Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

AgaK czytam o naprawie fundamentu na własny koszt.... a jak to ma wyglądać w praktyce? jesteś pewna ,że na koniec roboty majster nie podrapie sie po glowie i nie powie ,że z przyczyn niezależnych od niego cena roboty będzie wyższa???? i tym samym zrekompensuje sobie zepsuty fundament ? Ja tam już nikomu nie wierzę ...niestety :cry:

A domek masz :D fajowy ....wogóle to mi sie Irmy podobają ....

Trochę ich sie buduje , ja nie znam nikogo kto zdecydowałby się na LK-263 i nie mam z kim wymieniać doświadczeń :(

Buduj , buduj i wygraj w toto-lotka :wink:

Tak, jutro !!! Z 6 Mega :wink: PLN zostanie Ci parę groszy na pikniasty ogródek z oczkami wodnymi.

Fajne numery wycina pan z betoniarni. Ot i widzisz, jak błyszczy na tle bylejakości i koparkowatości-kamulcowości ? Beton superowy i zegarek rzecz święta.. no no :D cuda jakoweś..

A już mistrz to zupełnie po mistrzowsku działa. Tzn. chciałoby się rzec "normalnie", ale w kraju bez norm... tjaaa.... Solbet itd..

Myśli, kombinuje, ulepsza. Full service z niespodzianką :D OKLASKI dla Mistrza !!! [w tle słychać gromkie brawa jedenastu tysięcy Forumowiczów].

Przy Tobie mury Twojego domu takie wyyysokie się zdają. Ślicznie rośnie domek. Ślicznie. Oby tak dalej. Niech się wszystko udaje.

PS: Na zdjęciu "tatowym" najbardziej podoba mi się mina primabaleriny. Ino włoski Jej troszku spłowiały od słońca. :wink: Pozdrowienia dla sprawcy pisaniny i dla pisarki :D

Ew-ka, fundamencik pod komin już naprawiony, kominy stoją. Ceny nie może podnieść ponieważ mamy umowę spisaną. Poza tym przez ten miesiąc mieliśmy okazję dość dobrze poznać mistrza i jego brygadę i są to naprawdę w porządku ludzie.

Ewa, my nie mamy Irmy, ino Pana Praktycznego (D07) z Muratora. :wink: A tego totolotka, to jejku...jak ja bym chciała....

Ponurku, dziękuję śliczniście za taki przekrojowy komentarz (oj, wiele wydarzeń do pamięci przywołać musiałam :wink: ... a już z masła zrezygnowałam przeca - nic ino starość nadchodzi wielkimi krokami :-? ). Pozdrowienia przekażę. :D

Gratulacje, dziennik jest zapisem prawdziwego heroizmu...

Uwielbiam okolice Karpacza - przed miesiącem znów tam byłem - mocno i szczerze zazdroszcze...

Widziałem projekt Praktycznego - czy dzis budowała byś to samo czy wpadł Ci potem jakiś równie ciekawy w oko ? Szukam w dużym zarysie podobnego domu,ale ten mi nie podszedł (co nie znaczy że nie jest fantastyczny ma się rozumieć :wink: ). Swoja drogą - jak wy znajdujecie czas na internet podczas zabawy w budowanie ?? :o

Geguś, już ślę.

Surfi, no co Ty, jakiego heroizmu. Wiesz jaka to radość? My mieliśmy to ogromne szczęście, że trafiliśmy naprawdę na super ekipę, fajnych przyszłych sąsiadów, cudne widoki, i w ogóle..jest pięknie :D

Tak, dziś bym budowała dokładnie to samo, m.in. dlatego że mam porównanie z sąsiadką, któa buduje dom o dokładnie takiej samej powierzchni, na rzucie prostokąta, dach dwuspadowy, ale zaprojektowany nie tak fantastycznie pod względem praktyczności jak nasz. Na sam beton na ławy fundamentowe musiała wydać 1500 zł więcej.

A internet, cóż nocki są dłuuuugie :wink:

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka

Agnes, to TATA na fundamencie zwaliło mnie z nóg. Ciekawe kiedy napisze... No nieważne. Np list do mnie. :D