Aga J.G 07.10.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Aga współczuje kurczę nogi poukręcać albo jeszcze gorzej Aga będzie dobrze słońce wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.10.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Aga, jeśli mówisz poważnie, to spiesz się, bo do mistrza już na budowę ludzie rozmawiać przychodzą. Ostatnio był facet z Mysłakowic. Chyba tak dla równowagi tej straty udało nam się wczoraj znaleźć super egzemplarz VW Passata. Dziś rano mąż był na badaniu technicznym u naszego znajomego mechanika i okazało się, że jest w super stanie (oczywiście sprowadzany z Bundes), babeczka jeździła nim sobie na zakupy ( ) (jak my wreszcie wygramy w totolotka to też Mercedesem klasy A będę na zakupy jeździła ). Teraz właśnie pertraktuję sprzedaż jaja przez internet. Trzymajcie kciuki. Jak się uda (musi się udać), to będzie to mimo wszystko udany tydzień. Ach, i jeszcze coś - strasznie Wam dziękujemy za te słowa otuchy. Gdy się dowiedziałam o tej kradzieży, to z bezsilności płakać mi się chciało. Człowiek oszczędza każdą złotówkę, odmawia sobie tylu rzeczy a tu przyjdzie taki gnojek i sobie weźmie... Zaraz pomyślałam, co moglibyśmy za to kupić Natce... Podejrzewamy, że nasze drewno poszło gdzieś na jakąś budowę w okolicy, ponieważ kilka nocy wcześniej sąsiadce zginęły takie krótkie krokwie na dach nad garażem. Zostawili nasze łaty i kontrłaty - które przecież jakiemuś złodziejaszkowi byłoby łatwiej ukrać niż krokwie o długości 2,5 m i belkę o dł. 3,1m. Trudno. I z tym damy sobie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.10.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Aga będzie dobrze musi być Trzymam kciuki za sprzedaż i kupno auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.10.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Dzięki Aga. Jutro po południu spotkanie z potencjalnymi kupcami. Z daleka jadą - prawie 200 km - więc chyba im zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.10.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Aga - trzymam kciuki - na pewno wszystko pójdzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.10.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Aga - cholery jedne , niech z kibla taki jeden z drugim przez tydzień nie wychodzi , niech mu pchły po plecach łażą , niech mu wszystkie zęby wylezą ..... Za złodziejstwo kara powinna być jedna -obciąc rękę !!!! nikt by cudzej własności nie ruszył !!!! Co tam policja i inne ....kara powinna byc nieuchronna - wtedy świat byłby spokojniejszy ..... Nie martw się ... buziaki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.10.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 EW-ka stonuj wiesz ile byśmy wtedy na ZUS musieli łożyć, żeby tą cąłą bandę na rencie utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.10.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Kroyena- będę złożeczyć każdemu złodziejowi !!!!! A zus to największy zlodziej jaki świat widział!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.10.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Świat Polan widział większych, przeważnie na Wiejskiej bywają. Bo są tylko wtedy, gdy show maja dać w telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Ewa ja się z Tobą zgdadzam - złodziejstwo doprowadza mnie do szału Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Aga - fajnie było ,co ? U nas to ja wbijałam ostatniego gwoździa !!!! A w Niemczech , gospodyni wbija , a jak nie trafi -musi sie napić wódki i tak az do skutku az gwóźdz będzie wbity ( bratowa ledwie zlazła z dachu po takim zabiegu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Aga gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 09.10.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Nadrobiłem zaległości w lekturze dziennika, tylko "fotków" nie znalazłem A szkoda - jestem "wzrokowcem". Ale fajnie i miło się czyta. Gratuluję - jak to nazwałaś "zwiechy" Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 U nas mówi się "zwiecha" Ale się uśmiałam ze życzeń zdrowia dla złodziei ( ) , ZUSu i wszystkiego. Kochani jesteście. Dziś to ja mam... GIGANTYCZNY ból głowy.. Ewa, ja bym na ten dach nie wlazła..w życiu.. poza tym pić nie mogłam, bo kierowałam pojazdem mechanicznym po imprezie. Samochodu jeszcze nie sprzedaliśmy. Narazie cała sprawa kosztuje mnie za dużo nerwów, ale jak już sprzedamy opowiem Wam kilka historyjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Aga to czekam na te hstoryjki byle nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 10.10.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Wycofuję się z zarzutu o brak zdjęć Miałem poprzestawianą przeglądarkę i ich nie wyświetlała po prostu. AgnesK - w jakim wieku jest wasza najmłodsza część rodziny? Bo tak "na oko" to chyba w podobnym do naszej pociechy - 4-5 lat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Właśnie Rydzu o zdjęciach zapomniałam napisać. Nie mamy niestety cyfrówki, więc zdjęcia umieszczam, gdy skończy mi się film w aparacie. Na dzień dzisiejszy mamy bodaj 28 zdjęć już, więc myślę, że do końca tygodnia powinna być kolejna partia.A Glizdeczka nasz najukochańsza skończy 1 listopada 4 lata. W trakcie zwiechy zgadaliśmy się z jednym z panów z ekipy i okazało się, że jego synek skończy 1 listopada roczek. Twoja malutka Rydzu też jakoś w tym wieku, prawda? Joanko, specjalnie dla Ciebie zrobiłam dziś zdjęcia elementów więźby. Napiszę jeszcze coś o sprzedaży autka. Mężuś był dziś na giełdzie, umówił się tam z potencjalnymi kupcami na 15 pod ich domem, żeby dokładnie auto obejrzeli. Ja sobie siedzę przed komuterem cała w nerwach (uda się czy nie?) a tu przychodzi mi mail od AgiJG o treści: "Aga czy Twój mąz sprzedaje Wasze auto pod naszym balkonem:)". Jak dobrze pójdzie, to może od jutra nasz samochód będzie parkował pod balkonem Agi? Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.10.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Dziekuje bardzo Przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.10.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Aga niech parkuje trzymam kciuki A i byliśmy przed moją pracą zobaczyć Pana Praktycznego piękne coraz pięknej i widać go już z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Jutro jesteśmy umówieni na 14 do mechanika. Ludzie wydają się być bardzo konkretni i sensowni a i my tak zeszliśmy z ceny, że nawet mówić i pisać o tym nie chcę.. No ale taki czas. Kupa tanich samochodów sprowadzonych z Bundes zapchała rynek i jest jak jest. Poza tym czasy jakie są każdy wie - ludzie nie mają kasy. Najbardziej idą tanie samochody. Mężuś dziś na giełdzie widział faceta z oplem 25cioletnim. Za 1200 zł. Poszedł od ręki. Nic to, zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts