Aga J.G 28.10.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Aga w razie co wynajmę Ci jeden pokój A domek wygląda pieknie tak mi mówił meżczyzna mojego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.10.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Dzięki Aga, ino żeby opłaty nie były zbyt duże (Ale Wy pewnikiem będziecie zdzierać, bo budowę zaczynacie ). Dobra kochani, pożegnam się na kilka dni, ponieważ jedziemy do teściów i pięknego 1.XI bedziemy świętowac na całego. Pojawienia się Malinki zmieniło całkowicie charakter obchodów 1 listopada (zniczy na torcie nie stawiamy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Aga a myślisz że po co Ci to proponuje Wszystkiego najlepszego dla Natalki ucałuj ją od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.10.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Dla Natalki od Cioci Ewy http://www.cukiernia.krakow.pl/img/torty.jpg http://www.geol.agh.edu.pl/~s102542/html/36.gif Sto lat , sto lat .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 31.10.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 AgnesK widzę ,ze jeśli chodzi o stan surowy to wyszliśmy w zbliżonej formie . Jesteśmy trochę bardziej zaawansowani w pracach (ocieplenie dachu, nida na sufitach, gipsowanie, drzwi zewnętrzne,, podjazd, taras te prace są zasadniczo gotowe, ogrzewanie w 60% itp ...) i aktualnie za m2 wychodzi nam już 1230zł. Po założeniu paneli, wypozażeniu łazienki , kuchni i zrobieniu pozostałej glazury wyjdzie około 1550zł/m2 skad u nas tyle kasy sie weźmie? ba jakim cudem zoraganizowaliśmy to coo juz poszło wiele ten może kto musi... PS Miłych urodzin dla odnóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.10.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 http://users.interblock.pl/~borys/witrynka2/zm_101304/gify/zwierzeta/misie/13.gifhttp://users.interblock.pl/~borys/witrynka2/zm_101304/gify/zwierzeta/misie/21.gif Dla Natalki: Niech Ci słonko ciepło gra, niech Twój uśmiech długo trwa, nie trać swej wesołej minki - dziś są Twoje urodzinki! Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek, no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej! Z najlepszymi życzeniami od wujka Wojtka http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20urodzinowe/okazyjne__1_.gifhttp://www.misie.pl/images/humorek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.11.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Cmokasy od ciotki ziaby http://www.astra-slodycze.pl/grafika/foto/fot1m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.11.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Niniejszym dziękuję wszystkim ciociom i wujkom za życzenia dla ...odnóżki (super określenie Ori ) Aga, ciężki będzie z Ciebie partner w negocjacjach Ori, "fajnie" będzie porównać koszty, gdy i my będziemy po wykończeniówce. 1550 to i tak niezły, ba bardzo dobry, wynik jak na ceny nowych mieszkań w naszym mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Aga w końcu przechodzę forumową szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.11.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 No ba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.11.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Aga szykuje się umowa-zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Aguś ja jestem na urlopie ale zawsze mogę się wybrać na wycieczkę, nawet fotkę zrobić A co Ty bidulko taka zapracowana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.11.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Koroyena, jaka umowa - zlecenie? Toż za to jeno satysfakcja, żadnych korzyści majątkowych Aga, dzięki za dobre chęci. Postaram się jutro wyrwać na chwilę. Głupio mi przede wszystkim w stosunku do facetów, bo jak skończyli, to wypadałoby posłać im ostatnią płatność. Ale mistrz wie jak jest i pewnie czeka do soboty, aż mężulek wróci, tudzież ja po zajęciach po południu pojadę skontrolować całość. No i dopiero w poniedziałek przelew. Wcześniej nie ma szans. Aga, spokojnego i udanego urlopu Zaraz sprawdzę na http://www.lotto.pl czy coś wygrałam, może będę mogła zrezygnować z części korków i w ten sposób będę miała dośc czasu na codzienne wizyty na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.11.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Cholerka, ino jedno trafienie... Nic to, idę więc przygotowywać zajęcia na jutro. Następnym razem na pewno wygram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Aga wycieczka to przyjemność, ale że ja jestem nie jezdna a mężusia po świecie goni to siedzę w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.11.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Jak było jasno, to nie było tak źle. Mogłam wsiąść po zajęciach do samochodu i o 18 jechać na budowę. Co najwyżej groziło to tym, że glizdeczka zaśnie mi w samochodzie na pół godzinki i po prostu pójdzie troszkę później spać. Teraz już o 17 jest ciemno i bez sensu tak późno tam jechać. Poza tym nie cierrrpię jeździć po ciemku. No ale już sobie tak poustawiałam dzień że jutro powinnam tam pojawić się w samo południe (nie będę strzelała ). Aga, wypoczywaj na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Aga wypoczywam wypoczywam, czekam na relację z wizyty Napiszę Ci na priv co obgadaliśmy z mistrzem, jesli oczywiście chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 No jasne Aga, chciałam Cię właśnie o to prosić. Właśnie wróciłam z budowy i zaraz pędzę dalej. Deszcz leje, pogoda ponura a mimo to gęba mi się śmiała Ganek wyszedł cuuuudnie. Brakło kilku bloczków do wymurowania ściany w garażu, ale panowie mają zjechac w listopadzie, gdy przyjdzie blachodachówka sąsiadki i wtedy zapewne dokończą. Śmiać mi się chciało troszkę ponieważ zostawili wszystki swoje rzeczy w domu (nieogrodzonym, niezabezpieczonym) - widać wierzą w spokój w okolicy. Panowie nie osadzili też okien połaciowych - pewnie, po rozmowach z nami obawiali się zostawiać je na kilka dni tak bez zabezpieczenia. Mąż dziś ma przyjechać, to zadzwoni do mistrza. Ale dom naprawde daje już wyobrażenie o tym, jaki będzie efekt końcowy. Jest po prostu PIĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Aga bardzo się cieszę Pogoda rzeczywiście podła ale w takiej sytuacji to nic nie przeszkodzi Jutro chyba się wybiorę na wycieczkę żeby zobaczyć pana Praktycznego w pełnej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts