Ew-ka 30.01.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Aga -dokladnie Cie rozumiem z tym planowaniem kosztow u mnie moze jest troszke inaczej ( jeszcze mam kredyt no i kasa za mieszkanie )ale tez nie szaleje z wydatkami , ale czasem nie mozna tak do konca rezygnowac , bo moze kiedys bedziesz zalowac a za taniego wina nie kupuj ,bo potem Cie glowa bedzie bolala kup co najmniej za 10zl....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.01.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Agnes - nic nie wiem, żeby Indor robił drzwi malowane. Robią fornirowane, które są droższe o jakieś 200-400 zł od okleinowych. Na początku chcieliśmy kupić forinrowane ale zdecydowanie ładniejsze w kształcie były okleinowe. Jeżeli z parteru nie będzie widać drzwi to możesz na dół kupić lepsze drzwi a na pięterku sosnowe. Nie powinno to przeszkadzć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.01.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Aga po 1 duzo dużo a nawet bardzo dużo zdrowia Po 2 ma nadzieje że u notariusza poszło wszystko dobrze Po 3 udanych zakupów wymarzonych produktów w wymarzonych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.01.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Kochani 1. to już nie jest nasze mieszkanie 2. to z winem to żart 3. Urzedowski ma promocję na drzwi - wybraliśmy 2 wewnętrzne na dół o takie: http://www.urzedowski.pl/foto/dw/dw001e_m.jpg ino kolor inny będzie. Mają promocję - obniżka o 28% i teraz kosztują 951 z ościeżnicą plus opaski - czyli za wszystko 1244 ( a było 1732)!! Zewnętrzne też Urzedowskiego (pięękne ) (coś mają błąd na stroni i wkleić ich nie mogę). Okna zamówione 4. U lekarza byłam - ja , Radek, Natka. Może Radkowi uda się wytargować w aptece rabat?.. Toż to prawie zakupy hurtowe będą.. Winem popijemy to na pewno leki zadziałają mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.01.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ja tak na marginesie to chcę powiedzieć, że u Maluszka jest bardzo ślicznie wszędzie, tylko oni jako Osoby Wyjątkowo Skromne nie chcą się pochwalić swoim domkiem z zewnątrz i w środku Byłam, widziałam, jest pięknie! Agnes - drzwi bardzo mi się podobają. Świetne. Czy ja dobrze przeczytałam, że termin opuszczenia mieszkania to 20 lutego???! Wyrobicie się ze wszystkim? Czy ja czegoś nie rozumiem...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.01.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Nie To by było jeszcze bardziej mistrzowskie mistrzostwo świata, ba, uniwesum gdybyśmy wszystko w 3 tygodnie szaffnęli. Niestety będziemy pewnie do maja-czerwca wynajmować pokój na naszym osiedlu, stety u Kaziów (tych co nam działkę sprzedali - naprewdę złoci ludzie). Ja ciągle nie mogę nadziwić się Kaziowej bezinteresowności - materiały nam przechowują u siebie, ekipę naszą kawą częstowali takich ludzi naprawdę nieczęsto się spotyka. A wyprowadzamy się już 20, bo nam tak głupio... mieszkamy już nie u siebie, poza tym nasi kupujący wynajmują mieszkanie, co wynosi ich niemal 1.000/miesiąc. Nie mamy sumienia kazać im bulic taką kase skoro już kupili sobie mieszkanie (ciekawe czy też dzisiaj piją pewnie tak ). Acha - Radula nie wytrzymał i pojechał właśnie do mistrza wszystko dograć. Ci mężczyźnie (wspaniali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Czyli kolejny rozdział waszego budowlanego dziennika zatytuowany " czekając na notariusza" dziś został zakończony zakończony .Gratuluję i jak najszybszego zamieszkania u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.01.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Gratulacje!!! No to wreszcie można się cieszyć i WYDAWAĆ. Wydaje mi się , że jak dobrze zaplanujecie, to wystarczy Ino drzwi CAL odpłynęły w siną dal... Wiwat i zdrówka [jakżesz pojemne jest słowo 'na zdrowie' ], no i żeby Was łepetynki jutro nie bolały http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20sylwestrowe/silverster__18_.gif "Pieniądze szczęścia nie dają... Być może. Lecz kufereczek stóweczek - daj Boże" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.01.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam, ja dodam słóweczko w sprawie tych schodów, balustrad i dzieci, których pomysły są szybsze od prędkości światła, dźwięku i czegoś tam jeszcze.Proponuję przy barierce na samej górze ( Maluszku, już to u Ciebie widzę) postawić dużo doniczek z kwiatami. One będą broniły dostępu dzieciom bezpośrednio do balustrady. Już to przerabiałam, zdaje egzamin, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.01.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Aga wielkie gratulki bardzo się cieszę Trzymam kciuki za szybkie budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.02.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Agnes - nawet nie zauważysz a już będziecie mieszkać w swoim domku czego Wam ogromnie życzę Bardzo fajne drzwi wybraliście Jaguś - dzięki ogromniaste za miłe słowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 01.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Aga a zerkniecie na deskę barliniecką? To taka hebryda paneli z parkietem. Kładzie sie łatwo (mogę ręczyć bo akurat własnołapnie to robiłam mając do pomocy nieletnie potomstwo i sporadycznie kolegę małzonka) . Gdyby nie ten budżet nie zaznałąbym uroków pracy od podstaw bo panowie układacze w naszej okolicy winszowali sobie 10zł/m2 . Będzie mozna to później ze dwa razy cyklinować i koniec, ale do pierwszego generalnego remntu (za 20 lat) powinny wytrzymać.... Widziałam tez tzw gotowy parkiet (jeno przykleić bo już szlifowany i lakierowany ) ale do niego podłoze musiałoby być jak lustro. Sa jeszcze ładne panele (te układa sie jeszcze łatwiej niz deskę - w naszym sprzedanym mieszkaniu też to montowałam) - można różne piękne kolory znaleźć , a przyzwoity panel też wytrzymuje kawał czasu, zwłaszcza na górze bo tam nikt w butach biegać nie bedzie. Powodzenia budowalni wyganańcy trzymajcie sie forum , a potem siup do domku PS AgnesK taka córka jak ja to gwarancja szlachetnych srebrzystych pukli nad czołem, natomiast u ojca wygładzenia czaszki do połysku. Ale uważam żebym aż tak wykańczała jak sugerujesz to przesada - Ale uważam że pomysł Toli jest super - postawie tam zieleninę - dzieci są najcześciej zbyt leniwe by usunąc taką przeszkode przy zabawie. Wolą wymyśleć nową rozrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 No to gratulacje.... bycia na nie swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.02.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dzięki Wam wszystkim. W piątek jedziemy do Wrocławia i podejmiemy ostateczną decyzję odnośnie podłogi. Musze obdzwonić jeszcze parkieciarzy ile za robociznę wołają i wtedy będziemy już naprawdę mądrzy. Ps. Kasy jeszcze nie ma na koncie więc nie czuję wczorajszej sprzedaży. Ma się pojawić dziś do zamknięcia banku, bo przelew poszedł wczoraj ok 11. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Agnesk.... biegaj ,biegaj bo czas nieublagalnie gna do przodu Naprawde macie mnostwo do zrobienia , ale dasz rade to wszystko zorganizowac bo widze ,ze jestes bardzo obrotna i zdyscyplinowana kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.02.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 O jest nowa mantra: Miss .......... ta-dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.02.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 I co? I co? Są już te środki finansowe na dalsze szaleństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.02.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Właśnie pół godziny temy wpłynęły na konto. Jeszcze nigdy nie mieliśmy takiej sumy na koncie!! I to w dodatku naszej a nie bankowej Jutro Radulka poleci podpisać umowę na okna a w piątek do Wrocka Jak ja się cieszę. Ta-dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.02.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 No to Agnieszko: http://www.gospelchor-church-people.de/cards/glueckwunsch.jpg Serdeczne gratulacje! A tak w ogóle, to się ujawniam jako cicha czytaczka i kibicka - do tej pory Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.02.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Magie, dzięki wielkie. Ps. Przeszłam pierwszy etap Szansa na to, że jednak zostawię Radulę i Natkę w lecie na miesiąc samych jest coraz większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts