inż. Mamoń 25.09.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Agnes - głowa do góry! Pogoda na pewno będzie - (chociaż niestety nie wiadomo kiedy i jaka ). Będzie jeszcze ciepła i pogodna jesień, a budowa nabierze tempa. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.09.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Dziękuję Wam serdecznie. To był już naprawdę ostatni rzut oka na forum przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 myślę, że Twój post nr 2100 będzie taki: "HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mamy ścianki bo w poniedziałek była ładna pogoda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 jamles, aleś sprytnie Agnes zblokował, ciekawe czy u niej dzisiaj pada. Jeżeli tak to do poszczenia za tydzień Agnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 chłopaki - we Wrocku ładnie...myślę że w Jelonce również...i Aga jednak zagości tu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.09.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 No toś mnie Jamlesiu drogi przyblokował. Ale mogę już napisać, bo ścianki są. HHHUUUUUUURRRRAAAAAAAAAA Wieczorkiem skrobnę to i owo w dzienniku, bo teraz czasu niet. Pozdrowionka serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Agnes- zobaczysz jak bardzo więźba zmieni oblicze Twojego domku My nasze drzewo na więźbę kupiliśmy w styczniu !!!! A dwa tygodnie temu jadąc przez las na rowerze zobaczyłam caaały sztapel stępli , zaraz pomyślałam o Tobie , ale już miałaś ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Aga czepiasz się tej pogody Co do więźby to ja się zawsze zastanawiam, w jakich czasach nam przyszło budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.09.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Agnes niestety obawiam się, że nasze drewienko powoli szusuje w kierunku cen unijnych. Co bardzo mnię niepokoi, na dodatek krążą słychu, że jakies Swedwoody czy inne nie chcą już więcej fabryk u nas budować jeżeli Lasy Państwowe nie podniosą wydobycia. Więc wszystko wskazuje na to że za drewno już się taniej nie zapłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.09.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Pięknie..cudnie..miodzio.. No kochaneńka, szykuj wiechę . Już czas obejrzeć się za gałązkami i poczynić stosowne zakupy celem utrwalenia nierozeschnięcia się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.09.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ew-cia, dzięki za pamięć. Magi, ja się zastanawiam co z tą opłacalnością ogrzewania domu kominkiem - jak to się zmieni już od tego sezonu... To jak tak z tym drewnem Kroyena prorokujesz, to pewnikiem i podłogi drewniane w przyszłym roku zdrożeją. Fak Zia, ja już się nastawiam na fajną imprezkę w przyszły weekend, albo jeszcze przyszły i mą rolę jako kierowcy. Ale niech sobie mężus poświętuje z facetami. Za to jego ranne wstawianie należy mu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.09.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Oj, Agnes - taki widok z okien .... A ja "tatromaniak" w tym roku wcale gór nie oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Tak ,ten widok jest powalający .....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.10.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 A walnij kiedyś taką ładną zimową panoramkę jak ze Śnieżki będzie dymiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Wulkanów u nas niet.. Dzięki Wam wszystkim za miłe słowa. Tam naprawdę jest pięknie i nie możemy się doczekać dnia, w którym wreszcie zamieszkamy. No ale najpierw więźbę zrobić trza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.10.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Agnes - widoki masz cudne. Nawet nie zauważysz a więźba już będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danka00 02.10.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 witaj AgnesKMam dach z blachodachówki w kolorze brązowym, klinkier na kominy wybrałam ''burgund'' odcień (szaro niebieski)w zasadzie lekko perłowy, dla mnie i innym jak narazie podoba się. Ładnie to wygląda wbrew pierwotnym obawom. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Aga gratulki trzymam kciuki za pogodę i więźbę Niech nam słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Poczekaj, aż trochę przyduje to zobaczysz jak będzie dymiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 CZekamy na zdjęcia z kapelusikiem (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts