AgnesK 13.01.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ała, ała, co tak światłem po oczach koleżance, co??????? Gres, firma...hm... nie pamiętam Tak mnie widok gresu przyciągnął, że ino spojrzałam na górę tych stelaży drewnianych, co się przekłada jak kartki w książce i obaczyłam, że włoski (zawsze każę glizdeczce zapamiętywać wszystkie te dziwne nazwy, niech ćwiczy pamięć ale akurat w tym momencie siku jej się zachciało i musiałam zwiewać ze sklepu Do dziś jak mała widzi brązowe płytki to mówi mi: "Mamu, pamiętasz, że to "taragona" ). A kolory gresu - są 3 które mi się podobają, wszystki "niezdecydowane" od jasnego piaskowego brązu z takimi ciemniejszymi niteczkami, po całkiem ciemny, ale ciepły, brąz. A na zjeździe mnie nie będzie, bo sama mam zjazd kurcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Aga nawet bym nie śmiała wyklinać Jak tylko będą potrzebni to prosze bardzo, w końcu będzi ena walizkach i trzeba będzie kończyć to budowanie żebyście jak najszybciej mogli zamieszkać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Pamietaj, że przy świadkach mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aga pamiętam i uwierz mi nigdy nie rzucam słów na wiatr. Po drugie będziemy się mogli odwdzięczyć za Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aga, kurka, coraz bardziej mnie zakłopotywujesz (jakby to powiedziała glizdunia najkochańsza nasza). Współczuję tym naszym kupcom - była u nas wczoraj pani z banku mieszkanie obejrzeć, w niedzielę o 10 mamy wizytę rzeczonawcy (!!!) który mieszkanie wyceni... Jesu, ile kosztów okołokredytowych będą mieli ci ludzie.. Jeszcze wyciąg z rejestru gruntów.. Kurcze, w niedzielę nie pobyczymy się nawet na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aga daj spokój piszę co myślę i tyle już tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.01.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 I pomyśleć mnie też ten cały cyrk czeka...Czytam i czytam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Gdy my załatwialismy kredyt na to mieszkanie to nie było takich cyrków.. Może dlatego, że my braliśmy kredyt na 3/4 wartości a oni na całość? Nie wiem.. Z tego co w biurze mówili, to same opłaty w banku wyniosą ich ok 2500, do tego prowizja 2100, notariusz ok 4500-5 tys.. Masakra. Wiecie co.. poszłam dziś do tego sklepu z płytkami. Pomiziałam sobie kilka, dałam w mordę diabełkowi i postanowiłam , że się nie dam. Doszłam do wniosku, że w sumie zawsze podobały mi się "poobgryzane" płytki w stylu rustykalnym a te błyszczące ujęły mnie dopiero ostatnio. Może więc równie szybko przejdzie mi na nie ochota? Będzie gut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Wiesz Aga koszty dodatkowe takiego zakupu są starszne, ale co tam dadzą radę i już niedługo będziesz wydawała pieniądze Co do płytek ja już tylko wygryzione na inne nawet nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Aga, zobacz w jakich czasach żyć nam przyszło - dawać qpę kasy za wygryzione płytki.. przeca to trzeba mieć nierówno pod sufitem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Agnesk - rozumiem , ja co do gresu tez nie podjełam decyzji ( jeszcze) - trzymaj sie swego wyczucia - dzisiaj byłam w butiku ,gdzie był cholernie śliski gres polerowany , aż sie zdziwiłam ,ze az tak .....sliski Aga - nie zapieraj sie, jeszcze daleka droga przed Toba i jeszcze kilka razy zwątpisz w słuszność swoich decyzji ( mowie o płytkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.01.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ewuś Ty mnie jeszcze nie zansz ja te płytki mam już wyrysowane na papierze milimetrowym Mąż mi da jak będe tak zmieniać decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.01.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Aga gratuluję tych pięknych ścian działowych Następny etap za Wami W tym tygodniu postaramy się załatwić jakiś transport i zabrać ten gruz jakby co to damy znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Aga, dzięki wielkie. Ale obejrzyjcie go sobie najpierw, bo on jest dość, hm.., gruby. Czy Wam się przyda. Jakby co, to bierzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Aga gruby nie gruby przyda się byliśmy na małym rekonesansie i mamy dwie wielkie dziury do zasypania byle nie było ich więcej Aguś a Twój mężuś to jeszcze w Jeleniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.01.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Jeszcze ino kilka godzin. Koncertowali długo w piątek i za to mają wolny poniedziałek Będzie dziś na budowie ok 17 - ma rozliczyc się z mistrzem za ścianki. Aaaaaaa niedługo będę miała zdjęcia, to wieczorkiem wkleję do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Bo widzieliśmy go skoro świt spać nie mógł czy co Czekam na te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.01.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Dzisiaj? A to mnie do pracy odwoził. Ja w poniedziałki zaczynam zajęcia o pogańskiej porze - 7.30 A teraz czekam aż mężuś wróci z glizdeczką i zdjęciami, to wezmę się do wklejania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.01.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Wklejaj, Aga, wklejaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.01.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Fajnie wygląda domek z drzwiami garażowymi, a to powitanie gości to będzie super . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts