Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Ja też w życiu nie przypuszczałam, że przy szalowaniu tych schodów tyle roboty będzie i tyle desek na to pójdzie.

Mi też już niejednokrotnie przychodziło na myśl porównania wydarzenia, jakim jest budowa domu z oczekiwaniem na narodziny dziecka - ta sama radość, ekscytacja i gdzieś w to wszystko wmieszana odrobina obawy - jak ja dam sobie z tym radę...

A że szczęścia tabuny mam, to wiem. Straszelnie dużo, aż czasem głupio, bo zdaje się, że za dużo.

Dobrze jest, cudnie jest.:D

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga gratulki postępów chyba jutro przed nocką wpadnę obejrzeć ten las bo na zdjęciach to mi za mało :wink: :) taka jestem pazerna :wink: :)

a co chociaż sobie oko na cieszę i pozazdroszczę ale tak pozytywnie :)

Trzymam kciuki żeby wszystko szło zgodnie z palnem i pogoda dopisała bo to teraz najważniejsze :)

Widzę domek rośnie jak na drożdzach, piękniście :D

Mi też już niejednokrotnie przychodziło na myśl porównania wydarzenia, jakim jest budowa domu z oczekiwaniem na narodziny dziecka - ta sama radość, ekscytacja i gdzieś w to wszystko wmieszana odrobina obawy - jak ja dam sobie z tym radę...

:lol: :lol: :lol:

ja sobie myślę co ja zrobę jak wszystko wróci do normy :lol:

A że szczęścia tabuny mam, to wiem. Straszelnie dużo, aż czasem głupio, bo zdaje się, że za dużo.

Dobrze jest, cudnie jest.:D

Oby tak dalej :p

Dzięki Ci Ewa za te słowa. Dzięki, dzięki. My wiemy, że trzeba dokładnie, że lepiej tak a nie po łebkach, że dobrze, że mistrz jest taki dokładny, ale, jejku, czasem zdaje mi się , że za wolno. Wiem, wiem, łbem o ścianę i oprzytomnieć. :wink: :roll:

Magi, ja tak myślę, że po budowie, żeby nudy nie było, to trza się starać o kolejną latorośl. 8) :D

Aga, zdążymy pogrilować jeszcze w tym roku?.... :wink:

niedawno dołączyliśmy do grona forumowiczów, z radoscia poczytałam Twój dziennik. Tym bardziej że ja też z Karkonoszy - nasz domek z widokiem na Chojnik. Chyba powinnamCi podziekować za przetarcie scieżki w Rembudzie ;-) - panowie grzecznie wysłuchali, doradzili i przy meżu nie traktowali jak powietrza, obecnie doszło już do tego, że gdy jednej soboty sie nie pokazałam, kolejnej powiedzieli, ze tamta bezemnie to była stracona :D .

serdecznie pozdrawiam tez Agnieszka

p.s Kris śpi dzisiaj bardzo dzielnie kopał rowy pod drenaż