AgnesK 05.09.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Dzięki Nurni. Jutro i pojutrze to ja serwuję sobie dwa dni w górach (siorka z wizytą przyjechała). Jutro w planach Śnieżka. Mam nadzieję, że znajdą się te stemple dla nas. Dałam ogłoszenie w Autogiełdzie. Zobaczymy... Owocnego tygodnia budowlanego wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 06.09.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 przez ostatnie trzy godziny zastanawiam się GDZIE TO JEST!!??!!). Wciąż nie wiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.09.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Hm... baaaardzo blisko western city Szlakiem mamy tam ze 2-3 km piechotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 a mnie zostało jakieś 40-50 stempli, może przez Servisco podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Aga - jesień w górach -cudna odpoczywaj i ciesz sie , nie przejmuj sie głupstwami , czasem wymuszony przestój jest wskazany dla zdrowia ( psycho i fizycznego) Miałam w planach w paźdierniku porwać Mojego do Zakopanego ale d...a, nici z wyjazdu (patrz dziennik) Jakoś zamilkłaś na Forum .... chyba wszystko w porządku..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 AgnesK: stropek to kolejny taki etap kiedy bardzo szybko widać zmiany... tam gdzie przed chwila widac było niebo, teraz widać będzie sufit... kolejny taki moment to bedzie dach... ale teraz przynajmniej zobaczysz w wiekszym przyblizeniu wielkość pomieszczeńpozdrawiam i czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Jamles, serdecznie dziękuję za ofertę, ale całe szczęście już nieaktualne. Ewa , dzięki za troskę, ale miałam najazd straszelny, poza tym kurowałam mięśnie nadwyrężone skokami po górkach. Maksiu, właśnie troszkę już zobaczyłam pomieszczenia (przez las) i mam małą koncepcję zmian. Zobaczę po rozstemplowaniu, wtedy napisze tu o co mi chodzi i może mi doradzicie co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 U mnie było tak, że wszystko było takie wielkie przed stropem.. a jak juz miałem strop to tak sie wszystko skurczyło, że az strach... ale teraz sie już przyzwyczaiłem i wszystko jest ok, no może tylko salon nadal wydaje mi sie za mały (26m2). W kazdym razie zacznij myśleć koncepcyjnie od nowa :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.09.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Aga widziałam ten las w domu pieknie wygląda Czekam na zdjęcia i te nowe koncepcje może coś doradzę Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.09.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Aguś W końcu i mi udało się dotrzeć w Twe gościnne progi ...oj piknie tam u ciebie , piknie A najbardziej podoba mi się ta glizdeczka -sama słodycz Trzymaj sie ciepło i nie daj Halnym wiatrom Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Oj, dzięki Osowa. Właśnie ostatnio sąsiad mówił, że ekipa będzie musiała naprawdę mocno dach umocować... Kolega, który mieszka ok 2 km od nas opowiadał jak w ubiegłym roku powiało i zamiast w telewizji dreszczowiec oglądał za oknem... Ja wierzę w umiejętności Mistrza. Po wymurowaniu ścianki kolankowej ma być ok 2 tygodni przerwy, żeby wieniec i ścianki dobrze związały a potem dopiero zabiorą się za więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 zdjęcia.... czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Mam nadzieję, że ten WPS to nie bezpośrednie sąsiedztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.09.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Qrrrrrrrrkkkaaaaaaa, zapomniałam o zdjęciach!!! Skleroza, uwiąd straczy i za dużo masła Qrka wodna! No nic to...jutro będą... (sypię głowe popiołem.. ) Kroyena, w baaaardzo bliskim, dlatego po asfalcie jeździć będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Aga ten asfalcik też widziałam Trzymam kciuki za dalsze postępy i pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.09.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Agnes - będzie dobrze Prooooooooooooosimy o zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 chyba będę pierwszym oglądaczem stemple pójdą pod piłę na rozpałkę do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.09.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Trochę to trwa, bo w międzyczasie dwukrotnie wywaliło mnie Jak rozumiem Twoje stemple, bo nasze do zwrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 jestem w trakcie oglądania zdjęć i widzę, że masz schody zabiegowe, podobnie jak ja. U mnie szałował teść, ja tylko pomagałem,.........może zawadzałem . Jest się co przy takich schodach gimnastykować. Nogi ekipy .....szczerze mówiąc inwestorki ładniejsze Stemple do kominka oczywiście moje.........a las rośnie powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.09.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 No ..Niebiesiech się zlitowało i dało cud mniut pogodę . Jak stropy doczekają się zamocowanego haczyka na żyrandol zacznie siąpić. Agnieszko..pisałam już aleć się powtórzę : kobieto masz szczęścia tabuny. Denko dukatowej skrzynki i tak i tak będzie widać, ale za to co w zamian !!! Serce rośnie wraz z murami jak podglądam jak Wasz Dom powstaje. Qrcze..to jak narodziny pierworodnej... Czas na dęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts