Anna Wiśniewska 27.01.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Maluszku A czym w kolorze różni się wiśnia od czereśni? To przyjeżdżam z walizkami i szczoteczką do zębów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.01.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Mam nadzieję, że Agnes nie pogniewa się za nasze pogaduszki Aniu - czereśnia jest słodsza od wiśni a wg tej firmy to wiśnia ma ładniejszy kolor niż czereśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.01.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Maluszku, jestem pod wrażeniem tego co zobaczyłem na zdjeciach.Agnes, u Ciebie też tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.01.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Maluszku bardzo fajne te schody tylko czy ta balastrada nie za rzadka ??? A może tylko ja mam takie szalone dziecię Ja też chcę z tą szczoteczką. Dojrzewam chyba do koloru wiśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Maluszku ,ale u Ciebie jest juz domowo i tak ladnie gratuluje .Agnesk- z murkiem moze byc przytlaczajaco , lepiej skus sie na balustrade , wszak Twoje dziecie staje sie madrzejsze z dnia na dzien Bylam wczoraj u znajomych w ich rocznym domku ....do dzisiaj szukam szczeki ( wg agnesk) tak maja za.....e....ale tez kasy wpompowali !!! szok !!!! wszystko I klasa ....az mi sie przestalo chciec wymyslac moj domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Tomek, Aga, Ew-ka - dzięki za miłe słowa Aga - moje dziecko już nie jest takie szalone. I zapraszam ze szczoteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maluszku dzieki za zaproszenie A moje jest i to bardzo szalone, a może w przyszłości będzie jeszcze mniejsze więc taka balustrada odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aga - nie ma za co Dla malutkiego dzieciąka to faktycznie odstępy są za szerokie. Oberzyj sobie dziennik AM'a on ma bardzo fajne barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maluszku ja tych odstępów to się nawet boje przy mojej obecnie 6 letniej córci - ma dziewczyna pomysły że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.01.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Maluszku, już się pakuję PS. Chyba pojadę na te Mazury z noga w gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aniu jest aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.01.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aguś strasznie boli i zielenieje W lewym kolanie mam guza wielkości jabłka, ale zaraz zacznę to smarować maściami i mam nadzieję, że jakoś przejdzie. Oby to było tylko stłuczenie. Najgorzej, że ten bal dzisiaj. Już wiem, że idę niestety w spodniach a nie w mojej wystrzałowej ulubionej kiecce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 To smutne, trzymaj się i żeby juz nie bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 28.01.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 AgnesK u nas już zapała decyzja- barierka , drewniana kształt omówimy na dniach Też w żaden sposób nie pasował murek. A jesli chodzi o pomysły dzieci to podziwiałam jako 5-ciolatka starszego brata (8-lat) kt przechodził między oknami na czwartym piętrze starego budownictwa! i okropnie mu zazdrosciłam bo mi sie w głowie kręciło jak patrzałam wiec za nim nie weszłam żyjemy oboje , ale wiele innych realizacji tego typu mamy na koncie. Barkierka - murek- rozstaw to zadna przeszkoda. Oboje zawsze uchodziliśmy za nadzwyczaj spokojne i rozważne rodzeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.01.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 A gadajcie sobie kobitki (i chłopaki ), gadajcie. Ja się dzięki temu wiele (o kwestiach budowlanych i niebudowlanych) dowiaduję. Ori, jakbym miała taką córkę jak Ty, to chyba ze strachu bym umarła. Maluszku, w poniedziałek idę oglądać drzwi Indora (zawsze tak mówiłam na tę firmę ). Może choć na dół walniemy sobie takie ładne a na górę sosnowe? Jak sądzicie, chyba nie będzie to jakoś strasznie wyglądało? Maluszku a jaka jest różnica w drzwiach tej firmy między malowanymi i okleinowanymi? Czyżby malowali ino na biało? (cena, jakość, wygląd??) Znalazłam dziś parkiet sztorcowy w JG. Poprosiłam o wycenę. Zaczynam się bać że na marzeniach się skończy.. Cena samego parkietu może i nie zwala z nóg (krajowy ok 50, egzotyczny już od 80), ale robocizna (45-50 za m2), materiały (kleje, grunty itp - ok 30 zł). W budżecie mamy ino 3 tys na pokój dolny. Wydawało mi się to "aż" - wychodzi 108 zł/m2.. Ale targowałam się dzielnie. Zobaczymy co z tego będzie. (mamy 500 zaoszczędzonych ze ścian działowych ). Z okazji imienin dostałam 100 od teściowej ( ). Długo walczyłam z sobą - czy przeznaczyć ją na szmaty czy na zbożny cel budowlany. Mąż namawiał, Ziaba namawiała - podjęłam więc męską decyzję i poszłam na szmaty Znalazłam coś co mnie zainteresowało ino za 110 zł.. (chciałam napisac za m2 ). I cóż.. nie chcąc narazić na szwank budżetu budowlanego, będąc w cugu negocjacji cenowych utargowałam w butiku 10 zł obniżki ( do czego budowa mnie doprowadziła ). Ach - najważniejsze! Bankowi musi zależeć na klientach z "naszego" biura nieruchomości - dwa dni i kredyt załatwiony!!! W poniedziałek o 9.30 notariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.01.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Notariusz i Agnes będzie odcięta od komputera czyli Forum... ale Aga Ci udostępni i bedziesz z nami Trzymajcie się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Aga to trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze i pieniążki jak najszybciej były na koncie Tomek oczywiście że udostępnię Adze dostęp do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.01.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Aga dzięki. Oj, jutro to się będzie u nas działo Latanie bedzie strasznie dużo. W dodatku jesteśmy znowu zainfekowani. Mam już tego dość Jutro po notariuszu do lekarza. I jak tu pić z radości będąc na lekach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.01.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Zdrowia życzę dużo,dużo, dużo........ Najważniejsze podpisać papiery u notariusza a świętowac można w późniejszym terminie ewentualnie trunki bezalkoholowe pozostają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.01.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Dziękuję Andrzejko ogromnie. Dzisiaj śmiałam się, że wchodzimy w czasy makabrycznego oszczędzania (żeby jak najszybciej zamieszkać u siebie) w związku z czym przyjdzie nam oblewać kolejne etapy wykańczania domu chyba winkiem za max. 8 zł. Ale i tak będzie gut. Przed chwilą skończyliśmy kolejne posiedzenie kosztorysowe i stwierdziliśmy, że jednak rezygnujemy z parkietu sztorcowego na rzecz mozaiki dębowej). Wyjdzie nam 1800 zł taniej. A będzie drewno i to w dodatku nie tylko w pokoju na dole ale i w komunikacji Wygląda na to, że w piątek przejedziemy się do Wrocławia na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts