tomek1950 02.02.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Trochę odpoczniesz. Zapraszam na Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.02.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 No nie Tomku, bo ten wyjazd w lecie to nie na odpoczynek by był, lecz na poważne dokształcanie się. "Trochę" się już martwię na zapas jak ja taką długą rozłąkę zniosę - od Natki, Radka no i naszego domku. Ale narazie nie ma za wiele o czym pisać, bo nie mam jeszcze ostatecznej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 To zabierz Natkę i Radka i choć na kilka dni... Termin, Wam dogodny uściślimy na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Aga wielkie gratulki, trzymam kciuki jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.02.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Aga, wiem, dzięki. My za Was też już wkrótce zaczniemy. Tomku, to jeszcze troszkę czasu, zobaczymy. Ale dziękuję Ci serrrrrrrrrrdecznie za zaproszenie. Zawsze wiedziałam, że fajny z Ciebie facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.02.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Uwielbiam jak mnie chwalą Hm... Przyjeżdżajcie. A tak nawiasem mówiąc jutro tam jadę. Pańskie oko tu, czy tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.02.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 O rany Agnes jakaś ty radosna, aż mi się udzieliło trochę twojej radości. Bardzo się cieszę , że zakupy były udane. A co do dębowej mizaiki to dla mnie bardzo sympatyczna jest i podoba mi się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Tak, cieszę się strasznie. Jesteśmy coraz bliżej mety. Cieszę się z mozajki ogromnie, z płytek, nawet z kleju do mozajki. Cieszę się, że nie "przestrzeliwujemy" założonego budżetu. Cieszę się, że Radkowi udało się ...hm... zachorować (ale naprawdę nie na niby ) (a zachorował lekko, ale wiecie jak to jest z chorobami facetów - dlatego się cieszę). Gdyby jego nie było w tym tygodniu w domu w życiu bym tego wszystkiego nie załatwiła sama. No i nie mielibyśmy tych zakupów z Wrocka. Teraz za dwa tygodnie czeka nas przeprowadzka. Jutro Radulka jedzie do mistrza uzgodnić kiedy ruszą. Czy będą ocieplać dach bez podbitki. Zobaczymy. Dzięki Andrzejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Aga ale fajne zakupy A mówią że wykończeniówka wykańcza Życze żeby dalej tak szło Mam nadzieję że pogoda będzie sprzyjać Pozdrawienia dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.02.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 I na wzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Agi J.G 05.02.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Aguś, a na jaki kabel taki rabat. Bo jeśli chodzi o doprowadzający prąd do domku to poproszę o namiary na hurtownie. Ja byłem na Spółdzielczej Tim się chyba nazywa to udało mi się w pierwszej rozmowie wytargować 13,50 zł za metr. A skrzyneczkę to gdzie kupowaliście jeśli można adresik. Tak zbieram namiary bo już niedługo trzeba poczynic takowe zakupy.Pozrowionka dla "chorego" Radulki i Natalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Sławku, na Spółdzielczej jest hurtownia "Zdzierstwo" (słowa Radka ). My kupowaliśmy na W. Pola, z tyłu PKP, obok Gerdy, hurtownia zwie się "El-kab". A skrzynkę na Spółdzielczej właśnie kupowaliśmy. No i dopiero potem dowiedzieliśmy się w Elkabie taniej można. Radek wszedł do Elkabu, powiedział, że dom budujemy i oczekuje sensownego rabatu (rozmawiał z kierowniczką, może jeszcze jakiś zabójczy uśmiech dołączył, o którym ja pojęcia nie mam? ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Agnes, tak sobie wczoraj myślałam o waszej wycenie CO. Jeżeli chciałabyś taniej, to zmień sposób podłączenia grzejników na boczny /wiesz, że łatwiej sie sprząta? /. No i koniecznie zdecydujcie sie na cyrkulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Nawet nie wiedziałam, że w tej wycenie jest już cyrkulacja. Maja, a przy rurach pex-al-pex da się zrobić grzejniki z podejściem bocznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Nie widzę przeciwskazań ale jak zwykle zapytaj speca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Nie omieszkam tego jutro uczynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.02.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 O rany, jakie fajne rzeczy tu czytam w Twoim dzienniku. To tak jakbyście na samochodzie kawałek domu wieźli! Gratuluję udanych zakupów. Zrób fotkę wygryzionego gresu, strasznie jestem ciekawa! A 25 lutego to już tak blisko, że hej. Zazdroszczę. Taka wykończeniówka w Waszym wykonaniu to sama przyjemność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.02.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Jagna, Ty nawet nie wiesz jaki nas stresior dopadł, że nam kasy zabraknie.. Mamy już z 10 wersji kosztorysu wykończeniówki, jeden czarniejszy od drugiego Jesu, mam nadzieję, że ten objaw jest jak najbardziej zgodny z normą polską a nawet europejską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Agnes, bedzie dobrze. Caz cyas tryzmam ya Was kciuki. Co zaczynam do Ciebie pisać to wywala mi klawiaturę na niemiecką Prorok jaki z tego komputera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Miało być: Agnes, będzie dobrze. Cały czas trzymam za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts