inż. Mamoń 20.12.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 AgnesK - dzięki za zdjęcia schodów, mam już pewne przemyślenia. Mój cieśla zrobi mi szalunek schodów zabiegowych po 30 zł za stopień, ale dopiero w lutym lub w marcu. Do tego dojdzie koszt murarzy za zbrojenie i zabetonowanie. Pytanie - ile ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Moje dziecko ma tu już wirtualnego dziadka, teraz ja zyskałam wirtualną siostrę... kurcze, zaraz się wzruszę.. Mikołaju.. Ps. Kroyena, ale Tyś kurcze kreatywne indywiduum. Ps. 2. Inżynierze, spróbuję się dokopać do oferty mistrza i powiem Ci ile wziął za całą robociznę przy schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 I pyskate. W końcu jak się jest pod pantoflem to gdześ pyskować trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Acha, krótko mówiąc wyżywasz się na obcych, Bogu ducha winnych kobietkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Sama piszerz, że Bogu ducha winnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Ty mnie od facetów nie wyzywaj!! To już drugi raz w ostatnim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Inżynierze, u nas mistrz wziął 1500 zł za robociznę, czyli w sumie 100 za stopień. Tylko to też tak trudno ocenić, bo ten nasz cennik, jest taki "z grubsza", nie ma w nim wielu "drobnych elementów" jak wstawianie okien połaciowych, budowa ściany garażu itp. Także w ogólnym rozrachunku powiedziałabym, że z 200-300 zł poszło z tego punktu na inne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.12.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Sama piszerz, że Bogu ducha winnych. Ha! Spryciarz! Teraz nikt nie wie o co chodzi. Ale ja zdążyłam przeczytać wersję pierwotną. Strumyczek z cegiełek, myślałby kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.12.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Zmiana tematu. Jesteśmy po pierwszych oglądaczach mieszkania. Po świętach mają się odezwać (my jutro wyjeżdżamy). Sympatycznie było. Aż mnie ta wizyta optymizmem napawnęła Jest gut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 My tez daliśmy ogłoszenie o sprzedazy miaszkania - telefonów duzo , ale raczej nic konkretnego - najbardziej przerażaja mnie ci oglądacze - moi znajomi mieli takie wizyty przynajmniej raz w tygodniu( przez kilka m-cy) zanim sprzedali mieszkanie - horror ale cóż robić ......Aga wesolych świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 23.12.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Fakt ciężko jak ludzie ogladaja mieszkanie. Mnie dopbijały godziny wizyt 7.30 10.00, 12.00, i dla odmiany 21.00, 22.00. I tak cztery miesiace - okropnie. Wreszcie przyszli ludzie którzy chcieli kupić mieszkanie, a nie porównywali swoje do naszego, chcący kupić za dwa lata, chcący kupić za symboliczną złotówkę... Będzie dobrze. Sprzedacie, skończycie dom i będziemy forumować dalej dobrych wizyt i świąt w pełnym komplecie rodzinnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Aga wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i Wszystkieco co najlepsze Od całej mojej rodzinki dla Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.12.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Aguś, Glizdeczko i Radku - obyście jak najszybciej mogli cieszyć się Świętami w Waszym wymarzonym DOMU. I niechaj wszystkie Święta w tym DOMU będą tak cudowne jak jego mieszkańcy http://kartki.cyfrowy.com/006d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.12.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 Choć spóźniony, podpisuję się pod tym co napisał Ponury.Dziadek Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Dziękuję Wam serdecznie za życzenia. I jeszcze udanego Sylwestra Wam życzę. My pewnie nad kosztorysem będziemy siedzieli (przy buteleczce dobrego wina - oby nam ułańskiej fantazji nie dodało ). Od wczoraj zaczęły się na nowo ożywione debaty budowlane - wyliczenia, zestawienia, przemyślenia i .. znowu stresior kosmiczny A w kwestii sprzedaży mieszkania - dzwonią i dzwonią i dzwonią. Kto wreszcie kupi?? Trza nadal ćwiczyć się w cnocie cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.12.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Dzwonią i po odłożeniu słuchawki liczą, przeliczają główkują i kalkulują. Z Nowym Rokiem wszystko się uda ( bo nie ma innej możliwości ) I kurcgalopkiem ( wzorem Majki ) tanecznie z przytupem zaczynamy rozgrzewkę. By odpukać ..odpukać ( odtuptać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Chodzonego, czas zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 chłodzonego czas zacząć - chyba ..... Do Siego Roku !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ewa, trza chłodzić, oj trza. I kciuki trzymać, żeby wszystkie plany sie powiodły. Oby to był piękny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Aga Wszystkiegonajlepszego w Nowym Roku i trzymam te kciuki mocniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts