Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Dzięki Nurni. Jutro i pojutrze to ja serwuję sobie dwa dni w górach (siorka z wizytą przyjechała). Jutro w planach Śnieżka.

Mam nadzieję, że znajdą się te stemple dla nas. Dałam ogłoszenie w Autogiełdzie. Zobaczymy...

Owocnego tygodnia budowlanego wszystkim życzę. :D

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga - jesień w górach -cudna :lol: odpoczywaj i ciesz sie , nie przejmuj sie głupstwami , czasem wymuszony przestój jest wskazany dla zdrowia ( psycho i fizycznego)

:lol:

Miałam w planach w paźdierniku porwać Mojego do Zakopanego ale d...a, nici z wyjazdu (patrz dziennik)

Jakoś zamilkłaś na Forum .... :cry: chyba wszystko w porządku..?

AgnesK: stropek to kolejny taki etap kiedy bardzo szybko widać zmiany... tam gdzie przed chwila widac było niebo, teraz widać będzie sufit... kolejny taki moment to bedzie dach... ale teraz przynajmniej zobaczysz w wiekszym przyblizeniu wielkość pomieszczeń

pozdrawiam i czekam na zdjecia

Jamles, serdecznie dziękuję za ofertę, ale całe szczęście już nieaktualne. :D

Ewa , dzięki za troskę, ale miałam najazd straszelny, poza tym kurowałam mięśnie nadwyrężone skokami po górkach. :wink:

Maksiu, właśnie troszkę już zobaczyłam pomieszczenia (przez las) i mam małą koncepcję zmian. Zobaczę po rozstemplowaniu, wtedy napisze tu o co mi chodzi i może mi doradzicie co robić.

U mnie było tak, że wszystko było takie wielkie przed stropem.. a jak juz miałem strop to tak sie wszystko skurczyło, że az strach... ale teraz sie już przyzwyczaiłem i wszystko jest ok, no może tylko salon nadal wydaje mi sie za mały (26m2). W kazdym razie zacznij myśleć koncepcyjnie od nowa :D :D :D

pozdrawiam

Oj, dzięki Osowa. :oops: Właśnie ostatnio sąsiad mówił, że ekipa będzie musiała naprawdę mocno dach umocować... Kolega, który mieszka ok 2 km od nas opowiadał jak w ubiegłym roku powiało i zamiast w telewizji dreszczowiec oglądał za oknem... Ja wierzę w umiejętności Mistrza. Po wymurowaniu ścianki kolankowej ma być ok 2 tygodni przerwy, żeby wieniec i ścianki dobrze związały a potem dopiero zabiorą się za więźbę.

jestem w trakcie oglądania zdjęć i widzę, że masz schody zabiegowe,

podobnie jak ja. U mnie szałował teść, ja tylko pomagałem,.........może

zawadzałem :roll: :wink: . Jest się co przy takich schodach gimnastykować.

Nogi ekipy .....szczerze mówiąc inwestorki ładniejsze 8) :oops: :lol:

Stemple do kominka oczywiście moje.........a las rośnie powoli :(

No ..Niebiesiech się zlitowało i dało cud mniut pogodę . Jak stropy doczekają się zamocowanego haczyka na żyrandol zacznie siąpić.

Agnieszko..pisałam już aleć się powtórzę : kobieto masz szczęścia tabuny.

Denko dukatowej skrzynki i tak i tak będzie widać, ale za to co w zamian !!!

Serce rośnie wraz z murami jak podglądam jak Wasz Dom powstaje.

Qrcze..to jak narodziny pierworodnej...

Czas na dęby. :D