andrzejka 21.01.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Cieszę się, że wrescie zamieściłas te zdjęcia. Całkiem miła ta twoja kuchenka a mąż nie powiem zdolny jest- takie szafeczki zgrabne zrobić. Życzę ci dużo radości, miłości i wszelkiej szczęśliwości. http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1359.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.01.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Aga wszystkiego najlepszego z oakzji imienin Spełnienia marzeń, dużo dużo zdrowia i wogóle samych dobrych chwil http://www.kwiaty.pl/imgs/pl1401.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.01.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 najlepsze zyczenia na imieninki http://foto.onet.pl/upload/74/82/_16079.jpg buziaczki ...sto lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Dziękuję jeszcze raz wszystkim SERDECZNIE A mój mąż - fakt fajny jest. Ba - nawet więcej niż fajny:D Dobra, na tym skończę, bo jestem po spożyciu wina dobrego, jeszcze coś napisze a potem będzie... Tak więc dobranoc ludkowie dobrzy Ps. Tomek to super facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.01.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Ps. Tomek to super facet. To o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 A jakżeby inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.01.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 A jakżeby inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Skromności chodząca. Dzisiaj byłam w biurze nieruchomości. Rzeczoznawca złożył wycenę w banku dopiero dzisiaj a wszystko dlatego, ze w geodezji na mapach nie było naniesonych nowych nowych numerów i takich tam różnych. Sprostowania w księgach robiliśmy 4 lata temu i przez ten czas w geodezji nic się nie zmieniło! Dzisiaj więc dopiero wszystkie papiery kredytowe wyszły z oddziału do Wrocka! Kurka, a na poniedziałek na 9.30 notariusz.. Radek urlop sobie załatwił po wielkich bólach Jeśli właścicielka biura dzięki swoim układom w banku załatwi im promesę kredytu do piątku, to będzie naprawdę wielka.. Acha - jest też dobra wiadomość. Właśnie dziś dowiedziałam się, że jedna z moich prywatnych uczennic ma aparat cyfrowy!! Odtąd więc możliwe będzie szybkie umieszczanie zdjęć w sieci (no kurka...ale ja za 3 tyg problemy z dostępem do sieci będę miała.. coś wymyślę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.01.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Oj, Agnieszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Aga będziesz wpadać do mnie jak do kawiarenki internetowej ytle że bezpłatnie Aga podglądałam Wasz wątek w projektach odnośnie tej balustrady nie wiem czy o to chodzi ale u nas też jest chyba cos podobnego mTom u siebie zrobił tak http://212.244.189.200/pics/prymulki/mtom/27102004/Img_0024m.jpg a ja uważam żę jakś otwarta balustrada będzie lepsze moje dzieci mją głupie pomysły szczególnie to młodsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Zaraz spróbuję wstawić zdjęcie. Mnie ta klatka schodowa przeraża swoim ogromem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Wydaje mi się, że taki murek ok 90-100 cm przykryty np niby-parapetem z drewna nie byłby taki głupi. I jakoś tak mi się stabilniej kojarzy niż balustrada. Nie wiem czy poniższe zdjęcie oddaje grozę sytuacji ( ) - prosze o podkład z dreszczowca i..ta-dam http://foto.onet.pl/upload/5/29/_412119_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Aga ja się własnie boję tego murka i takiego parapeciku jak mojemu szczęsciu przyjdzie do głowy na tym stawać albo się przez to wychylać to już chyba wole balustradę przez którą dużo więcje iwdac i ciężej się na nią wspiąc Gadaliśmy ze Sławkiem na ten temat wiele razy i do takich wniosków doszliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Właśnie miałam komórko-konferencję z mężem i łon ci murka nie chce Bo by bunkier był No więc balustrada będzie Taka jestem żonka układna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Aga Ty to grzeczna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.01.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Taka żona to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.01.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Agnes - u nas dziurę nad schodami rozwiązaliśmy w ten sposób: http://foto.onet.pl/upload/45/23/_341829_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/34/91/_339803_n.jpg A Twój małż ma rację - zdecydowanie lepiej będzie wyglądała ażurowa barierka niż murek. A Glizdeczka jest już dużą dziewuszką więc pewnie głupiutkie pomysły już jej do główki nie przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.01.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Maluszku... toż to jest... zaje..niesamowite (gdzie moja szczena...bo seplenić bede..). Ja pierdykam... odjazd.. Mogę zwalić od Ciebie? Pliz, pliz, pliz (oczy spaniela i odgłosy skomlenia) . Super macie to zrobione. Mi zawsze podobała się kombinacja drewna z tynkiem na schodach. Tym razem to chyba ja przekonam Radka do tego pomysłu Maluszku, a powiedz, co to za drzwi? Na zamówienie czy seryjne? A jeśli o mnie chodzi, to faktycznie.. żonką jestem znakomitą. Nie, tak naprawdę to starałam się wczoraj być dobra choć przez telefon, bo po południu ...cholerka, samochód mi skapitulował (drzwi nie chciały się zamknąć, tzn zamek nie łapał, alarm wył, mi szła para uszami.. ) najpierw słowami strasznemi do onego przemówiłam a potem zadzwoniłam do męża w tonie "Coś Ty za alarm założył". No a dziś.. hm... po prostu odmrażacz wzięłam do zamków Wkurzaja mnie takie sytuacje. NIe znam się na technice. I czuję się potem jak rasowa blondi z ajkju 0,099 Kiedyś jeden z moich uczniów (mechanik) tłumaczył mi dlaczego muszę odpalać ze sprzęgłem, czułam się jak... pewnie część moich studentów na wykładzie z gramy.. Od tej pory zaczęłam im współczuć i lepiej rozumieć. (Ale i tak uczyć się muszą ). No dobra, to tyle tytułem wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 AgnesK Gdy czytam o Twoich przeżyciach i uczuciach to jakbym Tobą była Ja mam to samo z blondynkami i ajkju niziutkim. Masakra! Maluszek To ja chcę u Ciebie zamieszkać jak Ty takie piękne schody masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.01.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Agnes - jakże bym mogła odmówić takiej prośbie, tym oczom spaniela i skomleniu Oczywiście, że się zgadzam Teraz to musisz tylko Radka przekonać, ale wierzę, że dasz sobie radę I bardzo mi miło, że tak spodobały Ci się moje schody i drzwi Drzwi są seryjne firmy InterDoor model Manhatan, okleina, kolor wiśnia (chociaż kolorystycznie bardziej przypomina czereśnię), ościeżnice regulowane, owalne. Aniu - serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts