andrzejka 06.01.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Agnes przeczytalam twój dziennik jakiś czas temu, do tej pory śledziłam go na bieżąco spokojnie ale teraz nie wytrzymałam i piszę.Nie przejmuj się koleżanką tylko się ciesz. Wiem, że to łatwo powiedzieć bo niby się cieszysz a w środku i tak coś siedzi, ale głowa do góry przecież jest ok. Jesteś wielka!!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Andrzejka dzięki Będzie gut, nie ma innego wyjścia. Jejku, tutaj na forum to jak do psychoanalityka Idę spać. Mam troszkę odsypiania. Trzymajcie się i dziękuję jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Aga będzie dobrze bo musi być A teraz po euforii i gratulacjach pytania czysto budowlane. Na jakie ogrzewanie sie decydujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Dobra, koniec pitu-pitu, wyciągamy naszą broń Piec dwufunkcyjny, grzejniki, rury (te takie plastikowe ) w podłodze, kominek z dgp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Aga a planujesz podłogówkę?A co planujesz jako główne źródło ogrzewania?Gdzie wyceniacie ogrzewanie chodzi mi o firmy, Sławek ostanio odwiedził 3.A jak tam meble kuchenne myślałaś coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.01.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Aga -przeczytałam o Twoich wyrzutniach sumiania - DAJ SE SIANA - tj ....daj se spokoj z wyrzutniami ....sama sobie winna , koło sprawy trza deptac ,a nie czekac nie wiadomo na co tyle miesiecy ..... a 'propos kupcow - moze do mnie bys przyslala jakiegos ..... ino 100 tys + garaz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.01.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 i jeszcze jedno - 5 marca spotykamy sie na zjeździe w stolycy obowiązkowo .... OCZYWIŚCIE?... OCZYWIŚCIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Aga, napijcie się z Radkiem dobrego wina i zapomnijcie o starej, "dobrej" kolezance. Grunt, że kasa bedzie, domek rośnie, przeprowadzka niedługo (do sasiadów). To sa prawdziwi przyjaciele. Trzymam za Wasze powodzenie i do rychłego spotkania w Warszawie.Na noclegi jestescie zaproszeni do nas bez dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Słuchajcie, z naszą budową to jest tak, że to "trochę" jak porwanie się z motyką na słońce... Gdy kupiliśmy działkę w kwietniu 2003 to mieliśmy ok 5 tys długów.. Budowa tego domu, to marzenie największe, ale musi byc też ciągłym kompromisem między tym co chcę mieć a co mogę mieć. Musimy brać pod uwagę niestety naszą dość specyficzną sytuację rodziną.. Stąd pewne ograniczenia (drastyczne) w wydatkach. Te cholerne podwyżki też nam nie pomagają Zresztą znacie to doskonale sami. Dlatego - piec co bez zasobnika (Radula będzie "skakał" po wyceny w ten weekend (jak da radę) i następny. (Zasobnik najwyżej dokupi się później jeśli taki sposób dostarczania wody ciepłej się nie sprawdzi). Jak nie da rady to ja w przyszłym tygodniu podrzucę do wyceny. Do tego będzie kominek z rozprowadzeniem. Mam nadzieję że to kominek będzie gł. źródłem ciepła. Jeśli chodzi o kuchnię to będzie nam ją robił brat Radka wraz z Radkiem. Radula zrobił naszą obecną kuchnię wraz z naszym znajomym. (meble i kafle kosztowały nas w sumie 2 tys ). Mam nadzieję, że wkrótce pokażę zdjęcia. Jutro chcę zajść do nieruchomości zapytać czy wiedzą już coś o kretycie (mieli iść pierwotnie dopiero w poniedziałek z papierami do banku, ale na moją prośbę powiedzieli, że jak zdążą to już dziś zaniosą papiery). Zapytam też przy okazji o te zdjęcia naszego mieszkania. Zjazd.. hm.. wiecie co, ja nie wiem dlaczego te zjazdy są wyznaczane na pierwszy weekend sesji zaocznych,... tak samo było w ub. roku.. Ja mam dużo godzin na zaocznych - cały piątek wieczór i całą sobotę.. Nie dam rady niestety a nie moge sobie pozwolić na nieprzeprowadzienie tych godzin.. Żal mi strasznie. Może w przyszłym roku? Napisze sama list do Redakcji z prośbą o organizację zjazdów w lutym, w połowie miesiąca.. Ale w razie czego to Aga Was ode mnie wyściska Aga, zgadzasz się? No i miałam iść spać, ale znowu nie mogę Popracuję troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Tomku drogi, no wiem... Pamiętam Twoje niesamowite pomysły z ub roku. Nie dam rady, naprawdę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Aguś obiecuje że wszystkim wyściskam od Ciebie. Aga co do kasy to u nas jest jeszcze gorzej ale wszystko po kolei będzie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.01.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Agnes - nie będzie Cie w stolycy ???? chyba żartujesz sobie - a od czego są wagary ... albo giganty ? musisz być taka akurat !!! malutkie szaleństwo nie przystoi? Może być niezła historia i pisku co nie miara ( to z Toli ) Jeden dzień ? zrób to Aga - bedzie super !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.01.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 EWA!!!!!! Czy Ty wiesz jakie braki w wykszałceniu powoduje wypadnięcie jednego wykładu z gramatyki opisowej????????? Zrobimy z Agą ściskando, potem Aga z Wami... oj będzie się działo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.01.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Oj będzie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.01.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 gramatyka opisowa ???? a co mi tam gramatyka - spotkanie ważne raz w roku ,a Ty z jakąś tam gramatyką - a jakbyś np ... tfu zachorzała ? tak jak mi w listopadzie całkiem głos odjęło na 4 dni ???? ale to całkiem odjęło ? i co wtedy z gramatik ???? Dobrze to przemyśl moja psorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.01.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Zjazd....? Gramatyka opisowa...? No to możemy sobie uścisnąć grabę w zamian ściskania się na Spotkaniu Mam dokładnie ten sam problem. Może uda się jakoś ubłagać Redakcję, żeby przesunęli termin o jeden malutki weekendzik...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.01.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Jaguś, to ja się pod petycją podpisuję wszystkimi kończynami - ino weekendzik wcześniej nie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Tomku drogi, no wiem... Pamiętam Twoje niesamowite pomysły z ub roku. Nie dam rady, naprawdę.. "Meiner Lieber Frauen Und Redaktoren einer Grosse BITTE!!!!! TAK PISZE BO MNIE BRAK GRAMA, GRAMATY, GTAMTY, GRAMATYKI PORÓWNAWCZEJ NIEMIECKIEGO JĘZYKA. Tak na poważnie to proszę Szanowną Redakcję o zjazd PT Forumowiczów o jeden tydzień wcześniej (Eine Woche) co by Agnieszka z Radkiem mogli w nim uczestniczyć Glizdeczka również. Gwarantuję im: odbiór z lotniska lub dworca PKP, Fachową nad Glizdeczką opiekę, Dowóz na miejsce zbiórki czyli do Szanownej Redakcji, Nocleg w moich skromnych apartamentach na warszawskim Gocławiu, (Rzut kamieniem od Redakcji) wszelkie napitki i jadło wszelakie w dowolnej ilości na cały czas ich pobytu w STOLYCY (jak piszą niektórzy Forumowicze) Odwóz(?) z miejsca spotkania do miejsca zakwaterowania czyli moich "apartamentów" Dowiezienie na miejce spotkań z innymi FORUMOWICZAMI z Warszawy powyższej pary wraz z przychówkiem czyli Glizdeczką, którzy na spotkaniu nie będą, a spotkać ich chcą, do miejsc wyznaczonych wedle życzenia, Pełną opiekę przez 24 godz. na dobę. Proszę Szanowną REDAKCJĘ o odpowiedź, a P.T. FORUMOWICZÓW o poparcie moich starań. AgnesK powinna być na naszym zjeździe! Kto jest za, niech się wpisze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.01.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Wpisany ! Jestem ZA ! Ale Ty Tomku dasz się dopchać innym do Agnieszki i rodzinki, czy też tak zaanektujesz Ich na amen na te 24 h/dobę ?? Wiem, wiem... zacna duszo Auf Wiedersehen ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts