Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agnieszko, ekipe masz super, o mężu się nie wypowiadam, bo to jasne, że tez jest super, widok z okien masz też super, Ty też jesteś super. :D

Nam też zabrakło ok 25% do wykończenia. "Ale na dom nie szkoda kasy"

Dokończymy później...

Agnieszko, ponieważ jak piszesz, ekipę masz na poziomie to i wiecha będzie na poziomie. U mnie poszło na 6 osób 0,5 gorzałki + troche piwa. Ekipa przeciez tez dojeżdża więc ktoś w ekipie musi być abstynentem. Mam taką nadzieję. Ale u Was to nawet drogówki już nie ma! :D Fajnie macie!

Agnieszko, ponieważ jak piszesz, ekipę masz na poziomie to i wiecha będzie na poziomie. U mnie poszło na 6 osób 0,5 gorzałki + troche piwa. Ekipa przeciez tez dojeżdża więc ktoś w ekipie musi być abstynentem. Mam taką nadzieję. Ale u Was to nawet drogówki już nie ma! :D Fajnie macie!

to 4 nie piło :roll: :o :wink:

Zależy co znaczy trochę piwa... Krzynka, dwie, pięć ?? :o

A może bardzo zmotoryzowane towarzystwo było ? Cztery wózki na sześciu ?? :o :roll:

Agnieszko, ekipe masz super, o mężu się nie wypowiadam, bo to jasne, że tez jest super, widok z okien masz też super, Ty też jesteś super. :D

Potwierdzam. W rzeczy samej, sama prawda jako żywa. A któren jeden zaprzeczy, na ubitą ziemię wyzwę !

Merci z boku :lol:

A groźby ?? Jakie groźby ?? Cieszem siem, że w pięknej górskiej scenerii, przy cudnej jesiennej pogodzie kończy się pomyślnie pierwszy etap budowy Pana Praktycznego, a że Aguś jest SUPER, to wiem nie od dziś [i nie do jutra :D].

Jest extra.

I to ja mówię.. ponurak w rzeczy samej.. :wink:

Ponury, jak Ty jestes ponurak, to ja jestem baletnica :lol: znasz mnie osobiście, więc wiesz, że to niemożliwe. A że Aguś jest SUPER to potwierdzam oburącż i obunóż :) i zawsze będę tak twierdził. A niech ich budowa (Agi i R) z przepięknymi widokami za oknami, które będą wkrótce będą, kosztuje mniej niż myślą. Oby to było prawdziwe! Trzymam za nich kciuki.

Aga trzymam kciuki za pogodę w sobotę :lol: :lol: :lol:

Tomek co do drogówki to wrocławska dojeżdża :) mężusiowi się udało :wink: :)

Też trzymam kciuki za wiechę u Agnieszki i R.

Aga, czy Twója druga połówka na podwójnym gazie? Zgroza! Ale jeśli tylko chłopcy z suszarką go namierzyli to OK :) Sam w tej materii (szybkości) mam sporo grzechów. Mam nadzieję, że Ryby tego nie przeczytają! :D

Jejku, nie było mnie tu 1 dzień a tu taaakie miłe słowa. :D (Wczoraj wróciłam późną nocą i przyznam, że nie miałam siły już na forumowanie :wink: ).

Wyjaśniam więc:

Magmi - brama nieocieplona ponieważ garaż nie ma połączenia z domem, czytaj drzwi. To jedna z naszych zmian w projekcie. Garaż będzie, zgodnie z proj. ocieplony od wew styropianem (strop i ściana między garażem a domem). Ponieważ garaż nie jest ogrzewany, nie uznaliśmy za celowe kupowanie bramy ocieplonej (no i dzieki temu też mniej kasy wydaliśmy).

Tomek, Aga, Ponury , Jamles - dzięki dzięki za miłe słowa. :D

Maluszku i Joanko - zdjęcia będą jak się klisza skończy (pewnie niedługo).

Zdążą zdążą. Przykryją. Będzie gut.

I tak lato łaskawie przeobraziło się w jesień.

Gar bigosu napyrkany ?

A tak nawiasem zapytaj się ekipy czy by tak nie zechcieli się przenieść za jakiś czas na niedługo do stolicy ?

Coś czuję, że teraz na zapisy będzie Twoje stowarzyszenie budowlańców. Zamawiam jak by co .!!! :D

Ponury, jak Ty jestes ponurak, to ja jestem baletnica :lol:

Ech, Tomku... chciałem na wesoło coś o Bejarcie czy Barysznikowie, ale w sytuacji złodziejstwa chce mi się napisać tylko jedno: w takich chwilach czuję, że byłbym świetnym kandydatem do zawodu kata.

Jak tu nie być ponurym ? No jak ?

Czy to na złość naszym dobrym humorom z wczoraj ? I życzeniom pomyślności dla Agi ? Czy wszystko w przyrodzie musi być w stanie równowagi ???

W Warszawie zaciągnięte niebo i padać zaczęło... jakby ten smutek znad Jeleniej Góry przyciągnął...

Pójdę już, bo smędzić zaczynam...

Aguś, otuchy i siły Wam życzę... Będzie dobrze, bo musi być dobrze..

Na złodzieju czapka gore. Twoja czapka.

Ponury że Aga i jej reszta rodziny fajna to ja wiem i potwierdzam :lol:

Tomek na szczęście go nie złapali, miał szczęście :wink: :) tylko się nie spodziewał bo skoro nie ma drogówki :wink: :)

Pogoda się zepsuła ale mam nadzieję ze będzie dobrze już się przejaśnia tylko zimno brrr.

Zia ja tez się piszę na tą ekipę :wink: :)