Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do praktycznej AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No nie Tomku, bo ten wyjazd w lecie to nie na odpoczynek by był, lecz na poważne dokształcanie się. :D "Trochę" się już martwię na zapas jak ja taką długą rozłąkę zniosę - od Natki, Radka no i naszego domku. Ale narazie nie ma za wiele o czym pisać, bo nie mam jeszcze ostatecznej decyzji.

To zabierz Natkę i Radka i choć na kilka dni...

Termin, Wam dogodny uściślimy na privie :)

:oops:

Uwielbiam jak mnie chwalą :oops: Hm...

Przyjeżdżajcie.

A tak nawiasem mówiąc jutro tam jadę. Pańskie oko tu, czy tam :wink:

Tak, cieszę się strasznie. Jesteśmy coraz bliżej mety. Cieszę się z mozajki ogromnie, z płytek, nawet z kleju do mozajki. :D Cieszę się, że nie "przestrzeliwujemy" założonego budżetu. Cieszę się, że Radkowi udało się ...hm... zachorować (ale naprawdę nie na niby :D ) (a zachorował lekko, ale wiecie jak to jest z chorobami facetów :wink: - dlatego się cieszę). Gdyby jego nie było w tym tygodniu w domu w życiu bym tego wszystkiego nie załatwiła sama. No i nie mielibyśmy tych zakupów z Wrocka. Teraz za dwa tygodnie czeka nas przeprowadzka.

Jutro Radulka jedzie do mistrza uzgodnić kiedy ruszą. Czy będą ocieplać dach bez podbitki. Zobaczymy.

Dzięki Andrzejka.

Aguś, a na jaki kabel taki rabat. Bo jeśli chodzi o doprowadzający prąd do domku to poproszę o namiary na hurtownie. Ja byłem na Spółdzielczej Tim się chyba nazywa to udało mi się w pierwszej rozmowie wytargować 13,50 zł za metr. A skrzyneczkę to gdzie kupowaliście jeśli można adresik. Tak zbieram namiary bo już niedługo trzeba poczynic takowe zakupy.

Pozrowionka dla "chorego" Radulki i Natalki

Sławku, na Spółdzielczej jest hurtownia "Zdzierstwo" (słowa Radka :D ). My kupowaliśmy na W. Pola, z tyłu PKP, obok Gerdy, hurtownia zwie się "El-kab". A skrzynkę na Spółdzielczej właśnie kupowaliśmy. No i dopiero potem dowiedzieliśmy się w Elkabie taniej można.

Radek wszedł do Elkabu, powiedział, że dom budujemy i oczekuje sensownego rabatu (rozmawiał z kierowniczką, może jeszcze jakiś zabójczy uśmiech dołączył, o którym ja pojęcia nie mam? :wink: ).

O rany, jakie fajne rzeczy tu czytam w Twoim dzienniku. To tak jakbyście na samochodzie kawałek domu wieźli! Gratuluję udanych zakupów. Zrób fotkę wygryzionego gresu, strasznie jestem ciekawa!

A 25 lutego to już tak blisko, że hej. Zazdroszczę. Taka wykończeniówka w Waszym wykonaniu to sama przyjemność... :D

Agnes, bedzie dobrze. Caz cyas tryzmam ya Was kciuki.

Co zaczynam do Ciebie pisać to wywala mi klawiaturę na niemiecką :o

Prorok jaki z tego komputera? :D

Miało być: Agnes, będzie dobrze. Cały czas trzymam za Was kciuki. :)