Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Właśnie Rydzu o zdjęciach zapomniałam napisać. Nie mamy niestety cyfrówki, więc zdjęcia umieszczam, gdy skończy mi się film w aparacie. Na dzień dzisiejszy mamy bodaj 28 zdjęć już, więc myślę, że do końca tygodnia powinna być kolejna partia.

A Glizdeczka nasz najukochańsza skończy 1 listopada 4 lata. W trakcie zwiechy zgadaliśmy się z jednym z panów z ekipy i okazało się, że jego synek skończy 1 listopada roczek. Twoja malutka Rydzu też jakoś w tym wieku, prawda?

No to czekam na najnowsze fotki niecierpliwie.

Nasza Iga w styczniu kończy.... rany, ona juz 5 lat będzie miała!

Ale ten czas leci.... (szczególnie jak się człowiek z budową użera ;) )

pozdrawiam

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to super !!! :D

http://www.vw.com/art/logo/driverswanted_ffffff.gif

GRATULKI 8) S Z E R O K I E J drogi !!

"Niech chłopaki z braku zdarzeń grają w karty na radarze" :D

A i grupa kapitałowa zacna, że hej !!

http://www.gr-vw.fr/accueil/images/flags.jpg

A nie szkoda Wam było się rozstać z ciężarówą :wink:

:D :lol: :D :lol: :D :wink:

:D :D :D

A nie szkoda Wam było się rozstać z ciężarówą :wink:

Mężowi nie, ale mi tak, troszkę, choć już sama tego rozstania baaaardzo pragnęłam (szególnie odkąd zaczęła się budowa - ale ja już taka sentymentalna jestem :wink: ). Poza tym, to nasz pierwszy samochód był...

Dziś musiałam pojechać do Wrocławia. Mężuś o 6 rano wyrwał do urzędu po tablice tymczasowe, a tu siurpryza... Zabierają wszystkie dokumenty celem sprawdzenia i dopiero po tygodniu wydają tablice. Auto tydzień ma stać. Zero możliwości ubezpieczenia. To jakieś kuriozum :-? Chory kraj. Czarowi wrodzonemu męża zawdzęczamy tylko fakt, iż pani nie zabrała mu jednego z dokumentów oraz potwierdzenia zapłacenia ubezpieczenia w Bundes i powiedziała, że policja po wprowadzeniu tego nowego systemu "Pojazd" i tak nie wie jak traktować samochody w tym okresie przejściowym. Zaraz przetłumaczę to poświadczenie, podbiję dużo czerwonych pieczątek i...może zadziała?

Wieczorkiem, gdy wracaliśmy z budowy, odważyłam się wreszcie usiąść za kółkiem. Mąż powiedział mi tak: "Kieruje się podobnie jak jajem (chodzi o poczucie szerokości i zakręty) ino nie patrz się do tyłu, bo jak zobaczysz ile samochodu jest jeszcze za tobą, to zawału dostaniesz..". :lol: Zawału nie dostałam, ale cofanie.. oj.. będę musiała się przyzwyczaić. :wink:

:D Dziś Dzień Nauczyciela !!! :D

Aga - wszystkiego najlepszego.

http://www.kriyayoga.com/images/backgrounds/Flowr057.jpg

Studenci chyba też coś mają dla Ciebie :wink:

http://eduseek.interklasa.pl/kartki/pictures/134_2.gif

Życzymy naszej drogiej Pani,

by każdy dzień był miły dla Niej.

By ranny budzik srebrne dźwięki

układał dla Niej w takt piosenki.

By zaczynała dzień wesoła

i żeby znikła zmarszczka z czoła.

By wiatr Jej pachniał, śmiech jej szumiał,

by każdy w klasie Ją rozumiał.

Cz. Janczarski "Życzenia dla Naszej Pani"

:D :D :D

Qurcze, ja to zawsze spóźniony. Nie zaglądałem kilka dni, a tu tyle nowości. Złych i dobrych. Zacznę od złych. Agnes niech złodziejom chałupa z kradzionego się zawali, a ręce niech im uschną, niech mają kaca giganta i odrobiny wody w zasięgu reki.

W oktawie się mieszczę, więc życzenia dla "ciała" pedagogicznego czyli CIEBIE przyjąć zechciej. Miej mądrych studentów, niekłopotliwych, zawiłosci niemieckiej gramatyki łapiących w lot... . Na budowie samych szybkich sukcesów i żadnych przykrych niespodzianek. By dom był ciepły, widoków nie zasłoniły inne domy i by Wam się w nim dobrze mieszkało. A Glizdeczka niech się zdrowo chowa.

Jeśli chodzi o 1 listopada to Antek skończy 2 miesiące. Ten mutant waży już prawie 6 kg i z pozycji leżącej pozdrawia ciocię z JG :)

Pamiętam Agnes a o Tak Ważnych Urodzinach. :) Oby się Wam VW dobrze przysłużył. Co jednak Nemeckie to Nemeckie a VW w 100% .

Jak wiesz poruszam się też Nemecko-Czeskim-Montowanym w Polszcze :D

Buziaki dla całej rodzinki

Tomek