AgnesK 10.03.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Andrzeju, nie ubezpieczamy kredytu, zaproponowano nam rozwiązanie tańsze, mianowicie notarialne upoważnienie dla banku do sprzedaży nieruchomości. Dzięki Wam wszystkim za ciepłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 AgnesK czy do tej hurtowni to trzeba zabrać coś takiegohttp://karabinekak47.webpark.pl/image/ak47.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.03.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Ja mam serce miłosierne.., dla płci przeciwnej w szczególności... Już sobie wszystko wyjaśniliśmy.... Jak znajdę czas dziś wieczorem, to obiecuję, że opiszę w szczegółach co się wydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.03.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witaj AgnesK ! Czytam twoje posty i dziennik mnie też mocno zainteresował, pełen podziwu jestem i życzę Ci Ogromu Sił Witalnych na cały czas do budowy i przez co najmniej pierwszy roczek mieszkania w domku. w razie potrzeby wychodź z gościami na wojenną ścieżkę Przesyłam pozdrowienia w imieniu żony i swoim. http://www.huuskaluta.com.pl/usa/marki/ar/16mr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.03.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Mik 99, wielkie dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.03.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Zawsze do usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.03.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Aga Wiesz ja też tak mam np. dekarze nie chcieli ze mną na początku rozmawiać tylko czekać na męża a koniec końcem dogadaliśmy sprawę i nie widzieli go w ogóle Takie chyba przeświadczenie, że to facet musi zbudować ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.03.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Aga Wiesz ja też tak mam np. dekarze nie chcieli ze mną na początku rozmawiać tylko czekać na męża a koniec końcem dogadaliśmy sprawę i nie widzieli go w ogóle Takie chyba przeświadczenie, że to facet musi zbudować ten dom. Na szowinistów w tej branży musisz się nastawić, niestety. Niemal codzień różne budowy odwiedzam i dziewczyny z politechniki, jeśli się gdzieś przewijają to lekkiego życia na "poligonach warszawskich inwestycji", nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 11.03.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 A u mnie było odwrotnie, panowie sprzedwcy i robotnicy ze wszystkim zwracali się do mnie, aż czasami musiałam ich odsyłać do męża i zwyczajnie przyznać się, że ja to się na tym nie znam, proszę zapytać męża. Naprawdę nie wyglądam jak mężczyzna, to mój mąż ma wąsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 a u mnie tak jak u Agnes jak bylismy razem to zawsze najpierw zwracali się do męża ...dopiero jak zaczynałam dopytywac o szczegóły (dzięki Wam wszystkim za forum )...to ich oczęta dostrzegały również tę kruchą istotke obok mężczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.03.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 No cóż taki już nasz los że nie wszyscy przyzwyczaili sie do tego że My tez cos wiemy a nie jesteśmy tylko do ozdoby. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Agnes szkoda, że sąsiadka zrezygnowała z wspólnego wodociągu jaki jest koszt studni głębinowj w twojej okolicy, czy woda jest dobra, smaczna jak kawa od Lesia w KK ? czy nie wyszłoby Cię taniej od przyłącza wodociągowego? albo próbuj przekonac sasiadkę, że studnia to nie wszystko, ze trzeba hydrofor, jak hydrofor to prąd, że w wodzie może być dużo np. żelaza, azotanów, bo ....? lepiej razem wybudować wodociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.03.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Jamles, za wykonanie przyłącza płacimy firmie 3.100, wiercenie studni to koszt ok.......8.000........ Woda tam faktycznie super, ale my mamy w rodzinie 2 studnie i doświadczenia tam są nieciekawe, dlatego wolimy wodociąg (poza tym, różnica rzędu 5.000 to dla nas b. dużo) . Ok. 400 m od działeczki mamy ponad to taki kranik z którego leci woda z gór (no podczas suszy nie leci...) Jeśli będziemy mieli ochotę na wodę górską, to z baniaczkiem i heja po wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Agnes to masz nadzianą sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.03.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Tak coś mi się kurka widzi.... Ale za to ja jestem młodsza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.03.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Aga jak będziemy wpadać na kawę to woda zgór a do kąpieli to można mieć z wodociągu Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.03.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Aga, mam nadzieję, że będziesz do mnie wpadała często Wszak to jeno 5 min. od Twojej trasy do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Tak tak Aga zawsze z dyżuru na pyszną kawę mogę wpaśc Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Tak coś mi się kurka widzi.... Ale za to ja jestem młodsza..... to masz dużo czasu na studnię głębinową , dorobisz się na pewno Aga to ma fajnie tylko 5min na "górską" kawę, ja to chyba nigdy, no chyba, że na kuligu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 jamles mam fajnie bo My prawie sąsiadki a jak wracam z parcy to po drodze no prawie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts