ponury63 03.12.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Jaką dziuplę ? Przeca to pro- i w ogóle.. [prorodzinne, proekolo itepe]. Ciekawe, jak się rodzą małe samochodziki. Czy z bagażnika, czy przez rurę No i co taki samochodzik-mama musi tankować, coby dziecię zdrowe było. A i przeglądy częściej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.12.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 O rany, ale się porobiło. Aga, Ty jesteś ze służby zdrowia, więc myśl jak to cholerstwo porozmnażać, a potem (po znajomości) uswiadomisz mnie, następnie Ponurego a ja w międzyczasie będę Brief'y wystawiała (Jezusie do czego to doszło). A tak w ogóle, to jest to bardzo pro...geldowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.12.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 [...] uswiadomisz mnie, następnie Ponurego Jeny, nie mów że na REPRODUKTORA mam iść ? A inseminacja to co ? No i po myjni musiałaby być... i woskowaniu.... żeby było miło po masce pogłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Oj Aga jakieś podejrzenia na nas tu padają Kroyena wszystko na legalu Aga co do tej prokreacji to nie będę tu pisać bo Wszyscy po nas pomałpują i komu te malutkie autka będziemy sprzedawały Ponury szykuj się szykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.12.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Żeby mi tylko dyferencjał nie poszedł Że o pompie paliwowej i gwiżdżących zaworkach nie wspomnę [z litości do szrota, na którym stoję ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ponury podrasujemy Cię trochę i będziesz jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.12.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Hurrrra !!! Tuning będzie Samochodzik ślyczny i lyryczny A rodowód się załatwi w PZMocie. I briefy będą jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.12.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aleście się mi tu rozbrykali Jeny, nie mów że na REPRODUKTORA mam iść ? Ja tam się na tym nie znam, spytaj Agi, ona biegła jest w tych sprawach. A tak w ogóle, to co Wy tu planujecie?? To orka ma być, ciężka praca, efektywna nie reproduktywna! Jezusie, wywalą nas z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.12.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 To muszem na priw chyba. Dyć przecież Aga odmówiła zeznań przed Forumowym audytorium. Z drugiej strony, niby dlaczego wyniki badań oddawać za darmochę ? Przyszłość świata na biotechnologii stoi, z samych licencji na rozmnażanie samochodzików będzie kupa kasiory Reprodukcja ciężką pracą Hm... to chyba sama przyjemność.. Nie ? Tak przy okazji, czym się karmi małe samochodziki ? Chyba paliwem lotniczym ?? Jezusie, wywalą nas z tego forum Ależ gdzieżby śmieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Może się nad nami ulitują i nas zostawią Na lotniczym długo nie pociągną to zabójcze paliwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.12.2004 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Tak przy okazji, czym się karmi małe samochodziki ? ..hm... ciężka sprawa... Skoro jesteśmy już tak kreatywne i zdeterminowane to może wymyślimy jakiś gatunek działający na wodę z kranu? (niezależnie od stopnia jej twardości Czy my jesteśmy jeszcze normalni?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aga jeszcze tak ale już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.12.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Aga, przyznaj się, czujesz już adrenalinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.12.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Widzę, że zespół jest wyłącznie feministyczny. Trudno. W sumie racja - co chłop wie o karmieniu małego samochodzika ? Tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.12.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 Ano wie, i to dużo - gdzie, jak, ile i jakiego paliwa nalać. Na tym NAPRAWDĘ trzeba się znać. Aga, i co z ta adrenaliną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2004 Aga adrenalinka jest a jakze Ukłdam plany na przyszłość Ponury przydasz się przydasz przy dużej ilości dzieci każda para rąk się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.12.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 No pięknie. Z zespołu badawczego na paliwowego-sikawkowego i niańkę malutkich samochodzików ? Pięknie Ale małe samochodziki=mały kłopot. Pocieszające chociaż to. Tylko wszystkiego trzeba będzie je nauczyć od maleńkości http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/wlewo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Ponury liczimy na Cibie i Twój wrodzony urok osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.12.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Ponury, a z przeciwnej strony jest Wprawo, czy Wlewo? Bo jak wlewo do cosik sugestywnie jest. Np., że ktoś ma obie lewe ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts