Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moje dziecko ma tu już wirtualnego dziadka, teraz ja zyskałam wirtualną siostrę... kurcze, zaraz się wzruszę.. Mikołaju.. :cry:

Ps. Kroyena, ale Tyś kurcze kreatywne indywiduum. :wink:

Ps. 2. Inżynierze, spróbuję się dokopać do oferty mistrza i powiem Ci ile wziął za całą robociznę przy schodach.

Inżynierze, u nas mistrz wziął 1500 zł za robociznę, czyli w sumie 100 za stopień.

Tylko to też tak trudno ocenić, bo ten nasz cennik, jest taki "z grubsza", nie ma w nim wielu "drobnych elementów" jak wstawianie okien połaciowych, budowa ściany garażu itp. Także w ogólnym rozrachunku powiedziałabym, że z 200-300 zł poszło z tego punktu na inne prace.

My tez daliśmy ogłoszenie o sprzedazy miaszkania - telefonów duzo , ale raczej nic konkretnego - najbardziej przerażaja mnie ci oglądacze - moi znajomi mieli takie wizyty przynajmniej raz w tygodniu( przez kilka m-cy) zanim sprzedali mieszkanie - horror :evil: ale cóż robić ......Aga wesolych świat :lol:

Fakt ciężko jak ludzie ogladaja mieszkanie. Mnie dopbijały godziny wizyt 7.30 10.00, 12.00, i dla odmiany 21.00, 22.00. I tak cztery miesiace - okropnie. Wreszcie przyszli ludzie którzy chcieli kupić mieszkanie, a nie porównywali swoje do naszego, chcący kupić za dwa lata, chcący kupić za symboliczną złotówkę... Będzie dobrze. Sprzedacie, skończycie dom i będziemy forumować dalej :) dobrych wizyt i świąt w pełnym komplecie rodzinnym :D

Choć spóźniony, podpisuję się pod tym co napisał Ponury.

Dziadek Tomek

Dziękuję Wam serdecznie za życzenia. I jeszcze udanego Sylwestra Wam życzę. My pewnie nad kosztorysem będziemy siedzieli (przy buteleczce dobrego wina - oby nam ułańskiej fantazji nie dodało :wink: ).

Od wczoraj zaczęły się na nowo ożywione debaty budowlane - wyliczenia, zestawienia, przemyślenia i .. znowu stresior kosmiczny :roll:

A w kwestii sprzedaży mieszkania - dzwonią i dzwonią i dzwonią. Kto wreszcie kupi?? Trza nadal ćwiczyć się w cnocie cierpliwości. :wink: