kroyena 05.10.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Bedę pamiętał o tej bednarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.10.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 To podobno lepsze. Mistrzowi wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.10.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Agnieszko, ekipe masz super, o mężu się nie wypowiadam, bo to jasne, że tez jest super, widok z okien masz też super, Ty też jesteś super. Nam też zabrakło ok 25% do wykończenia. "Ale na dom nie szkoda kasy" Dokończymy później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.10.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Agnes, ale dlaczego bramę nieocieplaną zamówiliście? Przecież garaż w bryle domu, prawda? Chyba, że czegoś nie doczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.10.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Jak w sobotę zwiecha to już trzeba zacząć szproteczki w oleju konsumować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.10.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Agnieszko, ponieważ jak piszesz, ekipę masz na poziomie to i wiecha będzie na poziomie. U mnie poszło na 6 osób 0,5 gorzałki + troche piwa. Ekipa przeciez tez dojeżdża więc ktoś w ekipie musi być abstynentem. Mam taką nadzieję. Ale u Was to nawet drogówki już nie ma! Fajnie macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Aga trzymam kciuki za pogodę w sobotę Tomek co do drogówki to wrocławska dojeżdża mężusiowi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Agnieszko, ponieważ jak piszesz, ekipę masz na poziomie to i wiecha będzie na poziomie. U mnie poszło na 6 osób 0,5 gorzałki + troche piwa. Ekipa przeciez tez dojeżdża więc ktoś w ekipie musi być abstynentem. Mam taką nadzieję. Ale u Was to nawet drogówki już nie ma! Fajnie macie! to 4 nie piło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Zależy co znaczy trochę piwa... Krzynka, dwie, pięć ?? A może bardzo zmotoryzowane towarzystwo było ? Cztery wózki na sześciu ?? Agnieszko, ekipe masz super, o mężu się nie wypowiadam, bo to jasne, że tez jest super, widok z okien masz też super, Ty też jesteś super. Potwierdzam. W rzeczy samej, sama prawda jako żywa. A któren jeden zaprzeczy, na ubitą ziemię wyzwę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Ponury co to za groźby A tak po zatym to piękny emblemacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.10.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Merci z boku A groźby ?? Jakie groźby ?? Cieszem siem, że w pięknej górskiej scenerii, przy cudnej jesiennej pogodzie kończy się pomyślnie pierwszy etap budowy Pana Praktycznego, a że Aguś jest SUPER, to wiem nie od dziś [i nie do jutra ]. Jest extra. I to ja mówię.. ponurak w rzeczy samej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.10.2004 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Ponury, jak Ty jestes ponurak, to ja jestem baletnica znasz mnie osobiście, więc wiesz, że to niemożliwe. A że Aguś jest SUPER to potwierdzam oburącż i obunóż i zawsze będę tak twierdził. A niech ich budowa (Agi i R) z przepięknymi widokami za oknami, które będą wkrótce będą, kosztuje mniej niż myślą. Oby to było prawdziwe! Trzymam za nich kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.10.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Aga trzymam kciuki za pogodę w sobotę Tomek co do drogówki to wrocławska dojeżdża mężusiowi się udało Też trzymam kciuki za wiechę u Agnieszki i R. Aga, czy Twója druga połówka na podwójnym gazie? Zgroza! Ale jeśli tylko chłopcy z suszarką go namierzyli to OK Sam w tej materii (szybkości) mam sporo grzechów. Mam nadzieję, że Ryby tego nie przeczytają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.10.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Tomek no co ty TV nie oglądasz w Karkonoszach drogówki niet. No chyba, że dojedzie z Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Aga - gratulki!!!! Prosimy o zdjątka całej chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 07.10.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Aguś ja też czekam na zdjęcia i to najlepiej takie ze wszystkimi szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.10.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Jejku, nie było mnie tu 1 dzień a tu taaakie miłe słowa. (Wczoraj wróciłam późną nocą i przyznam, że nie miałam siły już na forumowanie ). Wyjaśniam więc: Magmi - brama nieocieplona ponieważ garaż nie ma połączenia z domem, czytaj drzwi. To jedna z naszych zmian w projekcie. Garaż będzie, zgodnie z proj. ocieplony od wew styropianem (strop i ściana między garażem a domem). Ponieważ garaż nie jest ogrzewany, nie uznaliśmy za celowe kupowanie bramy ocieplonej (no i dzieki temu też mniej kasy wydaliśmy). Tomek, Aga, Ponury , Jamles - dzięki dzięki za miłe słowa. Maluszku i Joanko - zdjęcia będą jak się klisza skończy (pewnie niedługo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.10.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Zdążą zdążą. Przykryją. Będzie gut. I tak lato łaskawie przeobraziło się w jesień. Gar bigosu napyrkany ? A tak nawiasem zapytaj się ekipy czy by tak nie zechcieli się przenieść za jakiś czas na niedługo do stolicy ? Coś czuję, że teraz na zapisy będzie Twoje stowarzyszenie budowlańców. Zamawiam jak by co .!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Ponury, jak Ty jestes ponurak, to ja jestem baletnica Ech, Tomku... chciałem na wesoło coś o Bejarcie czy Barysznikowie, ale w sytuacji złodziejstwa chce mi się napisać tylko jedno: w takich chwilach czuję, że byłbym świetnym kandydatem do zawodu kata. Jak tu nie być ponurym ? No jak ? Czy to na złość naszym dobrym humorom z wczoraj ? I życzeniom pomyślności dla Agi ? Czy wszystko w przyrodzie musi być w stanie równowagi ??? W Warszawie zaciągnięte niebo i padać zaczęło... jakby ten smutek znad Jeleniej Góry przyciągnął... Pójdę już, bo smędzić zaczynam... Aguś, otuchy i siły Wam życzę... Będzie dobrze, bo musi być dobrze.. ___________________________________ Na złodzieju czapka gore. Twoja czapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.10.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Ponury że Aga i jej reszta rodziny fajna to ja wiem i potwierdzam Tomek na szczęście go nie złapali, miał szczęście tylko się nie spodziewał bo skoro nie ma drogówki Pogoda się zepsuła ale mam nadzieję ze będzie dobrze już się przejaśnia tylko zimno brrr. Zia ja tez się piszę na tą ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts