AgnesK 31.12.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Aga, i Tobie / Wam. Nie masz swojego dziennika to napiszę Ci jeszcze raz tutaj: zdrówka, pomyślności i oby współpraca z mistrzem układała się po mistrzowsku, no i żebyście nie przekroczyli owych magicznych 25% kosztorysu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Tzn. żebyście w ogóle nie przekroczyli kosztorysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.01.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Looto było niedawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.01.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Ćwiczy naszą cierpliwośc...poczekamy....zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Aga, wczoraj, nocka ciemną, rozpływałam się nad Twoimi widokami. W dzisiejszym stanie ducha wydają mi się wręcz nieziemskie (kurcze, powinnam to chyba napisac w Twoim dziennku nie moim.. ) No nic to. Jest boosko Jutro napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.01.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Heh, dedukam, że radość jest związana z ogłoszeniami o sprzedaży mieszkania....tak?....nie?.... Fajny masz ganeczek. U nas ma być w tym stylu zadaszony taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.01.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Aga mam nadzieję że te fajerwerki są na cześc tego oczym myslę pogratuluję jutro a teraz trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.01.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Ja też nic nie mówię ino czekam do jutra, do godziny 16. Szkoda ino, że (jak wszystko pójdzie dobrze - oby oby tfu tfu ) to będę z radości chyba do lustra piła. Ale nic to, może z mężem się na czacie muratorowym spotkam i sobie wirtualnie poświętujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.01.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Agnieszko, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.01.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A te 10% upystu od ceny brutto to mam nadzieję na 7% VATcie. Jeżeli nie to co to montaż gratis jak gostek i tak zbiera marżę oraz 5%.Znaczy, że montaż gratis by wtedy wychodził cos koło 550 PLN.A za to już można np. farbnąć jakieś pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.01.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Już mię paluchi bolą od trzymania [a to jeszcze prawie siedem godzin ] A drzwi pikne. Na przykład takie.... albo takie... http://www.budexpol.siedlce.pl/images/drzwi/cal/cal3.jpg http://www.budexpol.siedlce.pl/images/drzwi/cal/cal2.jpg W domku parterowym nikt nie będzie chyba ryzykował włamu od strony ulicy przez drzwi, skoro mógłby cichaczem wślizg zrobić oknem od ogrodu.... [co oby złodziejowi do durnego łba nie przyszło ]. Więc czy jest sens zakładać antywłamaniowe ? [które i tak można otworzyć, jeśli złodziej się uprze ? - ino musi wiedzieć, czy trud włożony w ślusarstwo mu się zwróci]. Dwa zamki C klasy, 2 pitbulle w ogródku i spokój Czekamy. Szampanskoje się chłodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.01.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Te z rozetą to właśnie mi się podobają... te obok już za drogie Ale z CALa mam na oku jeszcze takie: http://www.budexpol.siedlce.pl/images/drzwi/cal/cal1.jpg kosztują one brutto (bez klamki, zamków itp) 2257, te z rozetą natomiast (też bez dodatków) 2925 a te obok 3098. Do tego zamek, szklenie P4, klamka, w tych z rozetą wizjer, to trzeba doliczyć 500-600 zł. Czyli jeśli chcę się zmieścić w 15 tys za drzwi i okna i jeśli zdecydujemy się na CALa to chyba pozostać mi przyjdzie przy "Okrągłych". Ale i te wyglądają pieknie. Jeszcze ino 1 godz. korków i idę do jaskini lwa. A z gnojkami włamywaczami różnie bywa... Ludziom u których kupujemy okna i drzwi włamali się przez ... ścianę... Nie ma mocnych - będą chcieli to się włamią, nic nie pomoże. No inaczej - ino dobry i czujny sąsiad pomoże. A my przed domem mamy akurat lampę. To zawsze tak jaśniej przed domkiem jest. To co, mam być rozważna (antywłamy) czy romantyczna (cudne, piękne, ciepłe drewniane)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Moje są antywłamy (cudna nazwa ) Kosztowały 3300 (licząc z zamkami i klamkami). Bardzo podobne do tych wyżej z prawej Chyba właśnie takie same Z firmy Drew-Gal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.01.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 moją rozwagę szlag trafił na rzecz romantyzmu! poczekamy efektów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 U nas chyba udane połączenie rozwagi z romantyzmem. Antywłamy ale drewniane, a sciślej fornirowane. Kolor- ciepły machoń, z doświetlem. Militkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Aguś, pamiętasz jak Twoi Mistrze mówili, że okolica wyjątkowo spokojna ? Nawet zbójcy co ukradli drewienka, to tylko na specjalne zamówienie kradli. A mogli całe drewienko. Zima przeca. Romantisch Chyba że Mesia S klasy zakupisz i rzucisz się po oczach jako Frau Pięniężna A do ogródka proponuję dwie opcje: Pan Rozważny i Pani Romantyczna http://pitbull.neostrada.pl/glowna1.jpg zdjątko tylko na chwilkę, potem zabiorę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.01.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Pani jest Piękna i Romantyczna. Pana lepiej nie spotykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.01.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Hehe, miałam rację, że chodzi o mieszkanie! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.01.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Tak jest Jagna Zdobywasz pierwsze miejsce Jak tak patrzę Ponury na zdjęcie , które wkleiłeś, to chyba wole być romantyczna Zdjęcie pierwsza klasa Oddaje sedno sprawy - tak jest mniej więcej róznica miedzy owymi drzwiami. Dobra, mała przerwa na jedzenie, a potem opiszę "Co się działo w tzw. międzyczasie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.01.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 sorki, wysłało mi się dwa razy, miałam problemy z wysłaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts