AgnesK 10.01.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.01.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Tak się kończy jak ma się 2 godziny łotwarte okno na wątek i się go potem nie odświeży jeno klika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Aga trzymaj się w swoich postanowieniach To może i mi się uda My już jesteśmy po 1 ustępstwie co do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.01.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Agnes...ale powiesz nam wkrótce,co wygrało? piekło czy niebo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.01.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Oj powiem kobietki, powiem, może już 3, 4.02? (ino przezornie wezmę ze sobą do sklepu rękawice bokserskie ). Ale mówię Wam - gresik polerowany jak marzenie, włoski... kurcze..50 zł za m2!!! Toż to...no nieee..... pewnie i tak wykupią do tego 3. lutego i nie będę miała dylematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Aga tylko nie bij za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.01.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 "Niech moc będzie z tobą." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.01.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Agnes,ale wiesz,że mogą go jednak nie wykupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Wiem Aga, i to mnie kurcze dręczy najbardziej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.01.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Oj będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 13.01.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ja generalnie trzymam stronę aniołka z ołówkiem, ale tu akurat diabełek ma trochę racji, bo 50 zł.m2 to jeszcze całkiem przyzwoita cena. Jak ma ci się ciągle przypominać, że "fajne te kafelki, ale tamte... to dopiero były piękne... i nawet nie takie strasznie drogie... może trzeba było jednak" - to może zaszalej?Ja bym radziła zaszaleć sobie z JEDNĄ rzeczą (z jednym rodzajem kafelek znaczy) - oczywiście nawet w tym szaleństwie trzeba zachować umiar. Myśmy tak "zaszaleli" z kafelkami do kuchni - z dekorami wyszły po 80 zł/m2, podczas gdy założony limit cenowy był 50 zł - ale teraz bardzo mnie one cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 To ja już zaszalałam i jak mój mąż to poczyta to będzie koniec szaleństw Aga trzyam kciuki żeby było dobrze i pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Magmi, dzięki Otóż to. Aga, miałam o to zapytać już wcześniej - coś Ty zaszalała z podłoga już?? A wyjście z sytuacji (chyba) znalazłam. Napisałam w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.01.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 He he, Magmi fajnie napisała "Trzymam stronę aniołka....ale jak ładne, to se kup!" Ja też marzę o podwieszanym kibelku, ale jeszcze nie mam takich dylematów. Napisz jak tam ścianki działowe. Zmienił się bardzo domek? Robi wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Aga bo z nas to takie wariaty są że jeszcze nawet wykopów nie ma a dom już prawie urządzony - wszystko musi być zapalnowane wybrane, przynajmniej to co może być wiem że jeszcze dużo nas może zaskoczyć, ale chcemy żeby było tego jak najmniej. Więc dół domu jest na papierze prawie urządzony i tu zaszalałam ponieważ w pierwszej wersji miały być w salonie panele i było liczone 40 - 45 zł /m, a teraz w związku z tym że chće na całym dole ogrzewanie podłogowe zdecydowaliśmy się na płytki i te które mi się podobają kosztują trochę więcej niż te przewidziane w budżecie i tu to szaleństwo. UUUUUUUUU ale przynudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Agnesk kup takie , ktore Cie urzekly .... za pare lat ...co ja gadam za pare miesiecy zapomnisz o rozterkach - tak Ci sie serce bedzie radowalo Zresztą o jakiej kwocie rozmawiamy ?obliczyłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Aga poczytałam w dzienniku ale paln sobie uknułaś W końcu podłoga jest na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Wiecie co, mam nadzieję, że już za 2 tygodnie będę mogła wydawać kaskę. 31 mamy podpisanie umowy notarialnej i po 2 dniach cała kwota ma być na naszym rachunku. Wtedy też będę bardzo dokładnie pisała w dzienniku ile na co wydaliśmy a ile planowaliśmy. Ewa tego gresu nie mamy tak dużo - przedsionek, komunikacja na dole, kuchnia, no i na schody. Na schodach chcemy połączyć drewno z płytkami - poziom drewno, pion płytka (zawsze mi się mylą stopnice, podstopnice i cały ten kram ale wiecie o co chodzi), wszystkiego łącznie 27 m2 (już z zapasem na odpady). Zobaczymy jak wyjdzie. Coraz bardziej przyzwyczajam się do myśli że chyba jednak wprowadzimy się w czerwcu nie maju. Ma byc teraz 4-5 tygodni mrozów, co oznacza zero robót na budowie.. No ale mam nadzieję, że zanim mistrz zacznie u Agi, to u nas większoś grubych robót będzie wykonana (żeby Aga mnie nie klęła, ze chłopaków jej z budowy wyrywamy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 a jakiei ten gres? kolor ? no i firma ? i dlaczego Cie nie bedzie na zjexdzie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts