RYDZU 10.10.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Właśnie Rydzu o zdjęciach zapomniałam napisać. Nie mamy niestety cyfrówki, więc zdjęcia umieszczam, gdy skończy mi się film w aparacie. Na dzień dzisiejszy mamy bodaj 28 zdjęć już, więc myślę, że do końca tygodnia powinna być kolejna partia. A Glizdeczka nasz najukochańsza skończy 1 listopada 4 lata. W trakcie zwiechy zgadaliśmy się z jednym z panów z ekipy i okazało się, że jego synek skończy 1 listopada roczek. Twoja malutka Rydzu też jakoś w tym wieku, prawda? No to czekam na najnowsze fotki niecierpliwie. Nasza Iga w styczniu kończy.... rany, ona juz 5 lat będzie miała! Ale ten czas leci.... (szczególnie jak się człowiek z budową użera ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Dzieci rosną szybciej niż byśmy tego chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.10.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Aga, od jutra nasze jajo od dziś parkuje już pod Twoim blokiem a u nas na podwórku stoi już passacik Będzie można tyyyyyyyyyle worków na budowe wozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.10.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Agnes - gratulki z zakupu i sprzedaży A nie szkoda Wam było się rozstać z ciężarówą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.10.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 No to super !!! http://www.vw.com/art/logo/driverswanted_ffffff.gif GRATULKI S Z E R O K I E J drogi !! "Niech chłopaki z braku zdarzeń grają w karty na radarze" A i grupa kapitałowa zacna, że hej !! http://www.gr-vw.fr/accueil/images/flags.jpg A nie szkoda Wam było się rozstać z ciężarówą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.10.2004 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 A nie szkoda Wam było się rozstać z ciężarówą Mężowi nie, ale mi tak, troszkę, choć już sama tego rozstania baaaardzo pragnęłam (szególnie odkąd zaczęła się budowa - ale ja już taka sentymentalna jestem ). Poza tym, to nasz pierwszy samochód był... Dziś musiałam pojechać do Wrocławia. Mężuś o 6 rano wyrwał do urzędu po tablice tymczasowe, a tu siurpryza... Zabierają wszystkie dokumenty celem sprawdzenia i dopiero po tygodniu wydają tablice. Auto tydzień ma stać. Zero możliwości ubezpieczenia. To jakieś kuriozum Chory kraj. Czarowi wrodzonemu męża zawdzęczamy tylko fakt, iż pani nie zabrała mu jednego z dokumentów oraz potwierdzenia zapłacenia ubezpieczenia w Bundes i powiedziała, że policja po wprowadzeniu tego nowego systemu "Pojazd" i tak nie wie jak traktować samochody w tym okresie przejściowym. Zaraz przetłumaczę to poświadczenie, podbiję dużo czerwonych pieczątek i...może zadziała? Wieczorkiem, gdy wracaliśmy z budowy, odważyłam się wreszcie usiąść za kółkiem. Mąż powiedział mi tak: "Kieruje się podobnie jak jajem (chodzi o poczucie szerokości i zakręty) ino nie patrz się do tyłu, bo jak zobaczysz ile samochodu jest jeszcze za tobą, to zawału dostaniesz..". Zawału nie dostałam, ale cofanie.. oj.. będę musiała się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Piękne to Agi nowe autko czerwone I widać że Aga już się do niego przyzwyczaiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.10.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Oj, Aga. Ale piękne, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.10.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Dziś Dzień Nauczyciela !!! Aga - wszystkiego najlepszego. http://www.kriyayoga.com/images/backgrounds/Flowr057.jpg Studenci chyba też coś mają dla Ciebie http://eduseek.interklasa.pl/kartki/pictures/134_2.gif Życzymy naszej drogiej Pani, by każdy dzień był miły dla Niej. By ranny budzik srebrne dźwięki układał dla Niej w takt piosenki. By zaczynała dzień wesoła i żeby znikła zmarszczka z czoła. By wiatr Jej pachniał, śmiech jej szumiał, by każdy w klasie Ją rozumiał. Cz. Janczarski "Życzenia dla Naszej Pani" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Aga - przeca Ty belferką jesteś !!!!!No to z tej okazji przyjmij najlepsze życzenia http://foto.onet.pl/upload/90/91/_13656.jpg Niech sie spełnią Twoje belferskie marzenia ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.10.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 http://www.kwiatki.com/kwiatki/images/flowers/valentines/dscn0466t.jpg Dużo siły Ci życzę i obyś nigdy nie zwątpiła w celowość swoich poczynań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.10.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Obyś, ten tego, obce dzieci uczyła, czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.10.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 O rany Kochani jesteście, a ja... naprawdę o niczym nie wiedziałam... Tym bardziej dziękuję Wam z serca całego. Wobec tego już się nastawiam mentalnie na ewentualne luzy na dzisiejszych zajęciach. Serdecznie dziękuję raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.10.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Aga wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Aga żyjesz, bo osowa dziwnymi zabawkami w kawiarni się bawi. Aga daj posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Qurcze, ja to zawsze spóźniony. Nie zaglądałem kilka dni, a tu tyle nowości. Złych i dobrych. Zacznę od złych. Agnes niech złodziejom chałupa z kradzionego się zawali, a ręce niech im uschną, niech mają kaca giganta i odrobiny wody w zasięgu reki. W oktawie się mieszczę, więc życzenia dla "ciała" pedagogicznego czyli CIEBIE przyjąć zechciej. Miej mądrych studentów, niekłopotliwych, zawiłosci niemieckiej gramatyki łapiących w lot... . Na budowie samych szybkich sukcesów i żadnych przykrych niespodzianek. By dom był ciepły, widoków nie zasłoniły inne domy i by Wam się w nim dobrze mieszkało. A Glizdeczka niech się zdrowo chowa. Jeśli chodzi o 1 listopada to Antek skończy 2 miesiące. Ten mutant waży już prawie 6 kg i z pozycji leżącej pozdrawia ciocię z JG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.10.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Dziękuję Tomku, i my pozdrawiamy Twojego cudnego Antosia. Wiesz, że Glizdeczka 1 listopada skończy już 4 latka? Kiedy to minęło? Kroyena, żyję A nie wiem czym Ty się z Osową w kawiarni bawisz, no i... hm.... chyba nie śmiałabym przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 te wiatry sa okropne.Dzisiaj będąc na budowie ( marznąc) marzyłam o tych 30st.upałach - wcale nie byly takie złe jak nam sie w sierpniu wydawało Nie cierpie zimna .....brrrrr..... ( Twoja Glizdeczka ma za życia święto 1 listopada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.10.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Jutro jeśli będzie padało panowie będą murować ścianę garażu na parterze a jeśli pogoda pozwoli to zrobią daszek ganku. Hmmm... o takiej ekipie ja mogę tylko pomarzyć. Jak pada to moi siedzą w domach, a jak nie pada to na innej budowie POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2004 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Pamiętam Agnes a o Tak Ważnych Urodzinach. Oby się Wam VW dobrze przysłużył. Co jednak Nemeckie to Nemeckie a VW w 100% . Jak wiesz poruszam się też Nemecko-Czeskim-Montowanym w Polszcze Buziaki dla całej rodzinki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts