Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

Ała, ała, co tak światłem po oczach koleżance, co??????? :D :wink: :D

Gres, firma...hm... nie pamiętam :oops: Tak mnie widok gresu przyciągnął, że ino spojrzałam na górę tych stelaży drewnianych, co się przekłada jak kartki w książce i obaczyłam, że włoski (zawsze każę glizdeczce zapamiętywać wszystkie te dziwne nazwy, niech ćwiczy pamięć :D ale akurat w tym momencie siku jej się zachciało i musiałam zwiewać ze sklepu :D Do dziś jak mała widzi brązowe płytki to mówi mi: "Mamu, pamiętasz, że to "taragona" :lol:). A kolory gresu - są 3 które mi się podobają, wszystki "niezdecydowane" :D od jasnego piaskowego brązu z takimi ciemniejszymi niteczkami, po całkiem ciemny, ale ciepły, brąz.

A na zjeździe mnie nie będzie, bo sama mam zjazd kurcze. :-?

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga, kurka, coraz bardziej mnie zakłopotywujesz :oops: (jakby to powiedziała glizdunia najkochańsza nasza). :D

Współczuję tym naszym kupcom - była u nas wczoraj pani z banku mieszkanie obejrzeć, w niedzielę o 10 mamy wizytę rzeczonawcy (!!!) który mieszkanie wyceni... Jesu, ile kosztów okołokredytowych będą mieli ci ludzie.. Jeszcze wyciąg z rejestru gruntów.. Kurcze, w niedzielę nie pobyczymy się nawet na maxa. :wink:

Gdy my załatwialismy kredyt na to mieszkanie to nie było takich cyrków.. Może dlatego, że my braliśmy kredyt na 3/4 wartości a oni na całość? Nie wiem.. Z tego co w biurze mówili, to same opłaty w banku wyniosą ich ok 2500, do tego prowizja 2100, notariusz ok 4500-5 tys.. Masakra.

Wiecie co.. poszłam dziś do tego sklepu z płytkami. Pomiziałam sobie kilka, dałam w mordę diabełkowi i postanowiłam , że się nie dam. :D Doszłam do wniosku, że w sumie zawsze podobały mi się "poobgryzane" płytki w stylu rustykalnym a te błyszczące ujęły mnie dopiero ostatnio. Może więc równie szybko przejdzie mi na nie ochota?

Będzie gut. :D

Agnesk - rozumiem , ja co do gresu tez nie podjełam decyzji ( jeszcze) - trzymaj sie swego wyczucia - dzisiaj byłam w butiku ,gdzie był cholernie śliski gres polerowany , aż sie zdziwiłam ,ze az tak .....sliski

Aga - nie zapieraj sie, jeszcze daleka droga przed Toba i jeszcze kilka razy zwątpisz w słuszność swoich decyzji ( mowie o płytkach)