ponury63 06.12.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 Nie wim, nie byłech tamuj Myślę jednak, że to znak kierujący do stacji, w której dokonuje sie wlewów dobakowych [może też do sklepu monopoly tudzież na metę, gdzie dokonuje się wlewów dogardłowych ?? ]. A z dwoma ręcyma lewymi lepiej się skręca wlewo, tfu, w lewo oczywiście. Oczywiście. Ponury liczimy na Cibie i Twój wrodzony urok osobisty Hm.. Dzięki Aga. Ale od urodzenia minęło już niemal pół wieku, i chiba wiele tego nie zostało. No chyba że to na psa urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.12.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Kurcze, a zdjęcia zrobiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.12.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 ale tu wesolutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.12.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Kiedy bedzie mozna zobaczyc maleństwa? Zamierzam niedlugo przemykać niedaleko kliniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 ja zlikwidowałem drzwi tymczasowe, sa do wzięcia, wymiar odczytaj ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.12.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Jamles, dzięki za ofertę, może namówię męża - zajechałby w drodze powrotnej z pracy do domu. A w kwestii rozmnażania - utknęliśmy w martwym punkcie. Ciągle nie mamy pomysłu na rozwiązanie pierwszego etapu technicznego. (parafrazując Miecza - szczoteczka w oko, czy grabie do nosa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 A i nasz samochód protestuje Bo on twierdzi że jednak jest on a nie ona i co teraz chyba nici z naszego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.12.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 O rany, Twój samochód też? Nie to żeby i mój, ale spójrz do psychologa i w temat, który założyła Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Na ja i mamy Jewrope. Nawet teki jeden z dwóch samochodów rodzaju męskiego, chciał pozyskać jakiś 3. mały. O Partenogenezia to ja słyszałem chociażby na Seksmisji, ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 17.12.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 No kochani przy takim tempie rozwiazywania problemów to mi bocian prędzej autko przyniesie AgnesK w takim razie chyba trzeba będzie wracać do korzeni, dodatkowa praca, zaciskanie pasa i dalsze...budowanie. Najbardziej motywujący prócz potomstwa element w naszych zyciorysach..... Choć patrząc na wiszący nad głowami podatek kastralny czy warto tak starannie? Później przyjdzie zapłacić karniaki od zaradnosci , samozapracia i gustu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Aga wątek przeczytałam zastanawiam sięczy aby nasz wóz do tego watku nie zaglądał Aga tak jak Ori pisze znowu musimy liczyc na siebie a juz myślałam że będzie jakis łatwy zarobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Aga, a jaki ma komputer pokładowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Chyba musi mieć jakiś tajny bo nic nie widać a bunt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jak ma antenke to może mieć wyniesiony układ sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.12.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Nic nie rozumiem Antenka układ sterowania Czy chodzi o radio i kierownicę?? Tak, wiem, jestem blondynką Cóż, dobrze mi z tym Tak więc wracam do pracy organicznej (i już nie będę rozwijała myśli ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Bingo blondi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 17.12.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Jak już przezwyciężycie chwilowe trudności z niepożądanymi skłonnościami hetero u Waszych samochodzików, i rozmnażanie będzie w toku, nie zapomnijcie zrobić badań prenatalnych, coby nie było zaskoczenia jak się jakaś mutacja wda i zamiast autka wyjdzie Wam koparka albo czołg . Pozdrawiam - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Albo co gorsza jakiś mercedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Mercedes to imię dla dziewczynki. Chyba juz robiły prenatala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.12.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Kroyena, ino ja mam prawo wymyślac sobie od blondynek. No. Hm.. Mercedes, pięknie, a jak będzie chłopczyk tatusiu/mamusiu AgoJG (zgodnie z duchem tolerancji płeć Twa mi jest obojetna ) to może by mu dać na imę Mybach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts