za mapy 500 zł (mieliśmy oferty do 1200 zł..). Wszystkie usługi geodetki bez rk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 29.08.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witamdzięki za infoja mam działkę nie wydzieloną, i muszę sam zatrudnić geodetę. który chce 600zł, ale nie wiem czy od razu robią mapy przy wydzielaniu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.08.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Chyba będziesz musiał osobno zamówić. Pogadaj z facetem. Jeśli chcesz mogę dać Ci na priva namiar na naszą geodetkę, zadzwonisz do niej i też spytasz ile by od Ciebie wzięła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 29.08.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witamok!czemu by niedzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surfi 29.08.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Gratulacje, dziennik jest zapisem prawdziwego heroizmu... Uwielbiam okolice Karpacza - przed miesiącem znów tam byłem - mocno i szczerze zazdroszcze... Widziałem projekt Praktycznego - czy dzis budowała byś to samo czy wpadł Ci potem jakiś równie ciekawy w oko ? Szukam w dużym zarysie podobnego domu,ale ten mi nie podszedł (co nie znaczy że nie jest fantastyczny ma się rozumieć ). Swoja drogą - jak wy znajdujecie czas na internet podczas zabawy w budowanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.08.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Geguś, już ślę. Surfi, no co Ty, jakiego heroizmu. Wiesz jaka to radość? My mieliśmy to ogromne szczęście, że trafiliśmy naprawdę na super ekipę, fajnych przyszłych sąsiadów, cudne widoki, i w ogóle..jest pięknie Tak, dziś bym budowała dokładnie to samo, m.in. dlatego że mam porównanie z sąsiadką, któa buduje dom o dokładnie takiej samej powierzchni, na rzucie prostokąta, dach dwuspadowy, ale zaprojektowany nie tak fantastycznie pod względem praktyczności jak nasz. Na sam beton na ławy fundamentowe musiała wydać 1500 zł więcej. A internet, cóż nocki są dłuuuugie Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Agnes, to TATA na fundamencie zwaliło mnie z nóg. Ciekawe kiedy napisze... No nieważne. Np list do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts