Aga J.G 17.10.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Aga czekam na te zdjęcia. A pogoda no cóż śnieg w górach, zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 To fakt Aga. Przeraziłam się dziś widokiem gór - w 3/4 już pokryte śniegiem... Nie wiem kiedy będą zdjęcia. Mój kochany mąż musiał już wyjechac do pracy i zostałam tu sama. Pewnie film wypstrykam jutro, ale nie wiem kiedy będę miała czas, aby zanieść go do Kodaka. Postaram się w każdym razie. Tomku, samochód sprawuje się sehr gut. Choć od Matiza dwa razy starszy to nie ma porównania. Ale mam fajne przygody z alarmem. Otóż mój mąż kochany wynalazł super elektryka, który zakłada super alarmy. Tak super, że już dwa razy zablokował mnie w samochodzie Ostatnio dziś (przypominam że jest niedziela) o 7.20, gdy jechałam na uczelnię Boję się pokazywać sąsiadom na oczy... Zaraz siądę, przełamię w sobie wszystkie opory i wrodzone obrzydzenie do języka technicznego i przeczytam zasady działania tego ustrojstwa. Inżynierze, tak ekipę mamy naprawdę super. Ja mam strasznie dużo zajęć w tym roku i wiem, że np w tym tygodniu będę mogła pojawić się na budowie ino jutro po południu i w piątek rano. Ale mamy zaufanie do mistrza. Pewnie wielu ciężko doświadczonych inwestorów uśmiechnie się pod nosem z mojej naiwności, ale uwierzcie mi, gdybyście poznali tych ludzi, wiedzielibyście o czym mówię. Poza tym nasza pani KB jest na budowie co drugi dzień i męczy, dręczy panów Ewa, upałów nie cierrrpię, zimna też nie. Dziś na budowę pojechałam ubrana jak na mróz - 20 st A wiecie, że w środę czy czwartek ma być +21 st? Dobra, idę sprawdzić czy wygrałam coś w totolotka. Wysłałam w piątek kupon skuszona napisem "kumulacja 3.000.000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.10.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Donoszę, że wygrałam...całą złotówkę w MultiLotka. Niezły początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Aga ale przynajmniej wygrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.10.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Tu złotówka ..tam złotówka i się uzbiera W moim radyjku zapowiadali ,że u Was będzie ciepełko kole wtorku. Afryka pozdrowi nas na 1 Listopada Kurczaki..i jak tu futro pokazać na cmentarzu ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Zia będziesz się gotować a futro pokazać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.10.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Zawsze można kusą spódniczkę ubrać i wystawić na słońce nieogolone nogi. Tyz pikne futro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.10.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 :D Fajne to z nogami. :D A sklepy z futrami powinny działać jako second handy. Futra to odzież używana - przecież kiedyś nosiły je zwierzęta. Donoszę, że wygrałam...całą złotówkę w MultiLotka. Niezły początek. No, teraz już tylko w górę. W postępie geometrycznym. Miliard w środę, miliard w sobotę. W niedzielę do kina, a w poniedziałek do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 27.10.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Oglądam cały czas na bieżąco !!! Juz sie nie mogłam doczekać tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 27.10.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 No Aga, Rzadko komentuję dzienniki, ale Twoja więźba jest zrobiona OK. Jętki na 4 śruby, no no. Wygląda solidnie. Trzymaj tak dalej. RaV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.10.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Mam nadzieję, że to da Wam jakis obraz Joanko. RaV, dzięki. Mistrz powiedział nam, że tak lepiej - więcej niż w projekcie przewidziano, ale u nas są takie wiatry, że więźba musi być naprawdę solidna. A jak Wam się podoba ta nasza zmiana kolumn betonowych na drewniane na ganku? Co powiecie o efekcie - no jeszcze nie końcowym, ale przynajmniej początkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.10.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Ganek będzie booski. Wybejcowany na kolor dachu ? O wiele ładniej wyglądają drewniane ganki, niż takie wejściówki "piwniczne "( nie uchybiając nikomu ). Ech..rozmarzyłam żech się...rozmarzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.10.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 A tu już folia na dachu oraz widoczne zaczątki ganku. http://foto.onet.pl/upload/38/95/_356620_n.jpg Po prostu SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.10.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Mam nadzieję, że mężuś nie będzie zazdrosny i nie zarzuci mi przedkładania martwej natury nad ożywioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Aga ale pedzisz z robotą Bardzo ładnie ..... buduj ,buduj .....zacznie sie dopiero później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Aga ale pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.10.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Śliczne to zdjęcie w serduszku Dachówka super, ganek super, więźba super. Aż szkoda było ją przykrywać Cały DOM , zwłaszcza na tle gór, wygląda tak dostojnie, nobliwie i w ogóle extra. Brak mi jeno elewacji do pełni wglądu. Bo teraz widać dach, ganek i bramę garażową [co to ma kolor pod kolor ]. Elewacja wypiękni te elementy i nada lekkości domkowi. Ale jest superaśnie. BRAWO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 28.10.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 AgnesK całkiem calkiem miły projekcik wybrałaś Teraz masz najfajnieszy czas, niby jest i dom i kasa. Późneij będzie wyłacznie ...dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.10.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ori, kasy też już nie ma.. Przeżywam kolejny napad strachu, że zabraknie kasy. Nie mamy już nic (nawet mniej niż nic) a reszta ma być wykonana z kasu za sprzedaż mieszkania. Przyzwyczaiłam się do myśli, że w ostatnich miesiącach zawsze mieliśmy jakąś lokatę/lokaty (odkładane skrupulatnie na dom), potem była kasa z kredytu, a teraz ino kredyt do spłacenia, linia kredytowa na maxa i..... jeszcze qpa do zrobienia. Jedyne co mnie pociesza, to fakt, że teraz jest kilka miesięcy przerwy, w których, mam nadzieję, wyjdziemy na RORze na czysto i uda się dobrze sprzedać mieszkanie. Podliczyliśmy dziś koszty. Z tym co zapłacimy w najbliższych dniach za robociznę itp dom kosztował nas 95 tys., to nam daje 621 zł/m2. To w sumie chyba nienajgorzej. Pocieszam się też także tym, że taki etap "paniki śródbudowlanej" jest chyba normalny. Jest? Patrząc dziś na dom naszła mnie taka refleksja, że kiedyś, w czasach lepianek itp ludzie już na tym etapie wprowadzali się do chałup... Więc w razie czego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts